Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
vukozec
Advanced Member
4966 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
vukozec
Advanced Member
4966 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
Spectre
Junior Member
Croatia
360 Posts
Member since 10/11/2001 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 05/05/2020 : 12:06:32
|
Vecinu spomenutih (osim, do sada, Spectreovog kojeg cu rado pregledati) vec uveliko pratim. Sjajni su.
Imaju i oni ludaci ComicPop! https://www.youtube.com/user/TVLittleHouse
Oni su u fazonu: jedan od njih (Sal) je pravi nerd, ostala dvojica sa stripom nemaju nikakve veze pa nastane prava momacka shega na momente koji nama stripasima nikad ne bi upali u oko. Sal uglavnom krece sa prepricavanjem kratke istorije nastajanja stripa i ostatak price mu se svodi na prepricavanje radnje, ali su divota za pustiti u pozadini dok radis nesto drugo.
Vecinom se bave gacesama,starim i aktuelnim, sa retkim izuzecima.
Eh, da, bilo bi lepo da umesto golih linkova stavljamo kodove sa imenima kanala |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 05/05/2020 12:15:11 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Spectre
Junior Member
Croatia
360 Posts
Posted - 05/05/2020 : 13:10:22
|
quote: Originally posted by jaki
Odličan kanal Ugodan glas,zanimljive teme,dobra montaža... Zašto ovo nismo vidjeli ranije?
Hvala. Nisam se nešto posebno reklamirao jer i nisam skroz zadovoljan sa puno videa. Ali s obzirom da nemam puno vremena za youtube i pošto kao što i većina tvoraca nikad vjerojatno i ne bih bio 100% zadovoljan za videima i tako ništa ne bih ni objavio odlučio sam ih dovršiti, postaviti i učiti na greškama pa se zato i nisam nešto oglašavao. Tu i tamo samo volim ponegdje preporučiti neki video koji smatram dobrim, a takvih je za sada samo 4-5.
A što se tiče zanimljivih tema, ti si jedan od rijetkih koji misli tako. Domaća youtube scena je očajna i većinu gledatelja ne zanima ništa ovakvo. Ali mene zabavlja stvaranje ovakvog materijala za informiranje onih koje zanima pa idem dalje. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Posted - 05/05/2020 : 13:27:53
|
Vidi,rijetko od nekoga youtubera pogledam od početka do kraja sve što uploudira ali one zanimljive pratim i pogledam što me zanima.Kod nekoga je taj omjer pogledanih veći a kod nekoga manji. Što se tiče samog videa: Dobra slika i sve ono što je čini takvom se podrazumijeva 1.Tema koje me zanima. 2.Ugodan i školovan glas(proper english ili slično tome,bez puno slenga i kreveljenja) 3.Dobra montaža. 4.Dobra glazbena podkoga. 5.Ako je ikako moguće da se youtuber uopće ne vidi.Ne gledam video zbog njegova/njena izgleda već zbog teme. Ovaj tvoj kanal se čini na brzinu baš onakvim što ga volim pa ću ga pratiti i pogledati prošle uratke.Samo naprijed!
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Spectre
Junior Member
Croatia
360 Posts
Posted - 05/05/2020 : 13:37:34
|
Vidi,rijetko od nekoga youtubera pogledam od početka do kraja sve što uploudira ali one zanimljive pratim i pogledam što me zanima.Kod nekoga je taj omjer pogledanih veći a kod nekoga manji. Što se tiče samog videa: Dobra slika i sve ono što je čini takvom se podrazumijeva 1.Tema koje me zanima. 2.Ugodan i školovan glas(proper english ili slično tome,bez puno slenga i kreveljenja) 3.Dobra montaža. 4.Dobra glazbena podkoga. 5.Ako je ikako moguće da se youtuber uopće ne vidi.Ne gledam video zbog njegova/njena izgleda već zbog teme. Ovaj tvoj kanal se čini na brzinu baš onakvim što ga volim pa ću ga pratiti i pogledati prošle uratke.Samo naprijed!
