Author |
Topic |
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 03/01/2021 : 11:46:20
|
što reći, naklon do poda spocku na odličnom godišnjem izvješću, solaru postavljaču recenzija, svim recenzentima i onima koji čitaju recenzije i ostavljaju komentare ispod njih. |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 03/01/2021 11:50:38 |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13996 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 03/01/2021 : 12:21:28
|
Pa kada netko kaže da statistika ne može biti zanimljiva... Kakav sjajan izvještaj! Čestitke Spocku! Ujedno, saznao sam čitav niz zanimljivih informacija, vidi se s koliko ljubavi i pažnje sve to Spock temeljito i točno prati, nije to lagan posao, nimalo nije...Čestitke Spocku, kao i svima koji se trude oko ovih stvari na portalu, bravo još jednom! |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 03/01/2021 : 13:20:39
|
Kakav izvještaj
Znate kako se sad osjećam nakon pročitanog? Kao da mi je Spock ovim godišnjem izvještajem ubrizgao potrebnu dozu motivacije, volje i želje da još više stisnem s recenzijama. Ako me taj osjećaj nekad i prođe, trebam se samo vratiti ovdje i ponovno pročitati ovaj godišnji izvještaj ;) Ponosan sam na sve recenzente, ali i što mogu biti jedan mali dio te priče.
Čestitke velike i Igoru, koji je napisao najveći broj recenzija, ali koji pobija ono pravilo da s kvantitetom opada kvaliteta, ako pitate Igora, u njegovom svijetu takvo nešto ne postoji
Čestitke Solaru, koji je pola čovjek / pola robot, što sve uspije to objaviti na sajtu, a i sigurno barem minim. 2x sve recenzije pročita, kad mu se pošalje i nakon objavljivanja na sajt da se uvjeri je li sve OK :)
Za šećer na kraju, spomenuo bih svog prijatelja Herculea, koji je ove godine eksplodirao sa zanimljivim tekstovima i njegovim recenzijama na sajtu se uvijek radujem, željno iščekujem Nadam se da će i ovu godinu samo nastaviti taj niz i svoje pisanje ;) |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
Edited by - ReemCP on 03/01/2021 13:21:29 |
|
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1799 Posts
Member since 26/01/2011 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7269 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/01/2021 : 16:47:08
|
Bi li netko od vas redovnih čitača/recenzenata Zagora htio zajedno sa mnom napisati recenziju za The Flash / Zagor crossover kad jednom izađe izdanje na engleskom? Kao ono, viđenje istog stripa od strane dvojice recenzenata, jednog koji rijetko čita Bonelli i jednog koji rijetko čita amerikance. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 03/01/2021 : 17:13:16
|
quote: Originally posted by Paka01
Bi li netko od vas redovnih čitača/recenzenata Zagora htio zajedno sa mnom napisati recenziju za The Flash / Zagor crossover kad jednom izađe izdanje na engleskom? Kao ono, viđenje istog stripa od strane dvojice recenzenata, jednog koji rijetko čita Bonelli i jednog koji rijetko čita amerikance.
Znači ako čitam oba junaka ništa? |
And like that... he's gone. |
Edited by - vice on 03/01/2021 17:14:01 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/01/2021 : 17:15:24
|
quote: Originally posted by vice
Bi li netko od vas redovnih čitača/recenzenata Zagora htio zajedno sa mnom napisati recenziju za The Flash / Zagor crossover kad jednom izađe izdanje na engleskom? Kao ono, viđenje istog stripa od strane dvojice recenzenata, jednog koji rijetko čita Bonelli i jednog koji rijetko čita amerikance.
Znači ako čitam oba junaka ništa?
Ma kako god, može, naravno Glavno da je netko tko poznaje materiju što se tiče Zagora i to je to. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 03/01/2021 : 17:17:41
|
quote: Originally posted by vice
Znači ako čitam oba junaka ništa?
Ma kako god, može, naravno Glavno da je netko tko poznaje materiju što se tiče Zagora i to je to.
