forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 132

don_draper
Advanced Member

4467 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 14/11/2020 : 17:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Rekao bih za Berlin i Drakulu da su ljude primamile Markosove kolumne u Vecernjaku

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/11/2020 : 18:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, nisam citao, ali ipak kupio jesam potonja stripa.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3889 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 14/11/2020 : 18:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Hm, nisam citao, ali ipak kupio jesam potonja stripa.

Kao i oni koji jesu čitali. Fibra stvarno ima vrhunski marketing tj. zna predstaviti strip na pravi način i odlično procijenjuje ciljanu publiku. Jel to spontano i reuzultat talenta ili ne, ali to je sigurno jedna velika kvaliteta izdavača. Prvo ima vrhunski proizvod, a drugo dobro predstavljen proizvod i to ipak ima rezultata, a i budi nadu da nas još čekaju stotine dobrih stripova u budućnosti.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 14/11/2020 19:32:29
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/11/2020 : 19:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Istina,markos je stvorija zavidan brend.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

kraljstribor
Starting Member

Croatia
55 Posts

Member since 02/09/2019

Posted - 14/11/2020 : 20:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kraljstribor a Private Message  Reply with Quote
morat će povisit tiraž makar za sto primjeraka kako je krenilo
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/11/2020 : 05:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kraljstribor

morat će povisit tiraž makar za sto primjeraka kako je krenilo

Pa lako napravi reprint ovih brzo rasprodanih izdanja.
Meni je jako drago što se Marshall Bass 1 rasprodao, a ako se sjećam, išao je u 1k primjeraka. Kupujmo domaće, i to kakvo domaće, top strip u top izdanju.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2020 : 20:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Drago mi je za Berlin, remek delo!

meni je mnjah

ali zato se još više radujem što je rasprodat,opet će biti bahaćenja u razmeni.
quote:
Originally posted by borg

Čudno da je Berlin otišao tako brzo. Sad Vuk trlja ruke :-)

verovatno je bio dobar otkup biblioteka;što se tiče Vuka i Berlina,samo da se ne bude kap za Sinera.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 15/11/2020 20:37:10
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2020 : 20:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
anto, ajd se mijenjaj sa mnom za Berlin

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2020 : 20:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

Ima Anto Trans za 50e

i da se šališ,ponudio mi čovek nedavno 50 jura,zbog ovih naših forumaških zezancija.

i moram priznati da me je malo pokolebao;imam transa 1 i 2 (ostale sam pozajmio za čitanje),i iako mi trans nije nešto što zaslužuje mesto na mojim policama,još nisam čvrsto rešio da ga se rastosiljam;isto kao i za Samog samcatog.

Metalne godine sa druge strane sam procenio da mogu da idu na doboš,čim sam nabavio Hermetičnu garažu (pa još za 4 jura),koja mi je jedini smisleni solo uradak velikog Mebijusa.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2020 : 20:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Udarili ljudi po specijalnim Kolorkama.

Izlazne rane
Fun Home
Daytripper

očekivano već odavno za Izlazne rane,a ni Dejtriper nije surprise.

sa druge strane,fan houm mi je jedan od retkih stripova koje nisam ni pomislio da nabavim (nije zbog lezbo-derpe tematike,jednostavno sam posle par strana zavira zaključio da mi se strip nimalo ne dopada)
quote:
Originally posted by Peyo

Ili kompletista?

Dosta rasprodanih naslova je iznenađenje, ako ni zbog čega drugog onda u odnosu na neke naslove za koje bi se pretpostavilo da su komercijalniji ali još uvijek nisu rasprodani.

da,to sam čuo pre izvesnog vremena - sve je više kompletista Fibrinih edicija,pogotovu Kolorki.

Edited by - anto on 15/11/2020 20:48:28
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2020 : 20:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

anto, ajd se mijenjaj sa mnom za Berlin

nikakav problem,šta nudiš?
quote:
Originally posted by Manny

quote:
Originally posted by Red Marquis
Ima u knjižarama?
Onda ima Anto Trans za 40e

Molim Antu da se zvanično oglasi povodom ponude za Trans 1. :)

Anta,ne Antu.

imaš gore pojašnjenje za Transa.

Edited by - anto on 15/11/2020 20:49:42
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/11/2020 : 20:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

nikakav problem,šta nudiš?

Vjerojatno ništa šta te previše zanima, al baci oko ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46749

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2024 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 15/11/2020 : 20:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Metalne godine sa druge strane sam procenio da mogu da idu na doboš

Sva sreca pa jesi a ja te uhvatio na vreme za to.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/11/2020 : 21:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

Metalne godine sa druge strane sam procenio da mogu da idu na doboš

Sva sreca pa jesi a ja te uhvatio na vreme za to.

na obostrano zadovoljstvo

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4467 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 15/11/2020 : 22:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Dao bih se kladiti da još poneki naslov iz 2020 bi mogao ubrzo u rubriku rasprodani

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2275 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 16/11/2020 : 00:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Ja sam požurio sa Berlinom, Drakulom, Zatamnjenjem i Maggy. Mislim da je Maggy sledeća.

