ajde što su me jebali sa proletnjim kvizom,nego i sada sa izborom za FG - kao da je neko znao kada neću moći da budem na forumu i da "poguram" malo moje glasače;a kladim se u kolekciju Tvrđa,da sad opet stavimo na glasanje ovu ekipu,da bih ostavio u prašini i Nesvsrtanog a pogotovu ovu neznalicu Goinga!!
a i petnaestak mojih đaka bi bilo zadovoljniji sa svojim polugodošnjim ocenama.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
p.s. Kad smo već kod izbora, going se treba sjetiti da najvažniji izbor tek treba da se dogodi! :D
Tako je! Tek sledi izbor za dr Zagorologa!
Hvala svima sto su glasali za mene! Stvarno sam iznenadjen kolicinom ljudi koji citaju sta pisem i koji bi glasali za mene i stvarno mi je drago zbog toga! Vidimo se dogodine mozda ponovo na istom mestu. Cestitam nesvrstanom na prolazu u finale!
p.s. svi koji su dobili novcane uplate da bi glasali za mene, posto nisam pobedio, u obavezi su da vrate uplaceni novac do 1.1.2021. hvala na paznji.
Hmmm....nitko se u završnici nije potpisao da je glasao za "budućeg finalistu" a ovaj dobije 15 glasova i pobijedi goinga. Zanimljivo ko' pošteni izbori u udruzi Naš Hajduk...
Ne bi bilo regularno da sam npr. zaboravio staviti glasanje na "members only" jer onda jedan čovjek može glasati koliko god hoće puta samo ako izbriše "cookies".
Ovako imaš "jedan forumaš-jedan glas", 117 forumaša i 117 glasova.
Ne bi bilo regularno da sam npr. zaboravio staviti glasanje na "members only" jer onda jedan čovjek može glasati koliko god hoće puta samo ako izbriše "cookies".
Ovako imaš "jedan forumaš-jedan glas", 117 forumaša i 117 glasova.
Na sve je to jasno Solar. Ali zasto u jednom polufinalu 99 glasača a u drugom 117 ? Pa nismo tako naivni, jasno je da su se glasovi "štancali" putem duplih, troduplih... "glasačkih accaunta". I svi "slučajno" u zadnji trenutak 😜 Odnosno ajmo se ne uvijati i reći jasno da nema dileme da se prevarilo goinga.
Kako se nitko ne obazire na to da je do prelaska Nesvrstanog u vodstvo, više glasova bilo u onom polufinalu? Jel' to tada bio dokaz Pakine prevare? Zaista nevjerojatne konstrukcije.
Iako je moguće da je netko (a poprilično sam siguran ne Nesvrstani sam) kontaktirao ljude da glasuju, to je legalno. Ja to ovaj put nisam radio, a nije tajna da u prošlosti jesam.
Dupli nickovi su nešto sasvim drugo i nitko sa zdravom pameću se ne bi išao baviti takvim glupostima i ne znam odakle vam ideja da optužujete za takve stvari.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!