Obavezno ću uzimati ako krene, jer sam s Libellusom debelo zakasnio i odustao zbog "rupe" od prvih 15-ak knjiga...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ne može! Ne bi kupovao kolor pilota! Nek se jebu s tim jadnim jeftinim kolorom! Crno bijelo ili nikako
Potpuno se slažem s ovime Pročitao sam, od Mister Noa jel, samo onaj #100 jubilarac u koloru i meni je to razlika dan i noć u odnosu na crnobijeli crtež (mislim na kvalitetu koja ide u korist cb). Ništa mi ne može bolje sjesti od cb prikaza te amazonske prašume, krajolika i svega ostalog s čim se naš pilot susreće.
Bilo bi bolje da nam daju ovu verziju od IF-a koji su ionako blizu kraja redovne serije, pa bar znaš da edicija ima budućnost i da bi to onda čovjek mogao jednog dana kompletirati. Ali, jedno su naše želje..
Ako bude išla na kioske samo ova verzija u koloru, naravno, iako sam bio kritičan par rečenica prije u ovom postu, uzimao bih, jbg
Imam komplet Mister Noa u nekoj Frankenštajn kombinaciji (Libellus, LMS, Slobodna Dalmacija, Strip Agent, Vanini, Veseli četvrtak, pirati) pa vjerovatno ne bih uzimao da krene od prvog broja.
Kupovalo bi se, barem do Afrike dok je kvaliteta na visokoj razini
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."