Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17371 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
kifi
Junior Member

454 Posts
Member since 30/10/2005 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17371 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17371 Posts
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9520 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/02/2020 : 23:14:16
|
Zapravo me priča iznenadila koliko je dobra. Dobro, ne baš priča , više atmosfera koju grade. Za to nije zanemariva i uloga crtača koji se je baš u početnim stranicama maksimalno potrudio da stvori napetost. Od Enne sam puno očekivao ali davno ga nisam čitao pa sam bio i malo skeptičan. Ako ogolimo priču, ona je klasični misterij s tim da se odmah zna ubojica ali ne baš i motiv. Način na koji se sazna motiv je dota antiklimatičan ali kako je ipak naglasak na manično-depresivnom lokalitetu i svijetioničarskom poslu.
Nego, srp? Stvarno? Ja znam da mi u Istri imamo posebno ime za taj alat (a to definitivno nije srp), ali zar u standardnom jeziku ne postoji neka posebna riječ? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9520 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 21/12/2020 : 14:31:36
|
quote: Originally posted by Deers
Zapravo me priča iznenadila koliko je dobra. Dobro, ne baš priča , više atmosfera koju grade. Za to nije zanemariva i uloga crtača koji se je baš u početnim stranicama maksimalno potrudio da stvori napetost. Od Enne sam puno očekivao ali davno ga nisam čitao pa sam bio i malo skeptičan. Ako ogolimo priču, ona je klasični misterij s tim da se odmah zna ubojica ali ne baš i motiv. Način na koji se sazna motiv je dota antiklimatičan ali kako je ipak naglasak na manično-depresivnom lokalitetu i svijetioničarskom poslu.
Nego, srp? Stvarno? Ja znam da mi u Istri imamo posebno ime za taj alat (a to definitivno nije srp), ali zar u standardnom jeziku ne postoji neka posebna riječ?
Bio sam uvjeren da kosira nema u UK ali izgleda da sam se prevario:
https://en.wikipedia.org/wiki/Billhook |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12044 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/12/2020 : 15:43:36
|
quote: Originally posted by Deers
Lep osvrt s kojim se slazem. |
 |
|
Topic  |
|