forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 USA 2020
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 20:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Moram priznati da sam se poprilično neugodno iznenadio ovim valom nasilja od strane Bidenovih glasača koji se ovih dana može vidjeti na ulicama u Americi.
Očigledno su svoj trijumf odlučili proslaviti iskaljivanjem nad Trumpovim glasačima što još jednom pokazuje da su ekstremna ljevica i desnica dva naličja iste medalje.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/11/2020 : 20:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message

Čime te hrane u Sloveniji, da ovakve bisere ispaljuješ?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/11/2020 : 20:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Ovih dana nas premijer kolo vodi sa urnebesnim glupostima. Mozda je nesto toga prenio i drugima... po nekim zapisima bi rekao da je to mogucnost.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 19/11/2020 20:52:46
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 20:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

I ja sam tebe mislio pitati kakve su ti droge uvalili Nizozemci s obzirom na količinu idolatrije koju ovdje ispoljavaš prema jednom, u najboljem slučaju, mediokritetnom političaru, ali hej, svakome svoje

Go kneel and weep
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/11/2020 : 21:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Po čemu je Biden "u najboljem slučaju mediokritetni političar"?
Koji je to uspješniji američki političar od njega?

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 19/11/2020 : 21:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Ala volim ovaj režim,
ili žderem, ili ležim...

https://twitter.com/shearm/status/1329236691131969538

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 21:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:

Uspješniji? Što ti to znači?Pretpostavljam da misliš na njegovu dugu političku karijeru? Uh, ako se uspješnost mjeri po broju godina provedenih u senatu, onda je Biden tek osamnaesti na listi po "uspješnosti". U svakom slučaju, stvarati kult ličnosti i od kvalitetnog političara nije dobro, a kamoli od Joea Bidena.

Daj ti radije objasni kako ti je Biden od "jedinog koji može pobijediti Trumpa" u godinu dana postao isus krist spasitelj. I di si bio 25.11.2015?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 21:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

Regan

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/11/2020 : 21:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Osamnaesti u povijesti? To je loš rezultat?
I koliko ih je od tih 18 nakon toga postalo potpredsjednicima i predsjednicima?
Ali naravno da nisam mislio samo na njegove izborne rezultate, nego i na generalna postignuća. No ti si taj koji treba braniti svoju tezu o tome da je mediokritet.

Naravno, ne postoji nikakav kult ličnosti Joea Bidena. Ja Bidena ne idealiziram, ali ga jako poštujem. Treba poštovati ljude koji su poštovanje zaslužili. Kojim god poslom se bavili.

Što je bilo 25.11.2015.?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/11/2020 : 21:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

quote:

Regan

Možemo se ograničiti na aktualne, ili barem žive političare.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/11/2020 : 21:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

I ja sam tebe mislio pitati kakve su ti droge uvalili Nizozemci s obzirom na količinu idolatrije koju ovdje ispoljavaš prema jednom, u najboljem slučaju, mediokritetnom političaru, ali hej, svakome svoje

Poznavajući Nizozemce, izuzetno kvalitetne droge.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 22:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:

Što je bilo 25.11.2015.?

Auu, tako veliki Biden fan, a ne sjeća se da mu idol bio u Zagrebu.

Ja se toga jako dobro sjećam. Nisu me pustili na drugi kraj grada. Tintone, kako se to tako brzo postaje fan političara koji mijenja mišljenje kako vjetar puše? Je li ga poštuješ zbog njegovog dugogodišnjeg protivljenja istospolnom brakovima? Nekad si takve na ovom forumu nazivao nacistima...
Ili ga možda poštuješ zbog njegovog protivljenja novačenja homoseksualaca u američkoj vojsci? Ili možda zbog brojnih držvnih intervencija i restrikcija u sobodno tržište koje podržavao i u kojima je sudjelovao kao vice-president? Ili ti se možda sviđa kako je 2002. Glasao za rezoluciju invazije na irak, samo da bi 2011. S obamom herojski povukao 150 000 trupa od tamo? Mislim, ok, lik nije Hitler, ali ovo tvoje idoliziranje je u rangu Krugerovih i ken2 postova, dijareja na kvadrat. Kao što ti je sad neugodno zbog sandersa, bit će ti i zbog ovog.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 22:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Regan, ne samo što je lažno potkazivao kolege, već je uz mrtvu kurvu Tačer, "pobijedio" socijalizam tako što je svome narodu oteo niz prava koja su prethodno ostvarivali, thus making a world a better place

Također, jako je to što se za njegova mandata javila sida, no, zahvaljujući mudrim odlukama Regana, taj problem je toliko uspješno ignoriran, pa i do te mjere da on riječ "AIDS" valjda nije ni izgovorio.

