To je Ivan Grozni koji je u bijesu ubio svog starijeg sina i nasljednika. Naslijedio ga je drugi sin koji nije ni očekivao carstva i umro je dosta mlad bez potomaka (bio je vrlo religiozan i ne sasvim nesposoban ali lošeg zdravlja). I sa njim je umrla dinastija Rurikovića (dinastija vikinga) koja je vladala Rusiji oko 600 godina.
Meni je ova baš opuštajuća, ne znam zašto ali je. Ovako mi djeluje u stilu napravili ste sranje, eto vam rezultat, a sad idemo krenuti iznova kako treba.
Uz to su te lubanje baš lijepo posložene, smirujuće djeluje, osim ovih par što su malo ispale iz hrpe, ali to mogu tolerirati.
Originally posted by stripofil Meni je ova baš opuštajuća, ne znam zašto ali je. Ovako mi djeluje u stilu napravili ste sranje, eto vam rezultat, a sad idemo krenuti iznova kako treba.
Uz to su te lubanje baš lijepo posložene, smirujuće djeluje, osim ovih par što su malo ispale iz hrpe, ali to mogu tolerirati.
Originally posted by stripofil Meni je ova baš opuštajuća, ne znam zašto ali je. Ovako mi djeluje u stilu napravili ste sranje, eto vam rezultat, a sad idemo krenuti iznova kako treba.
Mene opušta ovo kao pozadina na ekranu.
Ova mi je poprilično uznemirujuća, da mi je to pozadina mislim da ne bi previše palio kompjuter.
Nego ovo iznad ovih dječaka - jesu to njihovi unutarnji organi (ovo na čavlima?) Ojbmtižvot:D
Inače glava ovog konja mi je onak - je kao neki horror ali nije ni blizu Groznome i ovim popovima :D
Dvaput si se oduševio oćima. Ja znajem dosta nekih horror slika ali u glavnom mi nisu stvarno strašne. Lubanje su mi više kliše, isto na sto načina sj.bane face. Recimo ovakvo
Neki izbor metalskih, ali dosta toga je nja nja, ne dovoljno... pa vidi se da nije ulozeno truda, a pre svega znanja. Ima puno tih okultnih koji znaju podici jezu, a u stilu starih majstora, ulje... recimo Forkas, no, prvo nesto drugacije.