forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Trenutno čitam
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2020 : 19:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/4HKsSgwV][/url]

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/12/2020 : 17:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Volim raditi planove za čitanje, ali ih se rijetko pridržavam.

Na fotki su tekuće stvari, a u planu su Prophet, Sin City, Photography in Japan i još svakojake stvari. Budem stavio novi sastav kad dođe na red. (Žmegač se postepeno proučava uz slušanje glazbe pa ga očekujte na fotkama još neko vrijeme)

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 24/12/2020 : 17:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Treceg Zekana i Bracu Karamazove.

sangue navajo
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 24/12/2020 : 17:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Jel prakticirate čitanje više naslova odjednom?
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2283 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 24/12/2020 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Vukozeče, pričao si da ćeš čitat Mister Noa, a u planu same Fibre
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7270 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/12/2020 : 19:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
U tekućem tjednu završio s Kenovim serijalom s posljednjim brojem i Leovim integralom "Kentaur".
Sad slijedi plan za sljedećih mjesec dana počevši od vrha prema dnu. Ali vjerojatno će se sve to odužiti na 2 mjeseca, jer je vremena teško naći.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 24/12/2020 : 20:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Vukozeče, pričao si da ćeš čitat Mister Noa, a u planu same Fibre

Pa pročitao sam prošli tjedan prva 2 MNoa, a ovo je kao što rekoh blagdanski intermezzo specijal.

U sklopu kojeg možda pročitam i par Bonellija koje sam pronašao po kući :)

A također sam odlučio dokrajčiti ovog Fibrinog zaboravljenog bastarda kojeg sam već par puta započinjao čitati:

quote:
Originally posted by DK24

Što se stripova tiče, radim pauze između epizoda serijala, odnosno kombiniram više serijala odjednom. Trenutno sam na 4. tomu 100 metaka, na pola druge Darkvudove Valentine, a također sam i na Largo Winchu i Ken Parkeru.

Od beletristike već neko vrijeme mrcvarim Franzenovu Slobodu, uz to sam na pola Springsteenove biografije, a bookmarci su uvijek i u par knjiga enciklopedijsko-antologijskog karaktera.

Edited by - vukozec on 24/12/2020 20:16:13
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/12/2020 : 20:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja sam jedan od onih koji uvijek imaju točan plan, barem onaj kratkoročni, pa sam uslikao neke naslove koji su mi na redu za čitanje i neki s kojima sam već počeo tu istu radnju.

"Umorstvo u Central Parku" čitam večeras po treći put u kratkom intervalu. Da netko ne pomisli da je Reem možda pošandrcao, istoimena recenzija je gotova pa samo provjeravam kao svaki pravi detektiv, da mi nije koji detalj promakao, prije slanja recenzije Solaru. Tu je i Luka, meni simpatičan lik, lijepo nacrtan serijal i zamišljen, barem ovako letimično koliko sam imao prilike vidjeti i stvoriti neki početni dojam, ali vjerujem i nešto mi govori da se nisam zeznuo što sam ga uzeo.

Tu je i "Duh sa sjekirom", bez kojega to ne bi bilo to, veselim se činjenici što ću uskoro doći do SD perioda. Kit Teller i originalno nazvana priča "Dolina smrti", priča koja broji gotovo 300 stranica, a Spockova recenzija mi je dobrodošla kao nekakav teaser i dobrano me zaintrigirala da je pročitam. I tu se nalazi nekoliko Markova na listi, to slobodno mogu reći da je za odabir tih naslova zaslužan moj prijatelj Hercule, koji je recenzije tih priča već poslao i one samo čekaju svoju objavu, a poznavajući Solara, brzo će one doći na red.