Doduše, to njemu i Nensi nije smetalo da im prijatelji koji su bili gay uređuju kuće, što iz prijateljstva, kad je bio kandidat, a što na račun poreznih obveznika, kad je ušao u Bijelo Kuću.

Čak je jedan od tih baja pokopan s kravatom na kojoj je pisalo Regan, a on i Nensi mu nisu došli na gej-saranu

Najbitnije, znamo svi, da nije bilo Regana, USA, USA, USA, ne bi pobijedila u spejs-rejsu, a također kako bi libertarijanci bacali socijaliste iz helikoptera u Čileu i izveli Čile na pravi put? Kako?

I najmanje važno, ćaća Buš je bio dopredsjednik za Regana, pa je avanzovo u jednomandatnog predsjednika, no sinak mu je obilježio 10-e.

Dakle, ostali Reganu mogu samo ljubiti skute.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 22:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:

quote:

Regan

Možemo se ograničiti na aktualne, ili barem žive političare.

A u tom slučaju, a čisto iz lokalnog stanovišta - Bill.

Daljnja objašnjenija su sažeta u slijedećoj sceni:

Edited by - andjusticeforall on 19/11/2020 22:13:08
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/11/2020 : 22:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Regan, ne samo što je lažno potkazivao kolege, već je uz mrtvu kurvu Tačer, "pobijedio" socijalizam tako što je svome narodu oteo niz prava koja su prethodno ostvarivali, thus making a world a better place

Također, jako je to što se za njegova mandata javila sida, no, zahvaljujući mudrim odlukama Regana, taj problem je toliko uspješno ignoriran, pa i do te mjere da on riječ "AIDS" valjda nije ni izgovorio.

Doduše, to njemu i Nensi nije smetalo da im prijatelji koji su bili gay uređuju kuće, što iz prijateljstva, kad je bio kandidat, a što na račun poreznih obveznika, kad je ušao u Bijelo Kuću.

Čak je jedan od tih baja pokopan s kravatom na kojoj je pisalo Regan, a on i Nensi mu nisu došli na gej-saranu

Najbitnije, znamo svi, da nije bilo Regana, USA, USA, USA, ne bi pobijedila u spejs-rejsu, a također kako bi libertarijanci bacali socijaliste iz helikoptera u Čileu i izveli Čile na pravi put? Kako?

I najmanje važno, ćaća Buš je bio dopredsjednik za Regana, pa je avanzovo u jednomandatnog predsjednika, no sinak mu je obilježio 10-e.

Dakle, ostali Reganu mogu samo ljubiti skute.

Alo daj...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/11/2020 : 22:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Pa, to je dosta dobar opis... kucke

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/11/2020 : 22:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Pa ja samo citiram otpuštene rudare iz Britanije, kao i zaključke koji su se pojavljivali u dnevnicima Adriana Molea, Mućkama, Državniku novog kova i sličnim uspješnicama, no ajd...

A i ova stvar joj rekla:

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/11/2020 : 23:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

Što je bilo 25.11.2015.?

Auu, tako veliki Biden fan, a ne sjeća se da mu idol bio u Zagrebu.

Ja se toga jako dobro sjećam. Nisu me pustili na drugi kraj grada. Tintone, kako se to tako brzo postaje fan političara koji mijenja mišljenje kako vjetar puše? Je li ga poštuješ zbog njegovog dugogodišnjeg protivljenja istospolnom brakovima? Nekad si takve na ovom forumu nazivao nacistima...
Ili ga možda poštuješ zbog njegovog protivljenja novačenja homoseksualaca u američkoj vojsci? Ili možda zbog brojnih držvnih intervencija i restrikcija u sobodno tržište koje podržavao i u kojima je sudjelovao kao vice-president? Ili ti se možda sviđa kako je 2002. Glasao za rezoluciju invazije na irak, samo da bi 2011. S obamom herojski povukao 150 000 trupa od tamo? Mislim, ok, lik nije Hitler, ali ovo tvoje idoliziranje je u rangu Krugerovih i ken2 postova, dijareja na kvadrat. Kao što ti je sad neugodno zbog sandersa, bit će ti i zbog ovog.

Normalno da nisam znao točni datum njegovog dolaska u Zagreb, ali da se sjećam tog lijepog dana, naravno da se sjećam. Jer, ne, nisam "tako brzo" postao njegov fan, nego sam to postajao više-manje otkad sam počeo pratiti stranu politiku.
Inače, moraš prestati čitati Nakića. To ti jede mozak. Ovo što ti pišeš je zaista na razini Krugera.
Prije svega, odakle tebi ideja da je meni neugodno zbog Sandersa. Bio je najbolji kandidat 2016. godine i imao je veće šanse za pobjedu nego Hillary. To što ti tražiš čovjeka bez mana u političarima je tvoj problem. Ja sam glasao i u Hrvatskoj za svakakve mediokritete kada sam mislio da su najbolji izbor za taj trenutak.

