Anto, ako uspiješ nabrojati tri demokrata koji trenutno drže neki visoki ured, dam ti sve što zaradim od klađenja na ove izbore. Mislim, pretpostavljam da znaš barem tri, ako ih već toliko mrziš.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Anto, ako uspiješ nabrojati tri demokrata koji trenutno drže neki visoki ured, dam ti sve što zaradim od klađenja na ove izbore. Mislim, pretpostavljam da znaš barem tri, ako ih već toliko mrziš.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Tako je! Ponovit izbore... ako vec nece slusati zapovijedi naseg besprijekornog i bezgrjesnog premijera (dobro, ima jedan mali maleni grijeh... nekada je bio komunjara, ona zestoka, toliko napaljen da su ga izbacili iz savjeza KJ jer je bio cak i za okorjele preradikalan, i to mu se zamjerilo pa je zamjenio stranu).
Kako jedan tako elokventan, inteligentan, kultiviran, razgledan, pravi dzentlmen stare skole, ne bi mogao pobjediti. Valjda je namjestaljka... uhh, Kineza, Assada, kozojeba, komunjara, pingvina, Marsovaca, you name it. And "Grab her by the pussy!" bi mu morao biti slogan. Tako zarko prikaze sve za sto se zalaze, krvari, i ustaje ujutro (mislim, ne ustane mu ali ajde, ima tabletica za to).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Jbt, ove gluposti o fašizmu i republikancima su toliko otrcane laži da je dosadno i komentirati. Preporučujem knjigu "Velika laž" koja samo nabraja činjenice o sadašnjosti i bliskoj prošlosti SAD-a. Tko je što govorio i kakvu politiku provodio u svijetu i domovini, eto baš spram danas obožavanih crnaca npr. (pa demokrati su osnivači Ku Klux Klana), a kako je dočekan izbor Trumpa? Pa to je bio prag nekog modernog građanskog rata, zaboravili ste prijetnje o bombardiranju Bijele kuće čim uđe u nju, one divljačke prosvjede i uništavanja imovine zbog njegove pobjede (pa onda i ubojstva onog Floyda), Madonine izjave, što nitko nije osudio? Dno dna a ovdje se Trump žali na krađu i nije normalan. A normalno je uništavanje zbog poraza. Kakav više antifašizam i te gluposti, samo pogledajte Obamu/Bidena, Busha i Clintona i njihove poslove u svijetu i sve je jasno a to što Trumpu ne leže upadi Meksikanaca ili izlazi iz nekih sporazuma i organizacija, koga ovdje briga za to. Zlo je napravljeno za Bidenova prvog mandata i Europa je u slobodnom padu. Međutim, pošto znam da ničije mišljenje neću promijeniti, kao što ničije neće ni moje, ostajem samo na tome.
P.S. Tijesno je jer se Bidenovci dreče kao i u stvarnosti. Imaju medije, znaju bolje baratati društvenim mrežama, manipulirati i nema im kraja.
Više ljudi je dalo svoj glas na ovom pollu nego što se glasa za forumaša godine.
Izgleda da je strip je na ovom forumu nešto sporedno.
Zato što poll nije na "members only" pa svak može glasati milijun puta ako obriše "cookies".
Slično mail-in glasovima.
A Trumpovo biračko tijelo same poštenjačine pa se nisu htjeli služiti istim trikovima kao Bidenovi? Ima logike, ugledali se na svog kandidata, poznatu moralnu vertikalu i poštenjačinu.