forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/11/2020 : 20:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Siguran sam da je obiteljima dvojice uspješnih poduzetnika za koje znam i koji su umrli s koronom tih 1000 KM dobro došlo za troškove sprovoda.

Evo jučer je umro vitalan čovjek iz Čitluka, 69 godina ali je još radio, prije par dana bio na poslu. Siguran sam da je obitelj presretna s 1000 KM. Mislim, sigurno su ih uzeli jer je na popisu žrtava korone. Da su odbili, valjda ne bi bio. A 1000 KM je 1000 KM.

Sad vidim da dijele i za pozitivan test. Koji sam ja onda pehist, nitko mi nije dao ni marku. Ni susjed mi koji je ležao deset dana pod temperaturom, ni šef kojeg je držalo 11 dana nisu dobili naknadu. Gdje se treba javiti da unovčimo pozitivne testove? Hvala unaprijed!

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2020 : 21:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Ne daju sto bi trebali...a ne davat ce 1000 hahaha...pa.ko to daje...ko te pita...

Jel iko imo smrtni slucaj...pa nista ne ne pitaju...samo mozes sprijeciti obdukciju...izabrati kovceg...i groblje
U razloge smrti ne mozes...dobijes papir
Ako covjek ne jede mjesec dana od bolesti
Od cega je umro...od gladi ili bolesti
E to je vasa logika...umro je od gladi

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2020 : 21:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Jarane...niko te nista ne pita
Kakva rodbina kakvo potpisivanje
Hahahah sta je ovo braco moja

Potpises da si preuzeo stvari...protezu, zubalo, prljav ves...posteljinu
U metvacnici mozea vidjeti pod nadzorom les
I to je to

Ko te pita nikog nije briga
Kakvih 1000

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/11/2020 : 22:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Uf, uf, uf, al se nakupilo i prešlo na nivo sprdačine koja me žalosti jer pokazuje neku naivnost koju posjedujete, što je i vrlina u ovoj situaciji. Znači, ja bih stavio ruku u vatru da, koji god posao obavljaju i da li su bili ili mogu doći u priliku uzeti/dati mito, stripofil i Beva to neće učiniti. Jedino će dati ono što smatramo darom, i to baš ovim doktorima koji su, iz nametnute nam perspektive medija, najveće žrtve ali, po mom mišljenju, marionete korone.

Beva, ne, ti nećeš ništa dobiti (inače, ne znam odakle brojka od 1000 KM, čini mi se da mu u Cazinu dadnu 100 i nek se udara nogom u guzicu; ovisi od procjene, od mjesta do mjesta, valjda) jer ni sam ne znaš razlikovati koronu od viroze/gripe. Oni te testiraju i oni ti daju dijagnozu. Znaš kako kažu "kadija te tuži, kadija ti sudi". On ti vadi bris, on ti daje nalaz. Korona je postala i asimptomatska... ništa ne osjećaš ali on ti je rekao da si pozitivan. Ne znam kako ne vidite da je tu prostor za manipulaciju beskonačan?

Ako vi vjerujete u korupciju u politici, teško vam je povjerovati da će netko iz društva pristati da mu se oca/majku koji je već dugo bolovao od preostalih bolesti (ili je sad jedino korona ostala?) kvalificira preminulim zbog ili uz Covid-19 u zamjenu za novac i to da, onako nenametljivo, širi tu laž? A ne treba nikakav potpis, naravno... moj stripofilu, papir je najveći neprijatelj u takvim situacijama.

Mene također fascinira što mi se čini da mislite da u igru treba biti uključen čitav zdravstveni sustav, bukvalno od premijera do čistačice u bolnici. A o doktorima mislim da nemamo potrebe nešto puno pričati - baš ološ društva. Primaju darove, dozvoljeno im je da imaju privatne klinike, rado ulijeću u politiku... ne mogu dalje, osjećam se nemoćnim proširiti vam vidik.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 09/11/2020 22:08:09
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/11/2020 : 22:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Doktori jesu korumpirani, ali obično ti plaćaš njima a ne oni tebi. Kakve im koristi od viška korona smrti? Stranci im daju pare? Kako ne vidiš da to nema smisla?

