Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47182 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/10/2020 : 09:21:53
|
A ovo https://youtu.be/GFY8d1F0uhI |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
vukozec
Advanced Member
4969 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 15/10/2020 : 09:38:29
|
quote: Originally posted by fandango
Evo i ovi su bili kriticari: https://sh.wikipedia.org/wiki/Napad_na_redakciju_lista_Charlie_Hebdo
I oni u Bataclanu su bili glazbeni kritičari iste sorte. Volio bih čuti od "ne branim, ali..." apologeta kako točno su Eagles of Death Metal "dirali u neke stvari u koje se ne dira, bar ne na taj način", te na što i kada su bili "upozoreni, ali su nastavili još gore", te time prizvali "zasluženi" spomenuti kritički osvrt u Bataclanu? |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/10/2020 : 11:43:58
|
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti Treba misliti o svojim bubrezima i zubinama |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38128 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/10/2020 : 12:02:07
|
quote: Originally posted by zeljko
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti
A gdje je granica za to? Ako ti se ne svidja Saban Saulic da li ces sasuti nekome zube ako kaze nesto protiv njega? Ili protiv Dune knjige? Ili protiv Radnickog?
I da li se mi prikazemo u boljem svetlu od njih ako krenemo sakama na njih jer su ispljuvali nesto nase? Nije li Isus rekao "Oprosti im Bože, ne znaju šta rade" i nije isao palicama na njih? Ako vec postoji karma i neki kozmicki zakon pravde i ravnoteze, onda ce svemir vec izdati "racun" njima, ne treba nas za to da provodimo "njegovu" pravdu, jer sta mi zapravo znamo o uzroku i posljedicama.
Sa jedne strane se dozvoljava govor mrznje po drustvenim mrezama, a sa druge "narod" bi isao palicama zbog neke "uvrede" na drugu stranu, ponekad to radi policija, placenici...
https://youtu.be/n2VQIXjFjnQ
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/10/2020 : 13:21:07
|
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti Treba misliti o svojim bubrezima i zubinama
Znači kad se organizira 4-5 ljudi koje razbijesne kretenski upisi i palicama po bubrizima i zubima ti objasne da si sam to tražio se nećeš bunit? To je normalno? Dapače željka, ako nastaviš provocirat kretenskin upisima dobit ćeš bombu kroz prozor. Po mogućnosti na poslu di je više ljudi, ili još bolje, napravit ćemo bombastični obiteljski ručak. Mislin, ko te jebe. Sve legitimno. Sam si kriv. Bio si upozoren. Ti si stavio bombu u ruku antikretenskog gerilca.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 15/10/2020 13:24:12 |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3281 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
|
vukozec
Advanced Member
4969 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Posted - 15/10/2020 : 14:18:06
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti Treba misliti o svojim bubrezima i zubinama
Znači kad se organizira 4-5 ljudi koje razbijesne kretenski upisi i palicama po bubrizima i zubima ti objasne da si sam to tražio se nećeš bunit? To je normalno? Dapače željka, ako nastaviš provocirat kretenskin upisima dobit ćeš bombu kroz prozor. Po mogućnosti na poslu di je više ljudi, ili još bolje, napravit ćemo bombastični obiteljski ručak. Mislin, ko te jebe. Sve legitimno. Sam si kriv. Bio si upozoren. Ti si stavio bombu u ruku antikretenskog gerilca.
samo ti nastavi kenjati u javnoj sferi pa kad dobiješ šaku nemoj ovdje plakati |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Posted - 15/10/2020 : 14:20:13
|
quote: Originally posted by Poli
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti
A gdje je granica za to? Ako ti se ne svidja Saban Saulic da li ces sasuti nekome zube ako kaze nesto protiv njega? Ili protiv Dune knjige? Ili protiv Radnickog?
I da li se mi prikazemo u boljem svetlu od njih ako krenemo sakama na njih jer su ispljuvali nesto nase? Nije li Isus rekao "Oprosti im Bože, ne znaju šta rade" i nije isao palicama na njih? Ako vec postoji karma i neki kozmicki zakon pravde i ravnoteze, onda ce svemir vec izdati "racun" njima, ne treba nas za to da provodimo "njegovu" pravdu, jer sta mi zapravo znamo o uzroku i posljedicama.