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 24/12/2020 20:59:00
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/12/2020 : 00:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Pokusavam neznanca citati i cudim se kako se olako dijele epiteti remek djelo za neki strip...
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 25/12/2020 : 12:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
SinCity 2 i 3 (jedinica je bila mrak)
Eternaut (čitam momentalno, više nego genijalan)
Batman Crno Zrcalo

Sa aukcija mi stižu: Kolorke Fotograf i Jednog proljeća u Černobilu

Planetarij 1 mi je bio full zabavan i interesantan pa sam danas pustio narudžbu za dvojku i prve knjige Torpedo i Plašt i očnjaci.
Jedna od velikih prednosti povratku stripovima nakon duge stanke je ogroman izbor genijalnih stripova.

Možda konačno krenem i sa čitanjem Borgisa.
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2814 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 25/12/2020 : 13:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Kod mene doslo do promene plana, i pri kupovini i pri citanju :)

Zapoceo sinoc Harlin, bas mi se svidja kako je krenulo.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 25/12/2020 : 14:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, na žalost. Nikako se riješiti te grozne navike; trenutno 5 stripova i 2 knjige :/

Bok, kako si.
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 25/12/2020 : 14:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
Pustio sam danas i narudžbe kod SA za sve Zagorove knjige.

Ludens knjige, par Libellus knjiga i ZS I Lms Zagori koje imam staviti će točku na kupovinu Zagora.
Imam i od Zagora sve što želim imati. Ne treba mi ništa drugo (i to ludilo ostavljam u prošlosti).

Ovu zimu, pošto ćemo vjerojatno raditi od doma, mogli bi obilježiti Borgisi i Zagor knjige.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/12/2020 : 15:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno. kombinacije su zakon.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 26/12/2020 : 11:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kombiniram obično Bonellie ili Fordove sa Fibrama.
Nastojim ne čitati 2 Fibre odjednom. Tu i tamo mi uspjeva.
Volim ostati u radnji jednog stripa.

Obično čitam na dva-tri omiljena mjesta. Na jednom mjestu (dnevna soba ili moja radna soba) volim čitati dugo u komadu stripove tipa "Bilo jednom u Francuskoj", dok na drugom (tajna) volim čitati kratke pričice, poglavlja u kojima nije toliko bitan razmak i pauza u čitanju, tipa Planetarij.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3521 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 27/12/2020 : 18:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/12/2020 : 19:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

tako je Antune!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/12/2020 : 12:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niposto.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/12/2020 : 12:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

U tekućem tjednu završio s Kenovim serijalom s posljednjim brojem i Leovim integralom "Kentaur".
Sad slijedi plan za sljedećih mjesec dana počevši od vrha prema dnu. Ali vjerojatno će se sve to odužiti na 2 mjeseca, jer je vremena teško naći.

Dobro si se uhvatio Fibre.
Meni ovakav 'plik' dode oko tjedan dana citanja.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 28/12/2020 : 16:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

[url=https://postimg.cc/9RvZcMh1][/url]

Za Nesvrstanog, ovako se to radi, rupa za stripove ugrađena u dizajn banje:

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15787 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/12/2020 : 16:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jel zamjenis koji put, koji je koji papir?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38103 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/12/2020 : 16:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Eh, iz prve sam pomislio da ti je na gornjoj polici Hi-Fi uređaj. Nista onda, dovrsi ovo kako treba!

(ali bez zajebancije, volio bi imati dobar uređaj i u kupatilu, plus neki mali kompjuter, valjda bi i tablica dobro dosla - sjecam se da sam se jednom tako kod skolske drugarice u gimnaziji iznenadio kad pocela odjednom glazba u WC-u da svira, a nigdje uređaja... imala je samo zvucnike, i tamo )

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8303 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/12/2020 : 15:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Evo čitam trenutno velikog mrtvaca. Prvo epidemija i maske pa onda potres... živo me zanima što slijedi...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/12/2020 : 16:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Evo čitam trenutno velikog mrtvaca. Prvo epidemija i maske pa onda potres... živo me zanima što slijedi...

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 30/12/2020 : 18:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Završio sam s Indijama i počinjem Čitati Berlin. Nakon Berlina ide Shi.

Edited by - Ernie Pike on 30/12/2020 20:53:06
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000