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/11/2020 : 22:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Doktori jesu korumpirani, ali obično ti plaćaš njima a ne oni tebi. Kakve im koristi od viška korona smrti? Stranci im daju pare? Kako ne vidiš da to nema smisla?

Pa ne daje ti iz svoga džepa. I u ovoj situaciji on prima mito, s najvišeg nivoa, perjanica je sustava, prvi na frontu, ali, ukupno gledano, nije baš previše promijenio svoj komotni položaj. A čemu sve ovo? I ja razmišljam, važem... Tko zna hoćemo li ikad saznati.

A ukupno gledano, tebi nema, meni ima smisla. Mislim da vas buni to što smatrate da u sve treba biti uključeno pola stanovnika države pa da je nemoguće tako vješto držati ovu drugu polovicu u zabludi.

loading...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6169 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/11/2020 : 23:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:
Originally posted by Beva

Pa ne daje ti iz svoga džepa. I u ovoj situaciji on prima mito, s najvišeg nivoa, perjanica je sustava, prvi na frontu, ali, ukupno gledano, nije baš previše promijenio svoj komotni položaj. A čemu sve ovo? I ja razmišljam, važem... Tko zna hoćemo li ikad saznati.

A ukupno gledano, tebi nema, meni ima smisla. Mislim da vas buni to što smatrate da u sve treba biti uključeno pola stanovnika države pa da je nemoguće tako vješto držati ovu drugu polovicu u zabludi.

Sve da i prihvatimo da teorije zavjere imaju smisla, ne možemo se ne upitati "zbog čega"? Ako nema jasnog motiva, a nema ga, zašto bismo uopće razmatrali tu opciju? Država je korumpirana pa nam i sad lažu? Lažu li onda cijelom svijetu? Jesu li apsolutno sve države u igri, pa gripu prikazuju kao covid?

Nadam se zbog tebe da nećeš zatrebati liječničku pomoć u idućim mjesecima. Kod nas je svećenik od 30-ak godina s oltara govorio da je korona zavjera pa ga je pogodio teži slučaj i dva tjedna je ležao bolestan. Nakon toga govori ljudima da se paze. Znam za dosta skeptika koji su povjerovali tek kad su na svojoj koži vidjeli koliko gadno može biti. Lutrija je kakva će ti biti klinička slika, ja sam recimo imao najblaže moguće simptome, ali znam 100 % da nije bila gripa. Imao sam gripu prije i nikad mi nije utjecala na njuh. Vjeruj što hoćeš, ali nije ovo nimalo bezazleno. Znam i za slučajeve ljudi koje su nezaliječene otpuštali iz bolnice jer im fali kreveta. To je sve iz prve ruke.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 09/11/2020 : 23:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Jedini koji profitira, bar za sada su mirovinsko osiguranje i pogrebnici...

@drogsy
Kao prvo uspoređuj Šveđane sa njihovom krvnom grupom a ne sa balkanskom ciganijom https://twitter.com/greg_travis/status/1325070541749972994

Švedski graf u prolječe potvrđuje (ne)uspješnost Švedskog modela u prolječe - Šveđani kao praktičan, i ne previše familijarno opterečen narod, to "provjetravanje" staračkih domova vjerojatno smatraju čak i za uspjeh, i naravno kao neophodnom žrtvom na oltaru famozne imunosti krda. A koje onda nije bilo, pa sad rješavaju stvari isto kao mi ostali, možda sa malo više plusa u mirovinskoj blagajni, tako da je sa te strane "model", ako ga je i bilo, propao...
Pročitaj si cijeli tread https://twitter.com/DavidSteadson/status/1325836011272888322 , posebno zanimljiv je "inventivan" način rasterečivanja ICU-a u prolječe- bolesnike iznad 80 su pustili u božje ruke

Još jednom za nepismene, nije stvar ni u slučajevma, ni u mrtvima, niti u mjerama, nego u tome, dali smo kao društvo sposobni i spremni pustiti niz vodu određen broj starijih i bolestnih (Šveđani izgleda jesu, Japanci npr nisu), zato da je nama ostalima "bolje". I naravno odgovornosti, jer antimaskeri to baš ne bi sami i na svojračun rješavali, pa im je cilj i smisao taj, da se nađe i nekako prisili "odgovorne", da potvrde, da je to sve OK, da to nije ništa, da če na prolječe sve proči...pa da se zabije glave nazad u pjesak, guzicu, čašu ili kamo god

A Šveđanima se taj "model" nije ni bog zna šta isplatio - pad privrede je isti ili još gori nego kod država u okolini https://twitter.com/AtomsksSanakan/status/1325490855197683712 .

