forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/12/2020 : 11:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ovo izgleda savršeno...
Koji vrag su onih 12 brojeva samuraja na hrbatu?
Go to Top of Page

DinkoJ
New Member

244 Posts

Member since 09/11/2018

Posted - 08/12/2020 : 12:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DinkoJ a Private Message  Reply with Quote
Fantastična kolekcija samo aj molm te ovo složi po redosljedu.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/12/2020 : 12:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ovo izgleda savršeno...
Koji vrag su onih 12 brojeva samuraja na hrbatu?

Manga Vagabond:
https://www.viz.com/vagabond

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/12/2020 : 12:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DinkoJ

Fantastična kolekcija samo aj molm te ovo složi po redosljedu.

Jesam već ispravio.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 08/12/2020 : 12:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by Peyo
Da li to imaš i samo Raymondovog Kirbyja (kao i ja) ?

Da, samo Raymond, to mi je dovoljno.

Isto.

Užitak za oči i dušu je tvoja kolekcija.

Zanimljivo je da imamo dosta BD-ova čak od istih izdavača, regionalnih i francuskih.

Ja se još lomim za Pauvre Lampil integral i Bucka Dannyja.

Od onih koje nemaš max preporuka za integrale Docteur Poche (1 do 3) od Wasterlaina i MiTacqov La Patrouille des Castors po Charlierovom scenariju i integral Tiger Joe, Hubinon/Charlier.

Tanguy & Laverdure integrale nisam vidio ili ih nemaš?
Go to Top of Page

kraljstribor
Starting Member

Croatia
55 Posts

Member since 02/09/2019

Posted - 08/12/2020 : 12:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kraljstribor a Private Message  Reply with Quote
Hm, kaki je ono Fetish Collection, baš bi prelistao... ;)
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/12/2020 : 13:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja se još lomim za Pauvre Lampil integral i Bucka Dannyja.
Tanguy & Laverdure integrale nisam vidio ili ih nemaš?

Tanguya nemam, i inače ovi stripovi o pilotima nisu baš po mom ukusu.
I Bucka Dannyja sam možda malo preuranio sa nabavkom, glede na ovo što sam do sada pročitao. Bolji mi je npr. Riđobradi.
Ali činjenica je, da su integrali Dupuisa (Buck Danny) mnogo bolje uradjeni od onih Dargauda (Tanguy).

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6254 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 08/12/2020 : 14:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast corto.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2020 : 20:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ovo si oznacio gdje si prestao sa citanjem kod Jacovittija?

Clan Big Joco i dio njegove zbirke, kaze da ih ima cca 10k.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3413160575398932&id=330142517034102

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 08/12/2020 : 22:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ovo si oznacio gdje si prestao sa citanjem kod Jacovittija?

Nisam, nešto sam prelistavao i onda nisam dobro složio nazad po redosljedu.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/12/2020 : 08:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
E da, vidio sam da imaš ENG Bouncera 7u1.
Imao sam i ja to izdanje, pa sam ga se riješio u korist CRŠ-ovog jer su mi bila dosta sitna slova pošto je manji format (26cm), tebi je OK u tom formatu, ili ga još nisi čitao?
Inače te manje knjige od Humanoidsa su baš OK, ali sam se riješio i Metabaruna i Bonucera, Bouncer taj sitan tekst, a Metabarune bi zbog jednog od meni najboljih crteža kupio anjveće moguće izdanje, pa sam uzeo Fibrino koje je najveće i najlijepše na našim prostorima. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 09/12/2020 : 08:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Imao sam i ja to izdanje, pa sam ga se riješio u korist CRŠ-ovog jer su mi bila dosta sitna slova pošto je manji format (26cm), tebi je OK u tom formatu, ili ga još nisi čitao?
Inače te manje knjige od Humanoidsa su baš OK, ali sam se riješio i Metabaruna i Bonucera, Bouncer taj sitan tekst, a Metabarune bi zbog jednog od meni najboljih crteža kupio anjveće moguće izdanje, pa sam uzeo Fibrino koje je najveće i najlijepše na našim prostorima. ;)

Bouncer mi je odličan.
Format bi mogao biti veći, imao sam i izdanje Dagde, koje je izvana veće a unutra su table isto velike kao kod Humanoidsovog izdanja.
Izdanja udruge CRŠ nemam, da bi mogao usporediti ali mislim, da nije baš velika razlika u formatu tabli.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/12/2020 : 10:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:

Bouncer mi je odličan.
Format bi mogao biti veći, imao sam i izdanje Dagde, koje je izvana veće a unutra su table isto velike kao kod Humanoidsovog izdanja.
Izdanja udruge CRŠ nemam, da bi mogao usporediti ali mislim, da nije baš velika razlika u formatu tabli.