Al, ajde da ne spamam ovde, mnoge oblije znoj sa svakom novom porukom u ovoj temi :-)

Resistance is futile.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2024 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 16/11/2020 : 07:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam požurio sa Berlinom, Drakulom, Zatamnjenjem i Maggy. Mislim da je Maggy sledeća.

Al, ajde da ne spamam ovde, mnoge oblije znoj sa svakom novom porukom u ovoj temi :-)

Tipujem da su sledeci za rasprodaju Imovina i Oda Kirihitu.

I ja sam se tako osecao pa sam proslog meseca pokupovao sve sto je dostupno a da me zanima, pa cak i one koje me manje zanimaju. Napravio novu policu pa moram da popunim.
Te gore pomenute sam uzeo cim su izasli pa mi nije briga. Sin City sam uzeo cim je stigla tura dok je Marko jos raspakivao pa je vrlo moguce da sam prvi kupio kutiju u AF-u.
Od nenabavljivih mi fali jos samo: Broj 73304-23-4153-6-96-8, Tom's Bar, Chabute Omnibus i to je sve. Jedino se dvoumim da li da nabavljam Blast i Transmetropolitan. Ne deluju kao da ce mi se dopasti...

Groucho Marx
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 16/11/2020 : 08:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Blast vjerojatno hoće, a Trans je specifičan pa je teško procijeniti.
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2275 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 17/11/2020 : 17:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Otišli i Opskurni 5...

Ovo Markos radio različite tiraže? Prosto mi nema logike da npr. Toranj nije a Bedemi ili Brusel jesu rasprodati. Uglavnom, raduje me rasprodaja jer otvara mogućnost da dobijemo ono integralno, kolorisano izdanje koje Francuzi najavljuju.

I Oda Kirihitu ode. Tezuka lepo ide, biće reprinta možda više Tezukinih dela.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 17/11/2020 : 17:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otišli i Opskurni 5...

Ovo Markos radio različite tiraže? Prosto mi nema logike da npr. Toranj nije a Bedemi ili Brusel jesu rasprodati. Uglavnom, raduje me rasprodaja jer otvara mogućnost da dobijemo ono integralno, kolorisano izdanje koje Francuzi najavljuju.

I Oda Kirihitu ode. Tezuka lepo ide, biće reprinta možda više Tezukinih dela.

Nisam čitao opskurne (probao sam privjue i ne sjećam se da me iti jedan zaintrigirao, ali posudim u knjižnici), ali šta nije da je to svaka epizoda za sebe pa komplet nije bitan?
Ako je tako, moguće je da je tiraž isti, samo su ljudi kupovali nasumično...možda po lijepoti naslovnice i slično.

Meni je čudniji dio gdje je rasprodana 2 knjiga Torpeda, a prva nije.
E tu je možda probavao sa različitim tiražom.
Mislim da smo čak i negdje raspravljali kako se uvijek rasproda 1 knjiga nekog serijala i kako nas ima masu koji nećemo onda uzet ništa jer nije kompletno...pa je Marko možda išao isprobat novu taktiku.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7415 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 17/11/2020 : 18:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Prvi Torpedo je već reprintan. Za Opskurne ne znam, ali ne bi me čudilo da su kasniji brojevi išli u manjem tiražu kad se vidjelo da se ovi prvi ne prodaju u nekim većim količinama. Nešto slično kao s Neznancem.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2024 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 17/11/2020 : 18:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Da li je moguce da je Sin City ovako brzo rasprodat? Sva sreca pa sam zgrabio primerak cim je istovarena nova tura.

Nego, Marko, hoces li raditi neke reprinte tokom pauze / odmora?

Groucho Marx
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1099 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 17/11/2020 : 19:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da li je moguce da je Sin City ovako brzo rasprodat? Sva sreca pa sam zgrabio primerak cim je istovarena nova tura.

Nije Sin City rasprodan.

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/sin-city-0-sin-city/669/

Tebe je vjerojatno zbunilo što za pojedinačne knjige piše da su rasprodane, ali to je tako bilo po defaultu, jer se pojedinačne knjige ni ne mogu kupiti zasebno.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2024 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 17/11/2020 : 21:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wolfman

quote:

Nije Sin City rasprodan.

https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/sin-city-0-sin-city/669/

Tebe je vjerojatno zbunilo što za pojedinačne knjige piše da su rasprodane, ali to je tako bilo po defaultu, jer se pojedinačne knjige ni ne mogu kupiti zasebno.

U pravu si. I gledao sam na brzinu pa nisam primetio.

Groucho Marx
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7415 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 17/11/2020 : 21:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sad na polici, Opskurni gradovi 1-3 (pretpostavljam i 4 pošto su izašli zajedno) su rađeni u nakladi od 500 komada, dok je kod devetke naklada 400. Vjerojatno isto vrijedi i za 5-8.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 132 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000