Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
10 pitanja film 10 pitanja serije 5 pitanja strana muzika 5 pitanja domaća muzika 5 pitanja književnost 5 pitanja opća kultura
Teško mi je procjeniti. Ima izrazito laganih pitanja, ali ima i težih,, nadam se samo da neće biti totalna ktastrofa. Trudio sam se da bude raznovrsno. Uživajte.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ljudi, pa rješenost kviza je zaista bila odlična. Hrpa odgovora sa 70, 80% točnih. Prvi (čestitke Igore, zaista si znalac) je imao slični broj bodova kao i kod manhuntera. Ne znam po kojem ključu se može zaključiti da je ovo bilo teško.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ljudi, pa rješenost kviza je zaista bila odlična. Hrpa odgovora sa 70, 80% točnih. Prvi (čestitke Igore, zaista si znalac) je imao slični broj bodova kao i kod manhuntera. Ne znam po kojem ključu se može zaključiti da je ovo bilo teško.