Ja sam ga kupio u trafici. Kad sam kupovao prvi broj, jedva je uspjela žena očitat bar kod, valjda jer je bio strip u kesici. Na dvici je kod zalijepljen izvanka, iako ima ispod naljepnice još jedan. Možda su u striparnicama vadili strip iz kesice jer su također imali problema?
Vrač Wabashi posloži granje naokolo Zagora kojem samo glava viri iz zemlje, te ga želi ugušiti dimom. Meni jedna od legendarnih scena koja se ne zaboravlja, ali i način kako je Wabashi zamijenio mjesta i našao se on na Zagorovom mjestu
Inače, izgleda da je tih 60-ih (pa i ranije) bilo "in" to da zlikovci naše junake zatrpaju u zemlju da im samo glava viri, sjetimo se da je slična stvar bila i kod Texa, kad su Tex i Tiger bili u sličnoj situaciji.
Sad kada si to pomenuo, mislim da ih je bilo cak i vise... Mozda ce se Tex2 sjetiti jos koje scene iz Texa, a mora da je bila i u Zagoru. Nesto mi nejasno i maglovito iz djetinjstva siju neke scene...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Netko je spominjao vrcani med ili melasa bjese?😁 Da privuce termite naravno..negdje je to bilo,tko ce to vise znati,ziher Chico u nevolji… Apačima se ne da zafrkavati oni samo skure vatricu ispod objesenog, pa tko ce kopati okomite rupe u pustinji na 40 i vise gradi.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
ponešto kasni, ali krenulo je i novo izdanje "Korijeni" u SC-verziji
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Vrač Wabashi posloži granje naokolo Zagora kojem samo glava viri iz zemlje, te ga želi ugušiti dimom. Meni jedna od legendarnih scena koja se ne zaboravlja, ali i način kako je Wabashi zamijenio mjesta i našao se on na Zagorovom mjestu
Inače, izgleda da je tih 60-ih (pa i ranije) bilo "in" to da zlikovci naše junake zatrpaju u zemlju da im samo glava viri, sjetimo se da je slična stvar bila i kod Texa, kad su Tex i Tiger bili u sličnoj situaciji.
Zagori od Gian Luigi Bonellija su često Texove priče, samo ispremiješane.. tako da ima još tih sličnih situacija.