A sada na gluposti o Bidenu. Fleksibilnost i mijenjanje mišljenja kroz godine su dobra stvar. Ako toga nema, preostaju nam zadrti ideolozi. Meni pitanje gej brakova nije na listi od 100 najvažnijih, ali ako nekome je, taj bi trebao posebno simpatizirati Joea Bidena, s obzirom da je prvi političar na visokoj dužnosti u Americi koji ih je podržao (prije Obame).
Ja nisam ljude koji su protiv gej brakova nazvao nacistima nego sam nacizmom nazvao iživljavanje nad određenom manjinskom skupinom ljudi bez ikakvog razloga, tako da nemoj izmišljati.
Što se tiče njegovih upliva u slobodno tržište, s nekima se slažem, s nekima ne. No ne znam zašto bih znog nekih poteza s kojima se ne slažem izgubio poštovanje za njega.
Nadalje, naravno da poštujem njegovo zalaganje da se suprotstavi Sadamu, kao što poštujem i to da se uvijek suprotstavljao sličnim tiranima diljem svijeta.
Naravno, Biden se zalagao kroz karijeru za još mnogo toga, ali ti i dalje nisi pokazao da je on mediokritet. Samo si pokazao da je čovjek s kojim se ne slažeš.
Jako loše, drogsy, i jako predvidljivo.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/11/2020 : 08:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Leftists Suggest "Re-Education Camps", "Firing Squads", & Banning Talk Radio To "Deprogram" 75 Million Trump Supporters:
https://www.zerohedge.com/political/leftists-suggest-re-education-camps-firing-squads-banning-talk-radio-deprogram-75-million

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/11/2020 : 08:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
pogledao sam sinoć snimku pres konferencije giulianija i društva
mazohist :)
najlakše bi to bilo opisati kao freak show
samo kada to što oni rade ne bi bilo opasno
čak i po sami opstanak američke federacije
nije njihov cilj dobiti tužbe, jer je iz aviona jasno da nemaju osnova, čak se niti ne trude dobiti ih
oni samo stvaraju dojam prevare, podgrijavaju atmosferu, dolijevaju benzin na vatru, kupuju vrijeme, pritom masno naplaćujući svoj 'rad', vjerojatno perući novac od donacija koje se i dalje skupljaju
na cijeloj konferenciji su dominirale političke poruke, a sve redom odvjetnici
rudy je bio rudy, doslovno se otapao pod reflektorima
kao da govor drži u kolovozu, na ćelopeku u mostaru
ona visoka što je izvlačila teorije o komunističkoj zavjeri i komunističkom novcu, spominjala mrtvog chaveza.... ona je, pa.... izgledala smiješno
barem normalnim ljudima, ali vjerujem da mnogi njene riječi upijaju kao spužva
ali najopasnije poruke je odaslala ona mlađa odvjetnica, što je ko navijena pričala i između ostalog, otvoreno najavila mogućnost da države gdje je trump izgubio, nominiraju elektore koji će glasati za njega
po njoj, oci utemeljitelji su elektore 'izmislili' upravo da bi se mogle ispraviti ovakve prevare
u biti, nominacija elektora koji će drugačije glasat od volje birača nije nekakva daleka mogućnost, nego nešto na čemu trump radi
ako uspije, to je kraj amerike
ako i ne uspije, šteta koja je već napravljena će se teško sanirati

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 20/11/2020 : 09:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:

Moram priznati da sam se poprilično neugodno iznenadio ovim valom nasilja od strane Bidenovih glasača koji se ovih dana može vidjeti na ulicama u Americi.
Očigledno su svoj trijumf odlučili proslaviti iskaljivanjem nad Trumpovim glasačima što još jednom pokazuje da su ekstremna ljevica i desnica dva naličja iste medalje.

Evo lijepog primjera dokle je strašenje baukom ljevice dovelo. Sad je već i Joe Biden "ekstremna ljevica".
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 10:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa upravo to. Mislim, ja bih se složio s drogsyjem da su problem i ekstremna ljevica, i ekstremna desnica. Ali ubacivanje priče o tome da su to Bidenovi glasači je pokazatelj ili da drogsy trola ili da nema pojma.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 11:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
I čini se da je Associated Press napokon zvao Georgiju, tako da sada čekamo da Hrvatska lutrija uplati đeparac tintonu prije no što zatvore sve birtije.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/11/2020 : 12:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
bilo kakvi extremisti su problem.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8962 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/11/2020 : 12:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

I čini se da je Associated Press napokon zvao Georgiju, tako da sada čekamo da Hrvatska lutrija uplati đeparac tintonu prije no što zatvore sve birtije.

Nemas puno vremena, evo od sutra i nas skratilo do 22h. Sto u prevodu znaci da ukidamo medjusmjenu i da jedna cura ostaje privremeno bez posla.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000