forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 HRVATSKA POŠTA U PROSINCU 2020. Korona, sortirnica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2020 : 13:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Dva paketa poslana za Dugu Resu...
30.11. i prekjučer 08.12.
Oba stigla jutros

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 10/12/2020 : 13:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Plaćene provokacije? Možda u nekim slučajevima, ali većina nas ovdje nisu plaćeni ni od koga, nego samo želimo dobiti svoje pakete.

A to da se radi na devastiranju HP-a je svima jasno, u cilju privatizacije. Samo, žalosno je što oni sami tome doprinose u velikoj mjeri. Ne postoji opravdanje za to što već dva mjeseca nisam dobio niti jednu pisanu obavijest o dospjeloj pošiljki, a odnedavno mi više ne stižu ni računi za komunalije i režije.

Edited by - wolf on 10/12/2020 13:10:34
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2020 : 13:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
E da, kaže mi jutros poštanski vozač da je jučer u Split stiglo tri šlepera + plus tri poštanska kamiona paketa. U 30 godina rada kaže da nije vidija odjednom toliku količinu paketa.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 10/12/2020 : 13:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Nije da nemam razumijevanja za te ljude koji tamo rade, ali svaki posao nosi svoj uteg. To što su potplaćeni ne znači da mi kao krajnji korisnici moramo zbog toga ispaštati.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5305 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/12/2020 : 13:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Plaćene provokacije? Možda u nekim slučajevima, ali većina nas ovdje nisu plaćeni ni od koga, nego samo želimo dobiti svoje pakete.

A to da se radi na devastiranju HP-a je svima jasno, u cilju privatizacije. Samo, žalosno je što oni sami tome doprinose u velikoj mjeri. Ne postoji opravdanje za to što već dva mjeseca nisam dobio niti jednu pisanu obavijest o dospjeloj pošiljki, a odnedavno mi više ne stižu ni računi za komunalije i režije.

Ma zajebavam...baš sam Renkyju poslao poruku, pošto je jedan od ova dva njegova paketa bio za mene.
U pošti se dogodio neki veći zastoj za kojeg su vjerovatno svi u HP-u znali, ali neodgovorno i neozbiljno od njih je to što o tom zastoju nigdje javno nisu ništa napisali.
Do pred nekoliko godina ako bi se ovakve stvari događale, o svim poteškoćama su javno pisali na njihovim internet stranicama, a sada ne pišu ništa.
Meni je danas stigao Renkijev paket poslan 30.11, jedan paket iz Splita poslan 27.11, knjiga o kaktusima iz Engleske poslana 24.11 i kutija čarapa sa ali ekspresa tko zna od kada...očito je negdje bio neki čep koji je konačno popustio.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2020 : 13:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
26.11. su mi zaprimili paket za Novsku. Jos stoji ikonica kamioneta da je na putu. Kojem putu? U Novosibirsk a ne Novsku... 4 ipo kilograma, cca 30x50x20. Pa nije to nesto sto se lako izgubi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/12/2020 : 13:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
nisam ljubitelj HP i kad god mogu uvijek biram druge opcije transporta, ali jučerašnji paket je došao brzo i na vrata.
one down three to go

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2020 : 13:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

To je onda i okej, nek ne ispostavljaju racune ali nek ih i ne naplacuju.
Jucer mi dode poveci racun struje za apartman u kojem nikog nema mjesecima. Zasto toliko i tako, odem ja u njihov office i pitam. Kazu, bila je Korona pa nisu ocitavali mjerila i ispostavljali racune kroz skoro cijelu godinu, zato velika cifra odjedanput sada...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5305 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/12/2020 : 13:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Bez obzira na sve, za mene je HP još uvijek broj 1.
Kada netko spomene tisak kao alternativu, meni je to smješno.
Slao sam i ja pakete tiskom, ali tu je mnogo više problema nego u HP-u.
Ne znam jel se što promjenilo u posljednjih godinu dana, al’ znam da su jako spori.
Sjećam se da je paket od mene do Zagreba (cca 60 km) u samim počecima putovao preko tjedan dana.
Druga stvar je totalna nesigurnost...ako ti zagube paket, kroz nekih mjesec dana ćeš uspjeti od njih izvuči cifru za odštetu do 500 kn, ali ako ti netko u procesu dostave otuđi pola stvari iz paketa kojeg si preuzeo, onda ne možeš dobiti nikakvu odštetu.
Također tu je i problem kod barem 50 % djelatnika koji preuzimaju pakete-ako ti sada recimo dva libellusova stripa zaštitiš stiroporom i dobro poljepiš salotejpom...neće ti preuzeti paket jer ne vide što šalješ unutra! (ja sam takve probleme rješavao tako da dođem u drugu smjenu ili do drugog kioska, pa je ipak prolazilo), no u potpunosti razumijem ljude koji se ne žele zajebavati slati paket tiskom.
@wolf
Ono što si spominjao...zašto bi kupac na stripovi.com morao nešto platiti prije preuzimanja-jebig, mora se znati neko pravilo po kojima aukcije funkcioniraju i to je to, mada meni u ulozi prodavača to uopće ne igra ulogu jer se sve te kupovine i prodaje vrte u krugu istih ljudi u koje imam puno povjerenje i sasvi mi je svejedno tko će prvi poslati a tko platiti osim možda ako se radi o nekom novom kupcu ili prodavaču bez ikakve reputacije gdje jednostavno moraš biti sumnjičav.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2020 : 13:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
To sam i ja rekao. U mom slucaju ono viskova Fordova sto dam 'na bubanj' ionako pokupuju isti clanovi. Pa imam apsolutno povjerenje pa nek plate kad im stigne 'roba'. Isto tako masu Fordova osobno kupujem u istih prodavaca. Svi se manje vise znamo po cuvenju i vjerujemo jedni drugima. To i nije neki veliki krug vise jedno malo specificno drustvo kolekcionara. Zato mi je tim vise i neopisivo zao sto je doslo do ovog putovanja od Splita do Novske u trajanju id dvije sedmice. I to do clana s kojim sam 'radio' masu puta do sad. Sve se nadam da sranja nece biti.
Zaprimili su mi u istoj poslovnici i paket za Beograd 04.12. Takoder stoji samo da je zaprimljena posiljka i 'vozi' se u onoj zutoj ikonici kamioneta vec 5 dana.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1326 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 10/12/2020 : 14:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
Tisak naravno nije za slanje smiješno skupih Libellusa, ili bilo kakvih stripova, enciklopedija, knjiga većeg formata...
Znači, ili zamoliti prodavača za slanje GLS-om - ako si već dao stotine kuna za neki strip, onda logično da potrošiš 15 kn više za sigurniju dostavu - ili riskirati s HP.
U posljednjih nekoliko godina, uključujuči i prošli tjedan, svi Tisak paketi mi stižu u roku 2-4 dana, SMS poruka o dostavi također.
I sumnjam da se, barem pola prodavača s kojima sam poslovao, proteklih mjeseci bez razloga počela prebacivati na Tisak.
A po pitanju bilo kakve odštete ili povratne informacije, gori (i sporiji) od HP ne mogu biti.
Vrlo vjerojatno su i jedni i drugi tu poprilično neuračunljivi.
Naravno, to ne znači da će svi HP paketi toliko sporo putovati i da u pojedini poštanski uredi ne funkcioniraju bolje od drugih.
Pa tko hoće riskirati s HP, nek riskira.
Ja ih više ne koristim.
Knjige na stranu, ali jebote, neću recimo naručiti leće koje se šalju preko HP, i danima hodati uokolo ćorav dok ne stigne paket.

Koliko ima istine u ovome dolje, to je za raspravu, ali sigurno dosta toga stoji.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ljudi-su-bijesni-na-hrvatsku-postu-mislim-da-nema-losije-usluge-od-vase/2237638.aspx

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/12/2020 : 14:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Evo kao da su me 'culi' u posti...ova posiljka za Beograd se makla onim kamionetom u Zagreb na carinu. (Ali St-Zg, put od 6 dana) Fala k.... nazalost ministrova posiljka se jos vozi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/12/2020 : 15:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2020 : 19:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

nisam ljubitelj HP i kad god mogu uvijek biram druge opcije transporta, ali jučerašnji paket je došao brzo i na vrata.
one down three to go

Vidiš kako moja pošta u Gradcu lipo radi

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/12/2020 : 20:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
istina.
izgleda šta manje misto to bolja pošta i poštari, jer ako šta zajebeš nemaš di uteć, svak svakog zna
svako naše malo smišno misto ka da je od cakla
sve se vidi, sve se čuje, svi se znaju, sakrit se ne može
svaki svaku, svaka svakog skroz i na skroz gleda

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/12/2020 : 21:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

istina.
izgleda šta manje misto to bolja pošta i poštari, jer ako šta zajebeš nemaš di uteć, svak svakog zna
svako naše malo smišno misto ka da je od cakla
sve se vidi, sve se čuje, svi se znaju, sakrit se ne može
svaki svaku, svaka svakog skroz i na skroz gleda

Ali ozbiljno, mislim da kod nas tri dile poštu i gledam ih ovih kišnih dana... kabanica, motor i piči, zuje tamo amo... nitko ih ne pita oće li fasovat kakvu boleštinu

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/12/2020 : 21:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
svaka im čast!
Go to Top of Page

ministarbubuleeja
Starting Member

27 Posts

Member since 14/01/2010

Posted - 11/12/2020 : 12:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ministarbubuleeja a Private Message  Reply with Quote
Nakon 19 (devetnaest dana) preuzeo sve pakete
Go to Top of Page

ministarbubuleeja
Starting Member

27 Posts

Member since 14/01/2010

Posted - 11/12/2020 : 12:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ministarbubuleeja a Private Message  Reply with Quote
Član T.V Joethomas kreirao TISAK narudžbenicu
pon, 7. pro 15:27,TISAK paket stigao iz Osijeka u Novsku 9. pro u 8:22 NI SEKUNDE ČEKANJA na kiosku, cjenovno povoljniji, nikad oštećeni itd, itd TISAK NO 1
quote:
Originally posted by Oki

Bez obzira na sve, za mene je HP još uvijek broj 1.
Kada netko spomene tisak kao alternativu, meni je to smješno.
Slao sam i ja pakete tiskom, ali tu je mnogo više problema nego u HP-u.
Ne znam jel se što promjenilo u posljednjih godinu dana, al’ znam da su jako spori.
Sjećam se da je paket od mene do Zagreba (cca 60 km) u samim počecima putovao preko tjedan dana.
Druga stvar je totalna nesigurnost...ako ti zagube paket, kroz nekih mjesec dana ćeš uspjeti od njih izvuči cifru za odštetu do 500 kn, ali ako ti netko u procesu dostave otuđi pola stvari iz paketa kojeg si preuzeo, onda ne možeš dobiti nikakvu odštetu.
Također tu je i problem kod barem 50 % djelatnika koji preuzimaju pakete-ako ti sada recimo dva libellusova stripa zaštitiš stiroporom i dobro poljepiš salotejpom...neće ti preuzeti paket jer ne vide što šalješ unutra! (ja sam takve probleme rješavao tako da dođem u drugu smjenu ili do drugog kioska, pa je ipak prolazilo), no u potpunosti razumijem ljude koji se ne žele zajebavati slati paket tiskom.
@wolf
Ono što si spominjao...zašto bi kupac na stripovi.com morao nešto platiti prije preuzimanja-jebig, mora se znati neko pravilo po kojima aukcije funkcioniraju i to je to, mada meni u ulozi prodavača to uopće ne igra ulogu jer se sve te kupovine i prodaje vrte u krugu istih ljudi u koje imam puno povjerenje i sasvi mi je svejedno tko će prvi poslati a tko platiti osim možda ako se radi o nekom novom kupcu ili prodavaču bez ikakve reputacije gdje jednostavno moraš biti sumnjičav.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/12/2020 : 14:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
E bas mi je drago, i stalo da je stiglo!
Jupiii! Je...
Sporo ali dostizno. Fala Bogu tu je.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ministarbubuleeja
Starting Member

27 Posts

Member since 14/01/2010

Posted - 11/12/2020 : 14:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ministarbubuleeja a Private Message  Reply with Quote
Da ! Stigli su konačno. Moram napomenuti!
Prigovor, reklamaciju i potražnicu sam poslao na više adresa e pošte koje su dostupne na službenim stranicama HP-a. Jedina koja je odgovorila, ispričala se i definitivno reagirala, bila je Gđa Menčica Šušak, prodajni predstavnik službe regionalne prodaje iz Splita. Na njenu intervenciju jedan od paketa je došao u roku 24 h. Bila je to zadnja od pošiljaka koje sam potraživao, preporučena pošiljka koja danima nije kretala iz prijemne pošte u Grudi. Kada uhvatim vremena napist ću detaljniji komentar vezano uz načete teme i razmišljanja iznesena u ovom postu od stane ostalih članova. Hvala svima na podršci !
quote:
Originally posted by ivanl

E bas mi je drago, i stalo da je stiglo!
Jupiii! Je...
Sporo ali dostizno. Fala Bogu tu je.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 11/12/2020 : 16:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
nitko ih ne pita oće li fasovat kakvu boleštinu

A kakvu to konkretno, moj sokole?
Ne misliš valjda na onu šta ti je "smišna jer je izmišljena"?

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 11/12/2020 : 18:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

dule ne talasaj, vidi li panzer gotovo je s topicom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/12/2020 : 19:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:

Konkretno, prehladu, reumu... neku upalu... kiša i vitar, na to san mislija.

A ovo drugo, ispada da citiraš neku moju izjavu

Usput:
Jučer posla paket u Dubrovnik, danas stiglo.

Edited by - Renky on 11/12/2020 19:28:43
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 12/12/2020 : 11:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Od nedavno Amazon šalje pošiljke HP, moram priznati da sam bio u strahu kad će doći i u kakvom stanju. Do sada je to odlično i ekspresno radio Overseas.
No, paketi poslani 08.12 stigli su munjevito. Jedan jučer, drugi danas (subota!) i to u savršenom stanju. Kapa dolje.

Glanc (HC, vučko mili, HC) kompletiranje za kraj godine

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000