Vjeruj mi da je, ja sada imam samo CRŠ. Lako za table, tu je sve OK, ali tekst se puno lakše čita (ne nosim naočale, niti imam problema sa vidom). Imao sam ih u jednom trenu oba.Evo izmjerio sam dijagonalu table (bez bijelog obruba, baš samo crteže) i 32cm je CRŠ.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 09/12/2020 : 10:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vjeruj mi da je, ja sada imam samo CRŠ. Lako za table, tu je sve OK, ali tekst se puno lakše čita (ne nosim naočale, niti imam problema sa vidom). Imao sam ih u jednom trenu oba.Evo izmjerio sam dijagonalu table (bez bijelog obruba, baš samo crteže) i 32cm je CRŠ.

Humanoids je diagonala 28,8 cm, ipak je onda dosta razlike.
Meni mala slova ne smetaju, više bih da je crtež na većem formatu. :)

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/12/2020 : 11:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Imam prva 2 Bouncera od Humanoidsa iz 2002/03. na velikom formatu (kao Proklete Indije) i veliki mi je gušt uživati u crtežu na takvom formatu.

https://www.amazon.com/Bouncer-Cains-Eye-Alexandro-Jodorowsky/dp/1930652275/
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2540 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 09/12/2020 : 11:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam prva 2 Bouncera od Humanoidsa iz 2002/03. na velikom formatu (kao Proklete Indije) i veliki mi je gušt uživati u crtežu na takvom formatu.

https://www.amazon.com/Bouncer-Cains-Eye-Alexandro-Jodorowsky/dp/1930652275/

Postoji i ovo u C/B na formatu 31 x 41 cm:
https://www.bdfugue.com/bouncer-luxe-tomes-01-et-02?ref=3&utm_source=bedetheque/album&utm_medium=bouton&utm_campaign=affili

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/12/2020 : 12:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Sjajno izgleda i c/b. Lud je taj Boucq.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3897 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/12/2020 : 12:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sjajno izgleda i c/b. Lud je taj Boucq.

Nisam imal prilike čitati c/b izdanje ali Bouncer mi je najbolje nacrtan strip koji sam čital!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 09/12/2020 : 14:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
corto 33 sjajna kolekcija, zavidim ti na njoj jer je dobar deo po mom ukusu :D
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 01/02/2021 : 08:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
Selio sam se u novi stan i napokon sam odnio policu i stripove... Lako štivo moje dupe! Sve me boli.

Zabavna pričica: stanodavac je pustio radnike u moj stan da razmontiraju kuhinju dok sam još imao stvari unutra. Ukrali su mi nakit, provalili su djetetu u kasicu prasicu, ukrali su veš mašinu i peglu i još dosta tehnike... Ali nisu ukrali nijedan strip! LOL

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27119 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/02/2021 : 09:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ima svega...
Ubiq na svim policama:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2021 : 12:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shuckey

Zabavna pričica: stanodavac je pustio radnike u moj stan da razmontiraju kuhinju dok sam još imao stvari unutra. Ukrali su mi nakit, provalili su djetetu u kasicu prasicu, ukrali su veš mašinu i peglu i još dosta tehnike... Ali nisu ukrali nijedan strip! LOL

Nadam se da si javio na policiju.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 01/02/2021 : 13:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Shuckey

Nadam se da si javio na policiju.

Naravno, ali nije to baš za forum. Samo sam se htio malo izjadati. Jebiga.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 01/02/2021 : 17:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pa koji to idioti moraju biti.
Ti (stanodavac) ih pustiš unutra a frajeri sve pokradu...jedino kako im dokazati?
Ah, sretno s tom gungulom.

Go to Top of Page

Shuckey
Average Member

Croatia
732 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 01/02/2021 : 19:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
Hvala na podršci. Bit će sve OK. Već sam se opustio, sad je sve smijanje i zajebancija. :-)

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000