forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 133

Shaner
Advanced Member

Croatia
7428 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 01/12/2020 : 21:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Petra Cherie

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/12/2020 : 21:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Slabo pratis . Jos Crveni gospodar i Trans 2 (oops za ovog nisam siguran nije li vec od prije ).

Taylor.

Edited by - mike on 01/12/2020 21:35:19
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2020 : 21:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Kada će reprint crvenog gospodara?
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7428 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 01/12/2020 : 23:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Slabo pratis . Jos Crveni gospodar i Trans 2 (oops za ovog nisam siguran nije li vec od prije ).

Crveni gospodar, tako je! A blejim u stranicu i pokušavam skužiti što je još otišlo. Sva sreća pa još netko prati.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21326 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/12/2020 : 09:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Kada će reprint crvenog gospodara?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2020 : 10:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
sad kad se zatamljenje pokazalo uspesnim, moze li se ocekivati sleeper u istom formatu (i kada ). kako ce se strip zvati na hrvatskom? bese ide u dve knjige?

Edited by - kasper on 02/12/2020 10:51:37
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2755 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 02/12/2020 : 11:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Meni je bas skoro stiglo Zatamnjenje, perfekcija, jedno od najlepsih fibrinih izdanja. I sto se mene tice sve bi moglo u ovom formatu, najbolje izabran formata, Marko ako mozes, sto moze, sve guraj u ovo. Osim Betmena sada nema potrebe od amera za vecim od ovoga.

Stigao i Sin Sity, sta reci, naklon...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2020 : 11:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
zalutalo moje pitanje u pogresan topic...
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2755 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 02/12/2020 : 11:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Neka je zalutalo. Sleeper u dve knjige milina.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27137 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/12/2020 : 11:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Spavač u istom formatu,molim lijepo.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/12/2020 : 11:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Spavač u istom formatu,molim lijepo.

Triba sve amerikance u tom formatu.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27137 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/12/2020 : 11:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ne bih imao ništa protiv...
Malo veće nego u originalu ali ne puno veće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2755 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 02/12/2020 : 12:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Da da Spavac u ovom formatu, molim lijepo. I sve amere u tom formatu, molim lijepo.

Zamislite Kriminal 3u1 ovako da je bio...ali dobro Gotham i Incognito, ispravljaju nepravdu :D
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2020 : 15:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sleeper/Spavač ide u Zatamnjenje formatu, kao i još neke druge knjige, iako je to meni dosta nepovoljnije jer je tisak brutalno skuplji, morat ću smisliti neko rješenje da maloprodajne cijene ostanu iste...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2020 : 15:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Meni je bas skoro stiglo Zatamnjenje, perfekcija, jedno od najlepsih fibrinih izdanja. I sto se mene tice sve bi moglo u ovom formatu, najbolje izabran formata, Marko ako mozes, sto moze, sve guraj u ovo. Osim Betmena sada nema potrebe od amera za vecim od ovoga.

Batman je zacrtan, tu više nema mijenjanja. Druzba isto, itd.
Ali vjerojatno će većina drugih novih naslova ići samo u ovom formatu da. Meni se najviše sviđa i najoptimalniji je, samo da nije tako skup tisak:(

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27137 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/12/2020 : 16:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2755 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 02/12/2020 : 16:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by john connor

Batman je zacrtan, tu više nema mijenjanja. Druzba isto, itd.
Ali vjerojatno će većina drugih novih naslova ići samo u ovom formatu da. Meni se najviše sviđa i najoptimalniji je, samo da nije tako skup tisak:(

Naravno. Batman je sjajan ovako. Ali ove knjige poput Zatamnjenja su savrsene...za Sleeper
Za jos knjiga u ovom formatu
Na nama je da kupujemo odmah, i da prodaja isprati ovo savrsenstvo...

Edited by - john connor on 02/12/2020 17:00:22
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2025 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 03/12/2020 : 07:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
Kad ce ostatak Bosonogog Gena? Konacno mi je stigao komplet pa hocu i ostatak!

Nego, Marko, npr. Crveni Gospodar broj 1 je rasprodat, kako ti se isplati nastaviti strip koji je rasprodat? Dostampati keca ili samo nastaviti ili nista?

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47392 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/12/2020 : 07:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
E dobro pitanje. Bosonogi ka da je u zemlju propa...

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/12/2020 : 09:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Nego, Marko, npr. Crveni Gospodar broj 1 je rasprodat, kako ti se isplati nastaviti strip koji je rasprodat? Dostampati keca ili samo nastaviti ili nista?

Nema nastavaka, projekat je napusten zbog slabe prodaje i neprihvacenosti.
Dobro sto se je i rasprodao do sada kada se vec delio besplatno prije nekoliko godina.
Zao mi je za Milazza, ideja je bila dobra ali rezultat puno manje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2874 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 03/12/2020 : 10:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sleeper/Spavač ide u Zatamnjenje formatu, kao i još neke druge knjige, iako je to meni dosta nepovoljnije jer je tisak brutalno skuplji, morat ću smisliti neko rješenje da maloprodajne cijene ostanu iste...

Zatamnjenje format je zaista odličan i više mi se sviđa nego ove grdosije poput Mračnog viteza.
Vjerojatno sam u žestokoj manjini, ali meni Kriminali i Daredevili izgledaju super i u formatu u kojem si ih izdao. U situacijama kad izdaješ "trade by trade".
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10443 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/12/2020 : 10:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:

Zatamnjenje format je zaista odličan i više mi se sviđa nego ove grdosije poput Mračnog viteza.
Vjerojatno sam u žestokoj manjini, ali meni Kriminali i Daredevili izgledaju super i u formatu u kojem si ih izdao. U situacijama kad izdaješ "trade by trade".

Kriminal je i po mome guštu napravljen.
Trade ili album od 48/64 strane su mi najdraži formati za čitanje. Debeljuce i integrale volin samo zato šta za manje para dobijen više stripa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10906 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2020 : 11:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
i meni je kriminal skroz dobar, pre svega jer ide pojedinacno a strip mi je jedan od najboljih. al spavac mora da ide u vecem formatu od fibrinog kriminala, prosto table tako zahtevaju.
da li ide i spavac od colina wilsona? sto se mene tice ladno nek se preskoci
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/12/2020 : 11:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Marko, hoće biti reprinta Poslije Inkala?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/12/2020 : 11:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

i meni je kriminal skroz dobar, pre svega jer ide pojedinacno a strip mi je jedan od najboljih. al spavac mora da ide u vecem formatu od fibrinog kriminala, prosto table tako zahtevaju.
da li ide i spavac od colina wilsona? sto se mene tice ladno nek se preskoci

Misliš na "Point Blank"? Znači ne valja? Nisam ga čitao, al bilo mi je nekad u planu obrnuti ga... Skočio sam bio odmah na glavni serijal.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 133 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000