Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Paka, Jere mi je drag forumas i glasa sam za njega u nekim prijasnjim izborima ali dati cu ovaj put glas Paki, najvise zbog kratkih rezova na americkom podforumu, jedan od topica kojeg najvise citam i koji mi sluzi ka orjentir sta bi moga jos od amera procitat, samo tako nastavi dalje..
Doduše,Paka uglavnom piše o meni nezanimljivim stripovima,mahom glupostima iz moje perspektive,Nesvrstani ima daleko bolji ukus definitivno,ali ipak treba nagraditi taj rad koji je zavidan. Dok je Jere lenji dalmoš.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Doduše,Paka uglavnom piše o meni nezanimljivim stripovima,mahom glupostima iz moje perspektive,Nesvrstani ima daleko bolji ukus definitivno,ali ipak treba nagraditi taj rad koji je zavidan. Dok je Jere lenji dalmoš.
Znači imamo izbor glasati za vrijednog (Paka) za kojeg neki članovi (kiky, a možda još i neki) uopće nisu čuli ili za nekog kojem je glavna odlika da je lijeni Dalmoš?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Paka u biti većim dijelom predstavlja stripovski žanr koji i ja izuzetno obožavam i dao bih mu svoj glas bez razmišljanja, kad bih svoje informacije o svemu tome tražio i pronalazio isključivo na ovom forumu pa tako sigurno pratio gotovo sve što piše. No ovako, ono meni najbitnije, pokupio sam si već tijekom silnih proteklih godina, no ipak, volim tu i tamo pročitati i poneku njegovu recenziju.
Međutim, Nesvrstanog krase skroz druge osobine. On predstavlja one vrijednosti, neophodne za ljude koji se s njim i oko njega godinama druže na mjestu kakvo je ovaj forum. Obdaren je natprosječnim smislom za humor i zna, koliko direktno toliko i kulturno, skresati u brk sve što trenutno smatra neophodhim. Često mnogo toga vješto upakira i između čuvenih redova, pa tko ih zna pravilno pročitati, no frks. ;) Uglavnom, svome pravolinijskom putu ostao je uvijek vjeran, bez uvijanja, kajanja ili plakanja i kukanja nad već prolivenim mlijekom.
Dakle, glas Nesvrstanom.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Paka u biti većim dijelom predstavlja stripovski žanr koji i ja izuzetno obožavam i dao bih mu svoj glas bez razmišljanja, kad bih svoje informacije o svemu tome tražio i pronalazio isključivo na ovom forumu pa tako sigurno pratio gotovo sve što piše. No ovako, ono meni najbitnije, pokupio sam si već tijekom silnih proteklih godina, no ipak, volim tu i tamo pročitati i poneku njegovu recenziju.
Međutim, Nesvrstanog krase skroz druge osobine. On predstavlja one vrijednosti, neophodne za ljude koji se s njim i oko njega godinama druže na mjestu kakvo je ovaj forum. Obdaren je natprosječnim smislom za humor i zna, koliko direktno toliko i kulturno, skresati u brk sve što trenutno smatra neophodhim. Često mnogo toga vješto upakira i između čuvenih redova, pa tko ih zna pravilno pročitati, no frks. ;) Uglavnom, svome pravolinijskom putu ostao je uvijek vjeran, bez uvijanja, kajanja ili plakanja i kukanja nad već prolivenim mlijekom.
Dakle, glas Nesvrstanom.
Kako kome, meni je nesvrstani solidan forumaš, ništa posebno. Uglavnom svoje neprijateljstvo i frustracije izvrsno upakira.
Eh sad, Jere je možda imao svoju priliku prošle godine kontra onog starca (hihihi). Imao je priliku ko Obama onda kontra McCaina, samo što to nije iskoristio, ali ove godine kontra Pake... Paka nemilice drobi, žvače i razara stripove analizama, postovima, reckama. Lik je ubitačan, nemilosrdan. U glavi ima informacije od kojih Bushida hvata vrtoglavica. Napravio sam ove godine kviz samo da sjebem Paku. Paka je sjebao mene. Repetirao je odgovore i sasuo mi ih u facu. Kao da je godinama namjerno bio u sjeni, samo da bi se vratio ko Gandalf... Jači nego prije. A Jere? Eh, jbga... godine su tu, vrijeme nosi svoje, gubi se snaga, stari se. Uloge su se zamijenile. Paka je sad Obama, a Jere je McCain. Jedan od meni najdražih forumaša. Ogromno, zavidno znanje. Uvijek mi je bilo žao što ne piše neke detaljnije razrade, recenzije, bilo šta. Ali jbga.. Tyson je naletio na Holyfielda.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
39 ja smanjio zaostatak Nesvrstani nema pojma o muzici, sportu i alkoholu, ali nije on kriv. Ima volju to ga gura ka kontendera, ovo mu je zadnja šansa, sad ili nikad Ajmoooo kontra mraka kontra loga.