Pa, nadam se da ćeš pronaći nešto što će ti se svidjeti i hvala na praćenju. Ima videa u kojima sam "iza" kamere i onih u kojima sam ispred, iako su mi ovi prvi draži i trudim se više takvih raditi, no iz nekog razloga većina voli vidjeti youtubera pa sam se pokušao prilagoditi. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/05/2020 : 13:46:36
|
quote: Originally posted by Spectre
Odličan kanal Ugodan glas,zanimljive teme,dobra montaža... Zašto ovo nismo vidjeli ranije?
Hvala. Nisam se nešto posebno reklamirao jer i nisam skroz zadovoljan sa puno videa. Ali s obzirom da nemam puno vremena za youtube i pošto kao što i većina tvoraca nikad vjerojatno i ne bih bio 100% zadovoljan za videima i tako ništa ne bih ni objavio odlučio sam ih dovršiti, postaviti i učiti na greškama pa se zato i nisam nešto oglašavao. Tu i tamo samo volim ponegdje preporučiti neki video koji smatram dobrim, a takvih je za sada samo 4-5.
A što se tiče zanimljivih tema, ti si jedan od rijetkih koji misli tako. Domaća youtube scena je očajna i većinu gledatelja ne zanima ništa ovakvo. Ali mene zabavlja stvaranje ovakvog materijala za informiranje onih koje zanima pa idem dalje.
Sad sam pogledao tvoj Locke & Key video i mogu samo reći bravo i svaka čast na trudu. |
Trouble will find me |
|
|
Spectre
Junior Member
Croatia
360 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/05/2020 : 14:35:44
|
quote: Originally posted by Spectre
quote: Originally posted by Markos
Sad sam pogledao tvoj Locke & Key video i mogu samo reći bravo i svaka čast na trudu.
Hvala. Spomenem i pohvalim Fibru i izdanja kad god imam priliku.
Svakom po zasluzi:) |
Trouble will find me |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
doom
stripovi.com suradnik
724 Posts
Member since 28/07/2016 |
|
RadioClash
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 26/11/2020 : 23:21:00
|
Nemam pojma di da stavim, pa evo vamo
Turbina - turbo tribina: ROBERT CRUMB I ALEKSANDAR ZOGRAF Petak 4.12., 19:00
http://www.mochvara.hr/program/info/turbina---turbo-tribina-1204 Razgovor Roberta Crumba i Aleksandra Zografa održat će se online na Facebook stranici Močvare. Pozivamo publiku da šalje pitanja putem chata, uz napomenu da se razgovor odvija na engleskom jeziku. --- Robert Crumb, rođen 1943. godine, jedna je od najutjecajnijih ličnosti svjetskog stripa. Tijekom šezdesetih bio je sigurno najistaknutiji predstavnik američke underground strip revolucije, dok je njegovo stvaralaštvo, sve do današnjeg dana, oblikovalo razmišljanja čitavih generacija ljudi. Crumb je u svojim stripovima drzak i ciničan, dok dira u živac suvremenog čovjeka i njegove umorne psihe. Svakako je u svom izrazu i duboko ekspresivan, iskren do bola i politički nekorektan, ali istovremeno i zamišljen nad smislom svega. Znalački se nastavljajući na tradicije američke popularne umjetnosti, Crumb se u isto vrijeme usudio izvrgavati ruglu srednjostrujašku Ameriku, a danas živi uglavnom provodeći vrijeme u kontemplaciji u svojoj kući na jugu Francuske. Razgovor s Robertom Crumbom o nekim aktualnim temama kao što su Covid-19, nedavni izbori za američkog predsjednika ili sudbina stripa u suvremenom svijetu vodit će Saša Rakezić alias Aleksandar Zograf, strip autor iz Pančeva, što će biti odlična prilika da i od njega čujemo različita razmišljanja na navedene teme. Zograf je od ranih devedesetih aktivan na međunarodnoj sceni, objavljujući svoja razmišljanja i istraživanja u formi kratkih stripova. Čitatelji srpsko-hrvatsko-bosanskog jezika (ili kako god taj jezik nazvali) u mogućnosti su, počevši od 2003. godine, čitati njegove stripove svakog tjedna u beogradskom magazinu Vreme, dok su se kolekcije njegovih radova pojavile u Italiji, Francuskoj, Japanu, Portugalu, Austriji, Mađarskoj i drugdje. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
Edited by - Paka01 on 26/11/2020 23:21:17 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
jaki
Advanced Member