Author |
Topic |
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 18/06/2017 : 20:26:21
|
Ne da Saul nije loš, nego je odličan.
Kvalitetom scenarija i glume u potpunosti na razini Breaking Bada.
Jedino je priča drukčija, umjerenija i sporije se razvija, pa se možda nekima neće svidjeti zbog toga. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/04/2018 : 14:51:20
|
quote: Originally posted by Hexen
quote: Originally posted by mr murdoc
Saul Goodman is Breaking Bad Marco je Jedna od najboljih epizoda do sada
Slažem se da je Better Call Saul odličan. Potpuno je ispunio moja isčekivanja. Ali se ne slažem da je Marco najbolja epizoda. Dapače, meni je jedna od najlošijih. Onaj Saulov monolog tijekom binga i cijela ta zafrkancija sa Marcom kao da su mala djeca, potpuno je po meni nepotrebno i na to smo izgubili cijelu epizodu, ma daj. Također, nekad se godine glavnih likova poprilično mogu primjetiti, pogotovo na Mike-u pa mi je ponekad teško progutati cijelu tu priču o "prequelu". Još jedna loša stvar prequela je to što znam da se neće ništa loše dogoditi glavnim likovima (sudeći po BB-u) pa me stoga često nije bilo uopće strah za glavne likove (osim možda Chucka, on je genijalan). A ništa, gleda se dalje.
negdje sam pred kraj druge sezone a ovo boldano je i moja jedina zamjerka saul, odnosno jimmy je ok, ne primjeti se uopće da je ostario ali na mikeu se godine baš vide a glumi mlađeg lika
ali nije da mi to jako smeta i kim mi se jako sviđa u biti, za saula i mikea znam otprilike kako će završiti, a strepim za kim i mikeovu unuku
dobra serija |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 05/08/2019 : 00:40:02
|
Evo da se pohvalim da sam prekjučer završio gledanje BB-a po prvi put (ipak Obi nije rekorder po odgađanju) :D. Najbolja serija koju sam gledao do sada. Toliko mi već fali da bih je najrađe gledao ispočetka... |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
GitaristRoko
Average Member
Croatia
597 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 05/12/2020 : 16:27:06
|
Breaking Bad mi je definitivno omiljena serija. Svaki glumac odlično glumi, scenarij je na svjetskoj razini... Vince Gilligan je božanstvo. El Camino: Breaking Bad Movie su snimili prekasno i bolje da nisu snimili, jer je izgled glumaca drastično promijenjen, a film odma nastavlja gdje je serija stala. A i bila bi veća fora kada ne bismo znali što se dogodilo na kraju sa dva glavna lika, nego samo pretpostavke. No, čak i božanstva ne mogu odoliti nekoliko milijunćića Netflixovih dolara. Seriju sam pogledao 2 puta i uživao u svakoj sekundu. A mislim si da bih nekoliko godina mogao gledati seriju točno u 9. mjesecu, jer sam u 9. mjesecu prošle godine prvi put gledao, a u ovom 9. mjesecu krenuo sa 2. gledanjem. Nestrpljivo čekam zadnju sezonu Better Call Saula. I kako sam aktivan na Rebootovom forumu, tamo sam napravio listu što se treba saznati u toj 6. sezoni, da se zna na čemu smo. Ako nekoga zanima, evo link: https://www.reboot.hr/forum/forum/sva%C5%A1tarije/filmovi-i-tv-serije/8050-better-call-saul/page3 |
Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/10/2022 : 15:39:21
|
Počeo sam seriju gledati prije nekoliko godina. Odgledao sam prvu sezonu i prvu epizodu druge i onda sam stao. Zašto ? Serija mi je bila predepresivna. Sada sam joj odlučio dati drugu šansu i nisam zažalio. Poslije Star trek serija (jbga, ipak sam ja Trekkie:)) ovo je najbolja serija ikada. Bolja i od The Wire. Ocjena:10/10 |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Macon
Senior Member