Ok, dalje ćemo priko pm-a kad to izađe. |
And like that... he's gone. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31018 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 03/01/2021 : 21:09:56
|
+1
quote: Originally posted by igor 12
što reći, naklon do poda spocku na odličnom godišnjem izvješću, solaru postavljaču recenzija, svim recenzentima i onima koji čitaju recenzije i ostavljaju komentare ispod njih.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/01/2021 : 22:26:05
|
quote: Originally posted by igor 12
što reći, naklon do poda spocku na odličnom godišnjem izvješću, solaru postavljaču recenzija, svim recenzentima i onima koji čitaju recenzije i ostavljaju komentare ispod njih.
Potpis!
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Pa kada netko kaže da statistika ne može biti zanimljiva... Kakav sjajan izvještaj! Čestitke Spocku! Ujedno, saznao sam čitav niz zanimljivih informacija, vidi se s koliko ljubavi i pažnje sve to Spock temeljito i točno prati, nije to lagan posao, nimalo nije...Čestitke Spocku, kao i svima koji se trude oko ovih stvari na portalu, bravo još jednom!
Potpis broj 2! |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 03/01/2021 : 22:40:56
|
@Igor, solar, Hercule, Reem, Sarghan, Jerry, tex2, going: Hvala, motivaciju crpim iz vašeg entuzijazma, a nije mi bilo ni teško kad sam koristio vrhunski Sarghanov prošlogodišnji izvještaj kao predložak! |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Posted - 04/01/2021 : 13:12:44
|
Drago mi je za vidjeti ovu suradnju Pake i Vice, pomalo me podsjetilo na onu nekadašnju "akciju" koju je Jerry organizirao za Nathana.
Htio sam pitati Spocka, da li je on možda za jednu suradnju? Vrijeme nije bitno, nema žurbe.
Ideja koja mi se već neko vrijeme mota po glavi, a radi se o Traper Kerryu. Igor je napisao dvije, prekrasne recenzije o tom junaku, obuhvatio prvih 7 epizoda serijala, odnosno to cijelo Sclavijevo razdoblje.
Igor 12 recenzija "1" o Traper Kerryu Igor 12 recenzija "2" o Traper Kerryu
Ostalo je još 5 epizoda do kraja serijala, 8. i 9. epizodu je radio Pelizzari, a 10., 11. i 12. je radio Toninelli. Pa sam te mislio pitati Spock, što misliš o ideji da jedan od nas dvojice obradi u jednoj recenziji skupa 8. i 9. epizodu, odnosno Pelizzarijev opus, a jedan od nas u jednoj recenziji 10., 11. i 12. epizodu, Toninellijev opus.
Tako bi, uz Igorove dvije recenzije i ove nove dvije, ukupno 4, obradili cijeli mini serijal Traper Kerryja
Što se tiče tehničkih stvari, za covere nema brige, tu bi već uspjeli naći možda od dekija neki mini poster koji bi se mogao transformirati u cover, a glede naslovnica, išle bi one od K.Marka u kojima se dotične epizode nalaze kao dodatak tog stripa. |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
Posted - 04/01/2021 : 15:18:43
|
Može, Reem. Samo kako nasloviti te dvije recenzije? Možda Traper Kerry 3 i 4?
Meni su Toninellije dosta bolje, pa bi možda bilo bolje kad bih se ja uhvatio te tri. Što bi ti rađe? Ne znam kad ću stići odraditi, pa bi zbog toga bilo i bolje da ti budeš prvi s trojkom. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Posted - 04/01/2021 : 18:35:51
|
Naravno, nema žurbe, ti možeš ovo uzeti i druge godine ili kad god Kad ti dođe želja. Meni čak više paše Pelizzari, epizoda sa čarobnim mačem je zapravo i moj prvi kontakt sa Kerryjem u djetinstvu, a tu je i ona epizoda sa Vukodlakom koja mi se baš svidjela
Glede naslova, e da, Igorove imaju naziv Traper Kerry i Traper Kerry 2, pa bi onda tim slijedom trebale i ove imati 3 i 4 u svom nazivu.
