Najzdraviji su ljudi sa simptomima, a oni koji nemaju simptome ničega su najveća opasnost po novonormalnom bolesnom zdravstvu po kojem smo valjda svi bolesni ali nemamo simptome pa to ne znamo, zato je tu test koji će nas sve proglasiti bolesnima.
E, najzajebaniji su ti zdravi koji su zapravo bolesni samo nemaju simptome bolesti. Njih u karantenu i riješena stvar. A bolesne koji su zapravo zdravi, samo što imaju simptome bolesti, pustiti neka žive normalno.
ajd ne seri! sa tom lažnom dramom i patetikom tu se stalno pokušavaš prodati kao neka moralna vertikala. bez ikakvog života i sveprisutan na forumu (kao tipičan forumski trol), samo čekaš iz prikrajka da bi nekome dijelio lekcije! TI? takva pičkica si dozvoljava nekome se obračat sa visine?
hahaha!
odi prodavaj te gluposti tintonu. već sam ti reko da te ionako samo on ovdje doživljava.
Evo imamo i početne brojke za U.K. Još će se to ažurirati narednih mjeseci.
Covid-19 news: UK records worst year for excess deaths since 1940
Last year there were approximately 697,000 deaths in the UK, almost 91,000 more than would have been expected based on the average in the previous five years.
Smješno to što čekaš i tebe bi trebalo propitivati za pojam HSP???
Ne znam zašto je to smešno? Nisam razumeo njegovu objavu, pa sam ga zamolio da mi objasni. Sasvim ljubazno i kulturno. Ko čeka, taj dočeka. A i njegovo neodgovaranje je odgovor.
Ne znam zašto je to smešno? Nisam razumeo njegovu objavu, pa sam ga zamolio da mi objasni. Sasvim ljubazno i kulturno. Ko čeka, taj dočeka. A i njegovo neodgovaranje je odgovor.
I nije HSP, nego HSF, Hrvatski Stripski Forum.
Mozda da mu ostavis link ka temi. Vidis da reaguje samo na linkove.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Smješno to što čekaš i tebe bi trebalo propitivati za pojam HSP???