Evo i Tigra... vidim zameraju Zagorelom zato sto je pokidao seljacinu koja ga je uhvatila za ruku, a ja mislim da je njegova reakcija opravdana. Stres, paranormalne pojave, samoubistvo naočigled, bilo bi nenormalno da je drugacije. Ali Zagor je bio na nivou sa par polomljenih vilica.
Pre mnogo godina smo sa strepnjom cekali ispred kioska nastavke mracne evanture. Sada zvalavljenje sa prodavacicom o vremenu, lagana kafica, kiseo osmeh za neka resenja i scenario, na kraju dubok uzdah. Bah.
Sredinom idućeg meseca obradovaćemo vas starom dobrom avanturom iz pera Alfreda Kastelija i tuša Franka Donatelija. Radi se o "Smirnofovoj tvrđavi", klasičnoj priči koja je na našem jeziku premijerno bila objavljena još u staroj Zlatnoj seriji, pod naslovom "Zagonetna formula". Ova avantura stiže tačno na vreme, pre Smirnofovog povratka u serijal na proleće iduće godine. Neko će se podsetiti svega, a neko tek sada prvi put upoznati ovog upečatljivot vojvodu iz Badenlandije, ali svi će biti zadovoljni pročitanim, to je sigurno!
jednookog dzeka nisam citao u ovom veku ili se barem toga ne secam. inace ovaj strip u zs izdanju mi je jedan od najstarijih u kolekciji, bese to neka 93 ili 94 kad sam pazario. naravno, strip se citao i ranije, al ko zna gde je to i kako zavrsilo. no, i pored toga sto ovo nisam citao 20 godina, i dalje sam se jasno secao desavanja, iznenadjenja niti lepitra u stomaku nije bilo. no nema veze, bas dobra epizoda
Točno se sjećam,'85 ili '86,sva tri skupa majka kupila u Tucepima. Mojoj sreci nije bilo kraja.To su tada bili novi,a za one stare debele se otimalo i nogom i glavom.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Točno se sjećam,'85 ili '86,sva tri skupa majka kupila u Tucepima. Mojoj sreci nije bilo kraja.To su tada bili novi,a za one stare debele se otimalo i nogom i glavom.