COVIDLIBER. 48 sati prije dolaska obaviti testiranje na COVID. 24 sata prije rezervirati termin dolaska. Nadati se da će rezultat testa stići u roku 48 sati :D Šalu na stranu, idem na Interliber od, mislim, 2010. svaku godinu. Ali Interliber bi trebala biti uživancija. Opuštanje. Ovo nema baš puno veze s time, plus ono što reče Diskach. I, najbitnije, dođem tamo, a nema mnogih izdavača i ionako ne nabavim što sam htio. Pustit ću doma glazbu i preko webshopova praviti narudžbe. Daleko je to od onog pravog, ali jebiga sad.
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Fibra neće ići. Nema smisla, u ovim uvjetima. Organizirat ćemo "Interliber" na svom webshopu, staviti majice i popuste i to je to. Koliko ja znam, ni Columbo ni Strip-agent isto neće ići. Libellus se jučer još premišljao, ali vjerujem da će i oni odustati.
Razumljivo. Danima radiš ko'konj, i onda ne znaš i strepiš hoće se prije samog početka, ili za dan-dva odlučiti da se privremeno zatvara na 3 dana, ili potpuno sve otkazuje. Bar nećemo čitati kako su stip štandovi nova žarišta. Iako vjerujem da nikome ne bi izolacija teško pala nakon interlibera, jer treba sve to pročitati, a mirovina je tako daleko...
Fibra neće ići. Nema smisla, u ovim uvjetima. Organizirat ćemo "Interliber" na svom webshopu, staviti majice i popuste i to je to. Koliko ja znam, ni Columbo ni Strip-agent isto neće ići. Libellus se jučer još premišljao, ali vjerujem da će i oni odustati.
Razumljivo. Danima radiš ko'konj, i onda ne znaš i strepiš hoće se prije samog početka, ili za dan-dva odlučiti da se privremeno zatvara na 3 dana, ili potpuno sve otkazuje. Bar nećemo čitati kako su stip štandovi nova žarišta. Iako vjerujem da nikome ne bi izolacija teško pala nakon interlibera, jer treba sve to pročitati, a mirovina je tako daleko...
Kako kome
Apsolutno se slažem
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Kako je samo Miljenko Smoje krasno zapoceo svoje djelo, Dnevnik jednog penzionera, prvom recenicom; Pensjun! Koja lipa ric, puna su ti je justa. I zaista; Pensjun! Koja lipa ric.