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/11/2020 : 00:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Naravno, Beva, nitko ne bi htio povjerovati tek kad osjeti da to nije ono što je prije imao (taj njuh i okus su sad spominjani). I ne mogu ti reći da lažeš, sam znaš što si osjećao. Ali znam i osobe iz zgrade u kojoj radim za koje ne bih baš stavio ruku u vatru da su poštenjačine već više u službi režima... pa ako i to postoji, ono, poslužit će da dodaju koji decibel svoj galami. Dakle, nisam ja baš ateist po tom pitanju, više neki agnostik jer,meni, da je sve čisto - nije. Zato smo u nas u većini. I uveli su mjeru obveznog nošenja maski na otvorenom al narod odbija. Ne vjerujemo dok se ne opečemo.

Puno je kontradiktornosti, stvaranje tog bazena mogućnosti asimptomatskih bolesnika, cenzura suprotnog mišljenja dijela struke, vrijeđanje istih i druge strane, donacije, kriminal, mjere. Također, smatram i da sve nije zaslužilo toliku pozornost, da već 8 mjeseci prva vijest bude broj pozitivnih i preminulih, isti stručnjaci od studija do studija (to mora utjecati na psihu) a na tom polju sam uvjeren u muljaže i ono što sam pisao.
Dobru je panzer stavio zajebanciju. Čovjeka sa sjekirom u glavi će prvo testirati na virus pa ju vaditi. I to je tako frustrirajuće.

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/11/2020 : 00:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Stripofil, ne znam na osnovi čega si došao do zaključka da sam ja u strahu. Mene samo živcira ova cjelokupna situacija i činjenica koliko se ljudima ograničavaju slobode, bez obzira što takva ograničenja ja gotovo ne osjetim pošto nisam u gradu.
Da sam u takvom strahu sigurno bih pobjegao na bolovanje nakon kontakta sa zaraženom osobom, a ja sam dalje nastavio raditi kao da se ništa nije dogodilo. Nasuprot tome, dvojica kolega zbog istog razloga otišla na bolovanje i sada ja ne mogu koristiti svoj godišnji odmor na kojeg imam pravo.
Nikakvim pojedincima ja nisam podlegao, mogu saslušati više različitih izvora, ali zaključke donosim sam na osnovi logičkog načina razmišljanja. S obzirom da te tada nije bilo na ovoj temi, vjerojatno ne znaš da sam na proljeće bio više neutralan jer se još nije znalo s kakvim virusom se susrećemo. Kasnije sam vidio koliko je sve prenapuhano i da nema osnova da se ljude diljem svijeta toliko maltretira strogim mjerama, a koje na kraju niti ne daju rezultate.
Da posjeduješ čarobni štapić svejedno ne možeš spasiti sve ljude narušenog zdravlja, uvijek će najslabiji među nama umirati jer je to potpuno prirodni proces. Ljudski život je vremenski vrlo ograničen i nismo zvijezde da trajemo milijardama godina, zato treba živjeti punim plućima umjesto da si svjesno uskraćujemo razne slobode.
Zanima me kako razmišljaju ovi koji podržavaju nošenje beskorisnih maski, koliko dugo ste spremni da ih nosite; do sljedećeg proljeća, dvije, tri ili možda čak pet godina? Što ako vam kažu da se virus ne može suzbiti nikakvim cjepivom i da će ove mjere postati trajne, jeste li spremni živjeti na takav način samo da udovoljite nekom drugom?

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/11/2020 : 00:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Stripofil, hoćeš li i za ovog doktora reći da je pacijet koji govori boleštine, a čovjek je po ovom pitanju puno stručniji od tebe.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 10/11/2020 : 08:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Zanima me kako razmišljaju ovi koji podržavaju nošenje beskorisnih maski, koliko dugo ste spremni da ih nosite; do sljedećeg proljeća, dvije, tri ili možda čak pet godina? Što ako vam kažu da se virus ne može suzbiti nikakvim cjepivom i da će ove mjere postati trajne, jeste li spremni živjeti na takav način samo da udovoljite nekom drugom?

