može ti se više sviđati onaj li ovaj kolor, ali ne širi dezinformacije da je u BG albumima bilo šta oštrije i ljepše.
i ČK i "dečije novine" i "marketprint" i "stripoteka" imaju oštriji sken u prvih 4-5 albuma, dosta žiroovih tuš linija se ne vide u BG, da ne govorimo o drugim detaljima gdje su npr. na kartama u pozadini brisani toponimi (kao u "izgubljenom konjaniku").
ništa kod BG nije oštrije i ljepše. drugačija boja i slabiji otisak u prvih nekoliko albuma.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Jasni su i Aleksandar i Anto da hvale ono što su iskeširali i kompletirali. Što bi rekli, svaki ciga svog konja hvali. U pravu je Kasper za treći integral, a mene interesuje kako će tamo od druge polovine da bude, one isprane drečave boje...samo nek ČK nagaze na tamnije tad, sve će mi biti bolje od toga.
Ne bih rekao da je sken lošiji nego je stari kolor.Mislim da je novi u prvih 4,5 albuma a poslije sve ista boja. Trebalo bi imati razne verzije albumskih izdanja da bi točno procijenio što je gdje bolje.
može ti se više sviđati onaj li ovaj kolor, ali ne širi dezinformacije da je u BG albumima bilo šta oštrije i ljepše.
i ČK i "dečije novine" i "marketprint" i "stripoteka" imaju oštriji sken u prvih 4-5 albuma, dosta žiroovih tuš linija se ne vide u BG, da ne govorimo o drugim detaljima gdje su npr. na kartama u pozadini brisani toponimi (kao u "izgubljenom konjaniku").
ništa kod BG nije oštrije i ljepše. drugačija boja i slabiji otisak u prvih nekoliko albuma.
Govorio sam subjektivno i ne sirim dezinformacije, mozda ti je samo vid oslabio pa vidis ono sto zelis da vidis.
Uporedio sam i sa DN albumima i opet stojim iza toga da je u BG albumima jasnije i ostrije barem kad se radi o prva tri albuma. Sto se stripoteke tice, zaista me mrzim da kopam po 600 brojeva koliko imam i da trazim + c/b je pa me i ne zanima. Ostalo cu da vidim kad CK objavi.
Ne bih rekao da je sken lošiji nego je stari kolor.Mislim da je novi u prvih 4,5 albuma a poslije sve ista boja. Trebalo bi imati razne verzije albumskih izdanja da bi točno procijenio što je gdje bolje.
Secam se da sam i ja primetio u (bar) prvom BG albumu to sa linijom koja se gubi. Zbog toga sam par sekundi razmatrao uzimanje CK integrala jer sam citao komentare ljudi koji su tvrdili da je to do novijeg kolora i da ce ovaj stari biti vrh. Setio sam se i par detalja koji su mi najvise zasmetali (hint: Grejgovo lice) pa sam fotkao, da imam referencu kad budem listao CK.
BG:
CK preview jer nisam kupio (jos uvek):
Prilicno je ovo isto, osim sto je stari kolor smece.
Ako neko javi da su tekstualni dodaci strava, pazaricu bar prvi integral :)
Marketprintov integral ima potpuno iste probleme sa ovom stranicom i gubljenjem linija. (vidim sada da su mi napukle korice marketpritvog integrala u prelomu, od čistog mira, a bio je jednom pročitan... loše, veoma loše)
najtragičnije je što mi ovde stoji ČK Bluberi,ali jednostavno me mrzi (a i tanak sam sa vremenom) da ga raspakujem iz kutije (tu stoje nekoliko stripova koje treba da pošaljem drugaru);a moji BG Bluberiji su na privremenom boravku u tastovom stanu - tačno ću morati da ih donesem i uporedim sa čakejskim.
i ako sam pogrešio da priznam da sam ja taj koji priča napamet i svira kurcu
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
U prvom koloru ima čitave dve boje, plava i žuta i to je sve. Anto tebi ili trebaju naočare ili... Normalno da se neće izgubitu neke linije kada boje i nema.