forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 USA 2020
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/10/2020 : 22:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
u pravu si
bahat sam i smatram da su političari savršena ljudska bića
nitko me nije prozreo kao ti
so long

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2020 : 22:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

[quote]
Pišeš da republikanci i Trump neće prihvatiti poraz, dok istovremeno Hilary Clinton poziva Bidena i demokrate da ni u kojem slučaju ne priznaju poraz.

Sve ostalo onako, ali ovo je apsolutno netočno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/10/2020 : 22:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by drogsy

[quote]
Pišeš da republikanci i Trump neće prihvatiti poraz, dok istovremeno Hilary Clinton poziva Bidena i demokrate da ni u kojem slučaju ne priznaju poraz.

Sve ostalo onako, ali ovo je apsolutno netočno.

https://www.nbcnews.com/politics/2020-election/hillary-clinton-says-biden-should-not-concede-2020-election-under-n1238156
https://www.politico.com/news/2020/08/25/hillary-clinton-joe-biden-election-advice-401641
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election/hillary-clinton-joe-biden-donald-trump-us-election-2020-a9688361.html
https://thehill.com/homenews/media/513527-hillary-clinton-biden-should-not-concede-under-any-circumstances

"Joe Biden should not concede under any circumstances because I think this is going to drag out," Clinton warned.

Edited by - solar on 24/10/2020 22:28:07
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/10/2020 : 22:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Zar zaista misliš da ne znam što je Hillary rekla?
Da, citat je točan, a odnosi se na priznavanje poraza u izbornoj noći.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/10/2020 : 22:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Nisam izrazio svoje mišljenje, članci i citati su tu radi konteksta.

p.s.
Zanimljive brojke izlaze iz Minnesote, bit će napeto.

Edited by - solar on 24/10/2020 22:36:41
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/10/2020 : 22:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Kako grubo zvuče ove trube iz auta, stvaraju kontraefekat.

Edited by - solar on 24/10/2020 22:38:56
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 24/10/2020 : 23:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Lisa Murkowski se predomislila, glasat će za ACB u ponedjeljak, tako da bi samo Susan Collins mogla biti protiv.

https://www.cbsnews.com/news/lisa-murkowski-says-she-will-to-vote-to-confirm-amy-coney-barrett-to-the-supreme-court/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12796 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/10/2020 : 06:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 11:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Uvijek možeš računati na Bidena da zasere kad je najbitnije, jučerašnji biser:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 11:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
In the meantime in Ohio...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Inače, Demokrati su za ove izbore lansirali stvarno dobar broj odličnih kandidata za Senat. Moj osobni favorit ove sezone je Al Gross s Aljaske:

Imao je nekoliko solidnih anketa tako da nije da nema šanse, iako je i dalje underdog. Pogledajte samo ovaj masterpiece od reklame:

https://twitter.com/greggiroux/status/1301906256920285190

"that bear sure didn't think I was liberal"

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/10/2020 : 12:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Inače, Demokrati su za ove izbore lansirali stvarno dobar broj odličnih kandidata za Senat. Moj osobni favorit ove sezone je Al Gross s Aljaske:

Imao je nekoliko solidnih anketa tako da nije da nema šanse, iako je i dalje underdog. Pogledajte samo ovaj masterpiece od reklame:

kreten ubija grizlija i to bi trebalo bit simpatično? Nabijen ga na q.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 12:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Ok reklama, ali nema šanse da pobijedi, možda da je situacija kao 2008. gdje je Obama pomeo Republikance. Tada su čak na kratko vrijeme imali super-većinu od 60 glasova u Senatu.
Ove godine Senat je 50-50, ali ako se obistine brojke koje ovih dana izlaze iz rust-belt država, Senat ostaje u Republikanskim rukama.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
U samoobrani.
Šta je trebo, pustit ga da ga ubije?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/10/2020 : 12:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

U samoobrani.

medvid bi uteka i da je opalija u zrak. Uostalom,ne napadaju medvidi iz dosade.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Ok reklama, ali nema šanse da pobijedi, možda da je situacija kao 2008. gdje je Obama pomeo Republikance. Tada su čak na kratko vrijeme imali super-većinu od 60 glasova u Senatu.
Ove godine Senat je 50-50, ali ako se obistine brojke koje ovih dana izlaze iz rust-belt država, Senat ostaje u Republikanskim rukama.

Lako za Grossa, ali nema šanse da GOP zadrži Senat. Najviše čemu se mogu nadati je 50-49 u izbornoj noći, nakon čega će se cijela Amerika sjatiti u Georgiju na drugi krug specijalnih izbora. Tu Loeffler nema šanse jer joj se kampanja bazira na tome da pobijedi Collinsa radikalnom retorikom u provm krugu i nadi da će izlaznost biti nikakva u drugom krugu. Izlaznost može biti mala u drugom krugu samo ako je većina u Senatu već odlučena.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

U samoobrani.

medvid bi uteka i da je opalija u zrak. Uostalom,ne napadaju medvidi iz dosade.