A sad, ne znam kako gledaš na ovu ideju i je li zapravo nezgrapno da se stave pored tih brojeva i nazivi epizoda, samo oni reprezentativni naslovi koji se odnose na pojedinu priču, pa bi to bilo po recenzijama (ako da, onda bi i kod Igora dodali te nazive samo u naslovu):
Traper Kerry: Traper Kerry, Dolina Tišine i Ratnici bez lica Traper Kerry 2: Onaj-koji-ne-umire, Kostur u ledu, Puma i Moć tame Traper Kerry 3: Crna sablja i Vukodlak Traper Kerry 4: Nevidljivi čovek, Bijeli Indijanac i Prijetnja s neba
Ili je ovo suvišno, pa samo staviti 3 i 4 u naslov.. |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
Posted - 04/01/2021 : 22:34:15
|
quote: Originally posted by ReemCP
Ne znam, bilo bi možda dobro da pišu imena epizoda kako si ti stavio, ali trebalo bi vidjeti što kažu solar i delboj. |
Edited by - Spock on 04/01/2021 22:35:11 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Posted - 04/01/2021 : 22:38:06
|
A i pitanje je, nakon Igorove recenzije 2, hoće li se dolje moći listati i prijeći odmah na recenziju 3, ili će to na neki način biti odvojeno. Ali hajde, to su najmanje brige zasad, o tome će se razmišljati kad se napiše tekst |
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
Posted - 04/01/2021 : 23:17:37
|
A i pitanje je, nakon Igorove recenzije 2, hoće li se dolje moći listati i prijeći odmah na recenziju 3, ili će to na neki način biti odvojeno. Ali hajde, to su najmanje brige zasad, o tome će se razmišljati kad se napiše tekst
Da, neće se moći listati. Morat će biti vezano za ZS naslovnice. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13996 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Posted - 06/01/2021 : 10:01:41
|
quote: Originally posted by Spock
Da, neće se moći listati. Morat će biti vezano za ZS naslovnice.
Jedino da se kod Igorovih dodaju ZS naslovnice koje fale, možda bi se na taj način onda moglo povezati. Iako bi dodatne ZS naslovnice nagrdile izgled recenzija, ali tamo pripadaju, kad razmisliš. Ja sam se s tim junakom upoznao preko ZS, dok je PP verzija mnogo kasnije izašla :) |
|
Edited by - ReemCP on 06/01/2021 10:02:14 |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7518 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13068 Posts
Posted - 06/01/2021 : 13:06:54
|
Da, neće se moći listati. Morat će biti vezano za ZS naslovnice.
Jedino da se kod Igorovih dodaju ZS naslovnice koje fale, možda bi se na taj način onda moglo povezati. Iako bi dodatne ZS naslovnice nagrdile izgled recenzija, ali tamo pripadaju, kad razmisliš. Ja sam se s tim junakom upoznao preko ZS, dok je PP verzija mnogo kasnije izašla :)
To bi bilo ružno, a ne bi se na taj način riješio problem listanja jer su recenzije vezane za PP verziju.
U pravu si, nekad se i ne bi trebalo striktno držati pravila, što upravo potvrđuje ovaj slučaj
Spock, poslao sam ti jučer mail, u vezi Kita (recenzija) i godine izlaska, još mi to treba za zanimljivost, pa kad stigneš, vidi. Ta Kitova recenzija je gotova, također i Nickova za "Okrutni grad", pa kad ubacim tu zanimljivost kod Kita, poslao bih ti obje da ih malo iščekiraš prije slanja
Vjerojatno sa Kitom nastavljam dalje gdje sam stao, ali moram prije pročitati epizodu i malo se podsjetiti, da vidim ima li barem ono zrnce potencijala da se može o njoj nešto valjano napisati. |
|
Edited by - ReemCP on 06/01/2021 13:17:44 |
|
|
Topic |
|