Ongaro je radio dosta za Intrepido ako se ne varam. Albo di Intrepido 1426 iz 1973. ima sličan naziv kao što je napisao na marginama a i godine su tu nagdje. Možda je to to ali nisam baš siguran. Još moram istražit.
Pojma nemam, baš ne znam kakmo da ga smjestim. Svi ovi časopisi za mlade su bili (mislim, nisam siguran) novinskog formata i tada su bile 4 pasice po tabli. Gledam ovu Povijest divljeg zapad za Larousse ali to je bilo kasnije. Larry Yuma ima kratku epizodu tog naslova ali nije radio Ongaro. Možda najbolje pitati autora:
Evo, odgovorio mi sam Ongaro. Radi se o stripu sa samog početka njegove karijere, objavljen je od strane Editrice Naka u avgust 1970. Možda i u Francuskoj ali nije siguran. Ferri bi trebao autor scenarija ali kaže da ga nikad nije upoznao i da se čak i ne spominje u samom izdanju. Pita gdje sam ih našao i da li ih ima još
Američka, iz pedesetih, izdavač Dell (ovako mi je odgovorio jedan Amerikanac: The first page might be from a Dell Comics title of the 1950s. Again, it's so generic, and the characters aren't recognizable.). Iz perioda kad su izlazili "Nancy", "Li'l Tomboy", "Little Pete", "Little Lulu", "Little Audrey", "Little Lotta"...