Dali su u ova dva integrala svih 5 albuma od Fibre ?
Da, ovo je sve što ima od Neznanca, bar koliko ja znam. U prvoj knjizi su sledeći naslovi: - Nekoliko sati pre svitanja - Trg tri pčele - Smrt u Rimu - Pet draguljara - Talac sa Sijere - Odmor u Zahleu Prva knjiga ima ukupno 248 strana, u koje je uračunat predgovor i beleška o autoru na desetak strana. Druga knjiga obuhvata sledeće stripove: - Vila iznenadnog buđenja - Čovek koji je ubio Ernesta Če Gevaru - U međuvremenu - Velika porudćbina - Let aviona "Lak Leman" Tri poslednje priče su na dvanaestak strana. I u drugoj knjizi ima 248 strana, od kojih je oko osamdeset sa nekoliko prikaza, intervju sa Magnusom i deo naslovnih strana i ilustracija.
U prvoj Fibrinoj knjizi su Nekoliko sati pre zore i Pet draguljara. Malo drugačiji raspored u oba izdanja, ali tu ne vidim nikakav problem.
Upravo se spremam za čitanje.
super, hvala..javi dojmove kada pročitaš.
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
E da, propustio sam to da napišem, jbg. Pročitao sam prvu knjigu, i skontao sam zašto je kod Fibre drugačiji raspored, Trg tri pčele i Smrt u Rimu su maltene jedna priča. Danas planiram da pošaljem ženu u provod sa drugama iz komšiluka, a ja da polako uz neko domaće vino degustiram drugu knjigu.
E da, propustio sam to da napišem, jbg. Pročitao sam prvu knjigu, i skontao sam zašto je kod Fibre drugačiji raspored, Trg tri pčele i Smrt u Rimu su maltene jedna priča. Danas planiram da pošaljem ženu u provod sa drugama iz komšiluka, a ja da polako uz neko domaće vino degustiram drugu knjigu.
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO