forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/12/2020 : 18:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/12/2020 : 19:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message

https://www.facebook.com/100033230739216/videos/387201719064183/

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 12/12/2020 : 21:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Britain has a new national anthem:
https://www.twitter.com/RaheemKassam/status/1335237905250463747

Doctors talk about the toxic & poisonous COVID vaccine which governments are now trying to push on people:
https://www.bitchute.com/video/6dtd0uguX4n7/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 12/12/2020 : 23:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

https://www.index.hr/vijesti/clanak/analiticari-wall-streeta-moderna-i-pfizer-generirat-ce-32-milijarde-dolara-u-2021/2238190.aspx

U Goldman Sachsu procjenjuju da će iduće godine Moderna ostvariti 13.2 milijarde dolara prihoda od prodaje tog cjepiva. Zastrašujuće su to brojke za jednu kompaniju koja je u 2019. godini imala tek 60 milijuna dolara prihoda i nikad prije nije licencirala proizvod.

e... tko tu više koga jebe!?!? TKO TU VIŠE KOGA JEBE!?

glavno da mene dotični GGG, stripofil i lwood već stotinu stranica ovog topika unazad uvjeravaju da nema nikakvog profita u ovim cjepivima, da će se sve besplatno dijelit, da predobri čika bill sve financira i da je u temelju svega zapravo altruizam superbogatih.

moš mislit! MA MOŠ MISLIT!!!

ajde odite radit budalu od nekog drugog!

Ne znam odkud sad ovo kreveljenje i sablažnjavanje o besplatnom cjepivu (možda si pomješao forume), uz sve sranja što se ti i tvoji suzvečkari nabacali, sad je problem cjena cjepiva? Gdje su ostali siroti 5G i hidroksiklorokvin? Ne znam gdje su lwood i stripofil pisali o besplatnom covid cjepivu, ja sam tvrdio sasvim suprotno "...Što ne znači, da nema znanja i razvoja - u slučaju Korona virusa odjednom je na raspolaganju bilo ogromno novca i garantiranih narudžbi, tako da je zbog toga sve išlo takvo brzo."

U tehnologiji i nauci važi jedno, dosta jednostavno, pravilo: Stvari se mogu napraviti kvalitetno, brzo ili jeftino, ali izabrati možeš samo dva načina.
Na to se pokušaj prisjeti prije nego počneš sa jebačinom.

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 12/12/2020 23:30:39
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/12/2020 : 23:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Sing along
https://twitter.com/i/status/1335237905250463747

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/12/2020 : 09:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

quote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/analiticari-wall-streeta-moderna-i-pfizer-generirat-ce-32-milijarde-dolara-u-2021/2238190.aspx

U Goldman Sachsu procjenjuju da će iduće godine Moderna ostvariti 13.2 milijarde dolara prihoda od prodaje tog cjepiva. Zastrašujuće su to brojke za jednu kompaniju koja je u 2019. godini imala tek 60 milijuna dolara prihoda i nikad prije nije licencirala proizvod.

e... tko tu više koga jebe!?!? TKO TU VIŠE KOGA JEBE!?

glavno da mene dotični GGG, stripofil i lwood već stotinu stranica ovog topika unazad uvjeravaju da nema nikakvog profita u ovim cjepivima, da će se sve besplatno dijelit, da predobri čika bill sve financira i da je u temelju svega zapravo altruizam superbogatih.

moš mislit! MA MOŠ MISLIT!!!

ajde odite radit budalu od nekog drugog!

Ne znam odkud sad ovo kreveljenje i sablažnjavanje o besplatnom cjepivu (možda si pomješao forume), uz sve sranja što se ti i tvoji suzvečkari nabacali, sad je problem cjena cjepiva? Gdje su ostali siroti 5G i hidroksiklorokvin? Ne znam gdje su lwood i stripofil pisali o besplatnom covid cjepivu, ja sam tvrdio sasvim suprotno "...Što ne znači, da nema znanja i razvoja - u slučaju Korona virusa odjednom je na raspolaganju bilo ogromno novca i garantiranih narudžbi, tako da je zbog toga sve išlo takvo brzo."

U tehnologiji i nauci važi jedno, dosta jednostavno, pravilo: Stvari se mogu napraviti kvalitetno, brzo ili jeftino, ali izabrati možeš samo dva načina.
Na to se pokušaj prisjeti prije nego počneš sa jebačinom.

ma pusti kikača,vidiš da je zmešan.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/12/2020 : 10:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
auuu, kako smo nervozni!! kako se sada izvlačimo!! uuuuu!!! a što je sa onim pričama da "farmaceuti niti ne zarađuju na cjepivima, samo na lijekovima!" i "ma kakve bi zavjere farmaceutska industrija ovdje radila?", "kakve bi koristi farmaceuti od svega ovoga imali?" pa oko 32 milijarde dolara koristi!!! ne moram niti tražiti te navode, gomila ljudi ovdje može potvrditi da ste upravo tako pisali!

kakvo koprcanje i znojenje GGG-a! spavaš li mirno? nikoga ti ne demantiraš, nego samog sebe! šupalj si i lažan poput svojih tviter-linkova! i jedina ti je obrana sve nas suprotne konstantno smještati u samu krajnost među ravnozemljaše, 5G teorije i one radikane teoretičare zavjera u pokušaju da nas izvrgneš ruglu a tako sam sebi i svojim stavovima daš na vrijednosti... koje niš ne vrijede!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/12/2020 : 11:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Kad malo toga znaš onda su ti teorije zavjere sasvim prihvatiljive. lakse je pogledati klip od par minuta nego pročitati par knjiga, to je jasno.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/12/2020 : 15:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://net.hr/danas/hrvatska/prvi-hrvat-koji-se-cijepio-jos-cekam-komandu-billa-gatesa-ali-nista-za-sada-tisina-sjetio-se-i-frke-iz-vlade-nije-to-muckanje-juhe-gospodine/

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2543 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 13/12/2020 : 16:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/12/2020 : 16:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Noćas bio na rođendanu, 20ak ljudi, baš je bilo dobro.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2020 : 17:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Zanimljivo istraživanje, ta moćna medicina je imala malo utjecaja na smanjenje smrtnosti i produljenje ljudskog života u prvih 70 godina 20. stoljeća. https://youtu.be/xjhmphFXJ34?t=677

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 13/12/2020 : 18:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

auuu, kako smo nervozni!! kako se sada izvlačimo!! uuuuu!!! a što je sa onim pričama da "farmaceuti niti ne zarađuju na cjepivima, samo na lijekovima!" i "ma kakve bi zavjere farmaceutska industrija ovdje radila?", "kakve bi koristi farmaceuti od svega ovoga imali?" pa oko 32 milijarde dolara koristi!!! ne moram niti tražiti te navode, gomila ljudi ovdje može potvrditi da ste upravo tako pisali!

kakvo koprcanje i znojenje GGG-a! spavaš li mirno? nikoga ti ne demantiraš, nego samog sebe! šupalj si i lažan poput svojih tviter-linkova! i jedina ti je obrana sve nas suprotne konstantno smještati u samu krajnost među ravnozemljaše, 5G teorije i one radikane teoretičare zavjera u pokušaju da nas izvrgneš ruglu a tako sam sebi i svojim stavovima daš na vrijednosti... koje niš ne vrijede!

Zveckanje, zveckanje...Kiky pojma nemaš ni o čemu - to, da farmeceuti ne zarađuju na cjepivima još uvijek stoji za sva cjepiva do sada. Kod cjepiva za Covid govor je o prihodima a ne o profitu. Očito si toliko glup i neobrazovan, da ne prepoznaješ razliku. Za profit, če se još vidjeti kako i koliko, če ga uopšte biti.
Zanimljivo, da se za nekog našiljenog protiv mjera, toliko boriš protiv cjepiva. Samo u svjetskom turizmu je gubitak preko 1000 milijardi,jedina nada za opravak su te tvoje 32 milijarde, da ne govorimo o ostalim privrednim granama, obrazovanju i ostalom zdravstvu. S time, da su glavni investitori u farmaceutici isti kao u ostaloj privredi - po tvojoj logici neko če napraviti desetina hiljada milijardi štete, da bi "zaslužio" 32. Takve matematike ni ravnozemljaši ne mogu izmisliti.
I još jedna perspektiva, njemački vojni proračun za 2021 (tema koju momentalno pratim) je 49 milijardi - znači ako bi Njemci pomaknuli nabavu podmornica, tankera, dronova i ostalog samo za jednu godinu, mogli bi častiti cjepivo za cjeli svjet i još bi im ostalo za plate i municiju.

Što se tiče mojih linkova, dokaži da JEDAN ne drži vodu - ja sam ih vam zvečkarima rušio preko deset i to gratis. Ali nečeš, jer za to nemaš ni najosnovnijih kapaciteta. Ali imaš za pjenjenje po internetu, "gomile ljudi" i jebačinu...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 13/12/2020 : 18:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Zanimljivo istraživanje, ta moćna medicina je imala malo utjecaja na smanjenje smrtnosti i produljenje ljudskog života u prvih 70 godina 20. stoljeća. https://youtu.be/xjhmphFXJ34?t=677

E sada si i na rasizam okrenuo - u Africi, Indiji, Kini , latinskoj Americi izgleda nema "ljudskih života", samo malo bolje životinje ?

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2020 : 18:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Jednu pelenu na njušku, drugu u gaće i miran si za vrijeme putovanja.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/kina-savjetuje-kabinskom-osoblju-da-nosi-pelene-radi-smanjenja-rizika-od-covida-19-20201211

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2020 : 18:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

quote:
Originally posted by DODSFERD

E sada si i na rasizam okrenuo - u Africi, Indiji, Kini , latinskoj Americi izgleda nema "ljudskih života", samo malo bolje životinje ?

Očito imaš nekih problema čim vidiš ono čega ovdje nema. A da se smiriš malo i umiješ hladnom vodom?

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/12/2020 : 19:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ohoho, kako si GGG izgubio kontrolu i prešao na kočijaški rječnik. vrlo zanimljivo, kao i to tvoje tupljenje i propinjanje na stražnje noge oko ove gluposti s koronom... još bi najbolje bilo da se pokaže da ti izvlačiš razne benefite od svega ovoga i cjepiva i bla bla. to bi bio vrhunski vic.
da, ovdje si se dobrano pogubio.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/12/2020 : 19:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
@ggg
Ono kad ti netko tko se nikad nije ni našao veli da si se izgubio :))))

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/12/2020 : 19:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
što radi ovaj GGG? gle što čini forumska šamarčina jednoj takvoj prepotentnoj i nadmenoj osobi... prihod? profit? u igri u su ogromne pare, bez obzira koliko ti to pokušavaš umanjiti svojom promašenom analogijom sa godišnjim njemačkim vojnim proračunom. i što si to uspješno oborio na ovom topiku? mene? primjerice moju izjavu da su maske neučinkovite i dugoročno štetne? trenutačna situacija kod nas i u svijetu obara upravo sve zagovornike nošenja maski.

u cijelom ovom korona šou imaš cjepiva koja su osmišljena prije virusa i čija se učinkovitost u postotcima svakomalo mijenja. imaš milijardu doza cjepiva koje nije prošlo sve kliničke faze testiranja. evidentne nuspojave i to masu onih koje se javljaju već netom nakon primitka cjepiva. što li će biti nakon dužeg vremenskog roka? guraju se cjepiva od farmaceutskih tvrtki za koje do jučer nitko nije niti znao da postoje. imaš zastupnika u parlamentu koji na koka-kola testu dokazuje neučinkovitost antigenskih testova koje je njegova zemlja naručila. imaš rasulo i nikakvog konsenzusa u znanstvenoj zajednici oko pitanja pristupa virusu i mjerama oko njega.

ali ne, ti si najpametniji. ti imaš tviter na svojoj strani.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 13/12/2020 : 19:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
edit: ovo je naravno, za beugeu
ti si beznačajna ništica bez žene posla stana kuće vinograda i pimpeka... tako da ti i ostaje samo to da se cijepiš, i na taj inferioran način potvrdiš svoju "važnost". važan u trenutku kada mu stožer i ivica džikić i bilo-koji-za-tu-priliku-doklatareni-stručnjak imponiraju kako je to divno i važno cijepiti se...

Edited by - stinky on 13/12/2020 19:19:47
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/12/2020 : 19:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
GGG ima razum, logiku, nauku i stvarnost na svojoj strani.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/12/2020 : 19:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

quote:

Zveckanje, zveckanje...Kiky pojma nemaš ni o čemu - to, da farmeceuti ne zarađuju na cjepivima još uvijek stoji za sva cjepiva do sada. Kod cjepiva za Covid govor je o prihodima a ne o profitu. Očito si toliko glup i neobrazovan, da ne prepoznaješ razliku. Za profit, če se još vidjeti kako i koliko, če ga uopšte biti.
Zanimljivo, da se za nekog našiljenog protiv mjera, toliko boriš protiv cjepiva. Samo u svjetskom turizmu je gubitak preko 1000 milijardi,jedina nada za opravak su te tvoje 32 milijarde, da ne govorimo o ostalim privrednim granama, obrazovanju i ostalom zdravstvu. S time, da su glavni investitori u farmaceutici isti kao u ostaloj privredi - po tvojoj logici neko če napraviti desetina hiljada milijardi štete, da bi "zaslužio" 32. Takve matematike ni ravnozemljaši ne mogu izmisliti.
I još jedna perspektiva, njemački vojni proračun za 2021 (tema koju momentalno pratim) je 49 milijardi - znači ako bi Njemci pomaknuli nabavu podmornica, tankera, dronova i ostalog samo za jednu godinu, mogli bi častiti cjepivo za cjeli svjet i još bi im ostalo za plate i municiju.

Što se tiče mojih linkova, dokaži da JEDAN ne drži vodu - ja sam ih vam zvečkarima rušio preko deset i to gratis. Ali nečeš, jer za to nemaš ni najosnovnijih kapaciteta. Ali imaš za pjenjenje po internetu, "gomile ljudi" i jebačinu...

Pripazi na rječnik.
Prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/12/2020 : 19:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Kiky jel istina ovo kaj stinky priča za tebe...mislio sam da se meni obraca ali ja imam ženu, djecu, posao, stan a i vinograd mi je stari obecao ostaviti u nasljedstvo :)

P.S. Nigdje nisam rekao da ću se cijepiti, ali ako obolim a cijepljenje će biti nužno da bi bilo bolje onda to neće biti problem (osim što se ne volim bosti iglama, ali preživjet ću).

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/12/2020 : 19:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

edit: ovo je naravno, za beugeu
ti si beznačajna ništica bez žene posla stana kuće vinograda i pimpeka... tako da ti i ostaje samo to da se cijepiš, i na taj inferioran način potvrdiš svoju "važnost". važan u trenutku kada mu stožer i ivica džikić i bilo-koji-za-tu-priliku-doklatareni-stručnjak imponiraju kako je to divno i važno cijepiti se...

I ti isto.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/12/2020 : 19:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

GGG ima razum, logiku, nauku i stvarnost na svojoj strani.

Upravo tako! Svaka mu čast na obrazovanosti po ovom pitanju, daleko najobrazovaniji od svih nas koji sudjeljujemo u raspravi na ovoj temi.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000