Ma daj me nemoj jebat, ovi već 70 godina prate asteroid koji će tek 2880. proći kraj Zemlje. Pa do tada više neće ni postojati ljudska civilizacija, a ako je zamijeni neka naprednija lako će smisliti način za rješavanje potencijalne opasnosti.
iss je u nižoj orbiti. ne da nije u svemiru nego nije ni blizu svemira. to je sve bullshit. još ćemo se morat žganaca najest prije nego se otisnemo malo dalje.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Uskoro se očekuje prolazak asteroida 2018 VP1 kraj Zemlje s vjerojatnošću 1:240 za udar (tj. raspršivanje u atmosferi), što je relativno visoka vjerojatnost u astronomskom smislu. Šteta što je u pitanju kamenčić od samo 2 metra, da je barem kakva četveroznamenkasta brojka da malo protrese ljudski rod.