Koliko sam shvatio priču, već mu je bio vrlo blizu i nije bilo previše vremena za razmišljanje kad se okrenuo.
Uglavnom, ovo je odličan seling point na Aljasci, što god netko mislio o samom činu.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 12:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

quote:

Lako za Grossa, ali nema šanse da GOP zadrži Senat. Najviše čemu se mogu nadati je 50-49 u izbornoj noći, nakon čega će se cijela Amerika sjatiti u Georgiju na drugi krug specijalnih izbora. Tu Loeffler nema šanse jer joj se kampanja bazira na tome da pobijedi Collinsa radikalnom retorikom u provm krugu i nadi da će izlaznost biti nikakva u drugom krugu. Izlaznost može biti mala u drugom krugu samo ako je većina u Senatu već odlučena.

Ovisi s kojim podacima raspolažeš, mislim da će u izbornoj noći biti velikih iznenađenja, ali o tom potom.

p.s.
Gdje imaš namjeru pratiti rezultate, CNN, ABC, FOX, MSNBC?
Ja mislim da će biti najzanimljivije kod Young Turksa, Cenkove reakcije su neprocjenjive, barem su bile 2016.!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ovisi s kojim podacima raspolažeš, mislim da će u izbornoj noći biti velikih iznenađenja, ali o tom potom.

p.s.
Gdje imaš namjeru pratiti rezultate, CNN, ABC, FOX, MSNBC?
Ja mislim da će biti najzanimljivije kod Young Turksa, Cenkove reakcije su neprocjenjive, barem su bile 2016.!

A na TV-u će biti CNN valjda, na kompjuteru TYT i/ili Rising. Uz forume naravno i mapu koja će biti najbrža.
Na mobitelu tviter, uz posebno praćenje Wassermanovog profila.

Ali daj mi reci, koji misliš da je republikanski path prema senatskoj većini ove godine? CO, AZ, ME, IA i NC se čine praktički zaključanima.
Što znači da Demsi imaju 50 čak i ako GOP flipne i Michigan, i Alabamu.
Uz to, Demsi imaju jako dobru priliku u 4, 5 država, a GOP nema priliku više nigdje.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12796 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/10/2020 : 12:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 12:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Ali daj mi reci, koji misliš da je republikanski path prema senatskoj većini ove godine? CO, AZ, ME, IA i NC se čine praktički zaključanima.
Što znači da Demsi imaju 50 čak i ako GOP flipne i Michigan, i Alabamu.
Uz to, Demsi imaju jako dobru priliku u 4, 5 država, a GOP nema priliku više nigdje.

Sve ovisi kojim anketama se vodiš, ali IA naginje crveno, NC je toss-up s time da će Trump gotovo sigurno tamo pobijediti tako da će povući i Tillisa, Arizona je kompliciranija jer McSally kaska za Trumpom nekoliko postotaka.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 12:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Inače u Pennsylvaniji Republikanci su tajmirali novu tužbu (glasanje poštom) točno u vrijeme kad ACB bude na Vrhovnom sudu, tako da Roberts ne može ovaj put blokirati.
To bi moglo biti presudno ako u pitanju bude razor-thin margin.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/10/2020 : 12:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Jasno, twitter će biti najbrži što se tiče informacija, tu je važno pratiti prave ljude, insajdere koji imaju točne informacije i anketare koji znaju u detalje što se događa na terenu.
Dave Wasserman nije nešto posebno impresivan, ima puno boljih od njega.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 12:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa ne vodim se jednom anketom, nego svim anketama. Po čemu Iowa nagignje crveno? Malo ja pretjrujem kada kažem da je zaključana, ali definitivno je Greenfield u udobnoj poziciji. Za NC će i Trumpu biti čupavo, a kamoli Tillisu. Ankete konstantno pokazuju da Cunningham vodi.
S tim da sam ja već dao Michigan u toj raspodjeli Jamesu, samo zbog trenda, ali i tamo je Peters favorit još uvijek.
Šanse da IA, MI i NC sve odu GOP-u su gotovo nikakve. A to je ono što GOP treba.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/10/2020 : 13:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Jasno, twitter će biti najbrži što se tiče informacija, tu je važno pratiti prave ljude, insajdere koji imaju točne informacije i anketare koji znaju u detalje što se događa na terenu.
Dave Wasserman nije nešto posebno impresivan, ima puno boljih od njega.

Npr?
Bio je najbrži tokom predizbora, čisto što se praćenja brojki tiče.
Insajderske info su nešto drugo, ali tu ima previše lažnih alarmista.

Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000