Naprosto se mora čestitati na ovako brzo završenom serijalu! Što Strip-agentu, što Marku. Mislim da ovome nema presedana na našim prostorima i zato kapa do poda. Svim se srcem nadam da će se isplatiti jer su izdavači to svakako zaslužili.
svaka cast odgovornuima za ovo izdanje bronzano lice je vrlo dobra epizoda glede kamo jutra pruzilo se, steta sto trevisan nije crtao ovo, milaco mi je ovde nepodnosljiv. ili makar da je crtao veci deo...
Bravo za Strip Agent i Fibra suradnju, sjajno izvedeno. Ja već par mjeseci stojim na 12/30, jako mučno mi je čitati Kena. Strip je ok, ali treba baš velika psihološka priprema i koncentracija što mi je teško postići u zadnje vrijeme i uvijek radije dograbim nešto drugo.
Pohvale za brzinu, još kad je to meni koji nisam dao priliku Kenu , prvo čitanje, užitak je bio još veći i tek sam sad skužio da nisam bio u pravu što sam ovaj odlični serijal zanemario kao klinjo.Ajmo sad Mister noa.Pa samo ga je LL kompletno izdao dakle ima tu dovoljno kupaca
Bravo za Strip Agent i Fibra suradnju, sjajno izvedeno. Ja već par mjeseci stojim na 12/30, jako mučno mi je čitati Kena. Strip je ok, ali treba baš velika psihološka priprema i koncentracija što mi je teško postići u zadnje vrijeme i uvijek radije dograbim nešto drugo.
Predobro!Ne znam koji ce biti rezime izdavacu,ali naklon do poda.Dosta je skepticnosti bilo za Kena izdavati ka kiosk izdanje,tipa nece ici,ovo ono...mislim da je krajnje vrime za Mister No-a i ocekujem to negdi pocetkom iduce godine.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.