Prvo mislim ovaj topic je davno otišao u k.... od agresivnog uvjeravanja jednih te istih, pa mi se ne da uopće nešto posebno raspravljati.

Ali da...ako treba masku ću nositi koliko god treba - ma cijeli život ukoliko to može spasiti i jedan život- uopće mi nije problem.

I nisam u zabludi da ti to možeš shvatiti, zato niti ne trebaš odgovarati na ovu poruku.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/11/2020 : 08:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Stripofil, hoćeš li i za ovog doktora reći da je pacijet koji govori boleštine, a čovjek je po ovom pitanju puno stručniji od tebe.

Pa jel' moguće da si Nestora izvukao?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2944 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/11/2020 : 09:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:

U BiH se nudi novac da se pristane smrt srodnika okvalificirati kao korona. To sam čuo iz više izvora i pročitao u komentarima na milijun portala i prelazi granice izmišljotine. I, na kraju krajeva, logično je. Ovi pokazuju da odrađuju posao a rodbini bilo koja pomoć za troškove sprovoda dobro dođe a je li on umro od raka ili od korone (bivše gripe, koju sad nitko nema) njima svejedno. Uvijek se može reći da ju je u zadnji čas dobio.

A ovo o pucanju bolničkih kapaciteta je koma. Pucaju evo već mjesec dana, svaki dan gore i gore al nikako da puknu... i šta će biti kad puknu, hajde daj da vidimo i to. Živi mrtvaci?

Volim ove naše wtf ljude, ni 2% ih u Mostaru ne nosi masku a brojeve štancaju li štancaju. Mislim da je od početka ove smijurije više ljudi zaraženo nego što u županiji ima stanovnika.

Jebem te živote kakve nebuloze neće neko izreći.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/11/2020 : 10:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

quote:

U BiH se nudi novac da se pristane smrt srodnika okvalificirati kao korona. To sam čuo iz više izvora i pročitao u komentarima na milijun portala i prelazi granice izmišljotine. I, na kraju krajeva, logično je. Ovi pokazuju da odrađuju posao a rodbini bilo koja pomoć za troškove sprovoda dobro dođe a je li on umro od raka ili od korone (bivše gripe, koju sad nitko nema) njima svejedno. Uvijek se može reći da ju je u zadnji čas dobio.

A ovo o pucanju bolničkih kapaciteta je koma. Pucaju evo već mjesec dana, svaki dan gore i gore al nikako da puknu... i šta će biti kad puknu, hajde daj da vidimo i to. Živi mrtvaci?

Volim ove naše wtf ljude, ni 2% ih u Mostaru ne nosi masku a brojeve štancaju li štancaju. Mislim da je od početka ove smijurije više ljudi zaraženo nego što u županiji ima stanovnika.

Jebem te živote kakve nebuloze neće neko izreći.

Vi padobranci ste mi najdraži. Ne kažeš riječ na cijelom topicu ali si upao sad reći da ja pišem nebuloze. Šta je, jesi možda doktor ili ti je Šeranić kućni prijatelj? Ili si baba u muškom tijelu "Pa ta korona postoji, kažu na tv-u, zar ne?".
Objasnite vi svoj stav, nikad to ne radite, sve se svodi na vrijeđanje drugih.
I ja sam isto pomislio "Kakve nebuloze ovaj stavlja" nakon mnogo vaših postova ali nisam pisao te gluposti. Znači, ne slažeš se s drugim i "Jbt, kakve nebuloze bla bla"... sto puta viđeno na ovom forumu, vrh rasprave odnosno "rasprave" iz koje se lagano povlačim.

Ti ne zaboravi: što češće peri ruke 20 sekundi, nabij masku, mjeri redovno temperaturu, provjetravaj prostorije, provjeravaj imaš li i dalje osjet okusa i njuha, i radi šta kažu političari i doktori, oni su cvijeće svakog društva, to se potvrdilo u milijun situacija.

loading...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2944 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/11/2020 : 10:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:
Vi padobranci ste mi najdraži. Ne kažeš riječ na cijelom topicu ali si upao sad reći da ja pišem nebuloze. Šta je, jesi možda doktor ili ti je Šeranić kućni prijatelj? Ili si baba u muškom tijelu "Pa ta korona postoji, kažu na tv-u, zar ne?".
Objasnite vi svoj stav, nikad to ne radite, sve se svodi na vrijeđanje drugih.
I ja sam isto pomislio "Kakve nebuloze ovaj stavlja" nakon mnogo vaših postova ali nisam pisao te gluposti. Znači, ne slažeš se s drugim i "Jbt, kakve nebuloze bla bla"... sto puta viđeno na ovom forumu, vrh rasprave odnosno "rasprave" iz koje se lagano povlačim.

