nekako mi nema smisla raditi preskoke, kad je razlika samo 30 i nesto brojeva a ritam od 13-14 brojeva godisnje..kod dilana je to i imalo smisla jer ce taj preskok popunjavati 10-ak godina, dok je ovdje sve gotovo za 3 godine maximum...
Ma bezveze laprdam. Zbilja ne razumijem zašto govore još 4, 3... Odakle im ta 2 viška. Vidjet ćemo uskoro.
Razlika je u duplanju... Točnije 4 stripa iz zs su objavljena i u sd. .... Pretpostavljam da je to u pitanju.
Onda bi sada bilo "još 5". Dakle, nije ni to.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Budući da je cijena bila izražena i u tolarima, da li je taj strip došao onomad do Slovenije? Znam da do Hrvatske nije ni ovaj ni nekoliko prethodnih, pa mi je to prilično nevjerojatno, a tko zna...
Pa bila je do kraja cijena za Sloveniju, kasnije se pojavljuje i cijena za Makedoniju. E sad, da li je to tamo moglo da se kupi, to može da odgovori samo neko ko je u to doba tamo kupovao stripove na kiosku.
Budući da je cijena bila izražena i u tolarima, da li je taj strip došao onomad do Slovenije? Znam da do Hrvatske nije ni ovaj ni nekoliko prethodnih, pa mi je to prilično nevjerojatno, a tko zna...
Je, dolazilo je u Sloveniju. Posljednji broj, koji sam ja kupio na kioscima, je bio ZS 1102.