Sa jedne strane se dozvoljava govor mrznje po drustvenim mrezama, a sa druge "narod" bi isao palicama zbog neke "uvrede" na drugu stranu, ponekad to radi policija, placenici...
https://youtu.be/n2VQIXjFjnQ
granicu stvara VRIJEME... sama se granica stvara uz mrvicu pritiska
gledao sam jedan bergmanov crno bijeli film u kojem momak curi kaže da se za pobačaj ide u ćuzu... a danas?
kad je izašao film NEKI TO VOLE VRUĆE pred kinima se prosvjedovalo zbog nemoralnosti tog filma a danas ga puštamo djeci nedjeljom popodne
ko određuje granice?
društvo i ljudi postoje mnogi skupovi ljudi... i interesne sfere ako ne želiš biti premlaćen ili UBIVEN ne glumi betmena
|
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3281 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 15/10/2020 : 14:22:42
|
quote: Originally posted by logo111
quote: Originally posted by Red Marquis
Jbg... od silnih teorija, kozmičkih urota, parapolicijskih brigada, fašističkih cenzura, "kritičkih" terorista, gerilaca i sličnih gluposti ništa - jer ovdje je izgleda riječ samo o loše odgojenoj djeci.
https://www.glas-javnosti.rs/hronika/uhvaceni-policija-uhapsila-huligane-sa-izlozbe-9559
Klinci nisu samoinicijativno tu došli.
Znam...idu pa vrbuju po vrtićima i na velikim odmorima
Da, vrbuje se i tako. Ili preko navijačkih grupa ili preko Levijatana i ostalih neonacističkih grupa. To su klinci koji žele da budu deo neke navijačke grupe i koji su željni dokazivanja. A poslani jer je najpoznatiji autor izložbe ispoljavao kritike vlasti. Imali smo već par upada u skorije doba, i svi akteri su povezani sa vlašću. |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Posted - 15/10/2020 : 14:29:42
|
Jbg... od silnih teorija, kozmičkih urota, parapolicijskih brigada, fašističkih cenzura, "kritičkih" terorista, gerilaca i sličnih gluposti ništa - jer ovdje je izgleda riječ samo o loše odgojenoj djeci.
https://www.glas-javnosti.rs/hronika/uhvaceni-policija-uhapsila-huligane-sa-izlozbe-9559
Klinci nisu samoinicijativno tu došli.
Znam...idu pa vrbuju po vrtićima i na velikim odmorima
Da, vrbuje se i tako. Ili preko navijačkih grupa ili preko Levijatana i ostalih neonacističkih grupa. To su klinci koji žele da budu deo neke navijačke grupe i koji su željni dokazivanja. A poslani jer je najpoznatiji autor izložbe ispoljavao kritike vlasti. Imali smo već par upada u skorije doba, i svi akteri su povezani sa vlašću.
Ok. Moguće je to. Nemam uvid u širi kontekst događaja.
Ako je tako - nije dobro.
Ako su ipak obična loše odgojena djeca koja rade pizdarije jer to jednostavno ide uz dječji uzrast, pa mu je isto pokidati neki plakat na ulici i na ovoj izložbi - onda nije strašno.
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10361 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 15/10/2020 : 14:35:55
|
Ja mislim da su ovo napravila "dobro odgojena" djeca koja "znaju" (odnosno podučena su) što je ispravno.
Ovo dakako ne znači da ja osobno podržavam ovaj vandalizam, da me se krivo ne shvati. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/10/2020 : 15:04:21
|
samo ti nastavi kenjati u javnoj sferi pa kad dobiješ šaku nemoj ovdje plakati
Željko odmori malo. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/10/2020 : 15:09:04
|
Ajde, ajde... Mislim, znam da je ovo u satirično/zajebantskom tonu napisano ali ipak... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/10/2020 : 15:46:37
|
quote: Originally posted by mladjo
Ajde, ajde... Mislim, znam da je ovo u satirično/zajebantskom tonu napisano ali ipak...
Istina, ali moga si tako i njegov upis gledat. Oprosti željku, nije znao šta čini.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1423 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
vronski 3
Senior Member