Ti ne zaboravi: što češće peri ruke 20 sekundi, nabij masku, mjeri redovno temperaturu, provjetravaj prostorije, provjeravaj imaš li i dalje osjet okusa i njuha, i radi šta kažu političari i doktori, oni su cvijeće svakog društva, to se potvrdilo u milijun situacija.

Niti sam doktor, niti poznajem Šeranića, a nisam ni padobranac, ne volim visine.
Nemam ja šta tebi objašnjavati. Ti svakako misli šta želiš. I svakako imaš pravo to da kažeš.
Ali to ne umanjuje činjenicu da su to nebuloze.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/11/2020 : 11:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=9a7gaOQwFGc

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3889 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/11/2020 : 12:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

Ali to ne umanjuje činjenicu da su to nebuloze.

A što očekuješ od lika koji je prije koji mjesec navodio frenologiju kao znanost

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/11/2020 : 13:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
STRAH
https://www.youtube.com/watch?v=CzjY6swWXH0

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/11/2020 : 15:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Što se tiče nošenja maski, danas sam dobio potvrdu toga da ih samo mali broj ljudi nosi zato što misli da su korisne, a većina zato što su nametnute pa misle da ih moraju nositi (nisu upućeni u osnovna ljudska prava).
Danas sam imao nekakvo predavanje unutar firme kojem moraš prisustvovati kako bi k'o fol bio upućen u daljnji rad. Nas četvorica ušli kod šefa u kancelariju gdje se predavanje odvija, samo ja bez maske a ostala trojica zabrnjičeni do očiju. Sjednemo mi i šef kaže ''ovdje nije obavezno nošenje maski i možete ih skinuti ako hoćete''. Čim je to rekao sva trojica skinuše maske i nije im više padalo na pamet da ih stavljaju.
Od nas 5 prisutnih unutar prostorije trojica su već debelo premašili 50-u godinu životu, ali ljudi se svejedno ne boje virusa jer znaju da nema nikakvog razloga za takav strah.
Ne postoji nikakva zakonska osnova na temelju koje te netko može natjerati na nošenje maski, to je samo preporuka i kao takva mora biti i shvaćena.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/11/2020 : 15:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/11/2020 : 18:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Jedini koji profitira, bar za sada su mirovinsko osiguranje i pogrebnici...

brat je došao kući za sisvete. prije povratka na rad u njemačku ponovno je morao obaviti test. i opet u zagrebu. i opet u klinici fran mihaljević. uz hrvatski nalaz zatražio je i nalaz i na njemačkom, za njemačkog poslodavca. cijena..? sitnica! 824 kune!

u redu, poslodavac će mu refundirati novac... ali svejedno!

zašto je cijena testiranja toliko visoka i kome ide tih 824 kune?

PS: nalaz je bio negativan. brat nema koronu.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3889 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/11/2020 : 18:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

zašto je cijena testiranja toliko visoka i kome ide tih 824 kune?

Pola ide prevoditelju za njemački jezik...navodiš krivu cijenu testiranja (ovo je koštalo više zbog izdavanja nalaza na stranom jeziku), stvari van procedure uvijek se posebno naplačuju tako da ne šire dezinformacije.

Čuj mene, očekujem da se ne šire dezinformacije

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 10/11/2020 18:29:14
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 10/11/2020 : 19:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.zerohedge.com/political/fauci-admitted-truth-about-covid-19-tests-july-and-has-misled-public

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/11/2020 : 19:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ne lupetaj! već imaju obrazce na stranom jeziku gdje samo upišu ime pacijenta i iksić u kućicu POZITIVAN ili NEGATIVAN.

nema tu puno posla za prevoditelja.

cijena samo hrvatskog nalaza je 100-150 kuna manja. i još uvijek visoka.
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000