Glupog li pitanja u tom "pollu", no ponuđen "odgovor" u otvaranju topica je jos luđi. Ni meni nije jasno zasto si se sada na to sjetio ali eto, Gand ti je odgovorio. Ja mislim da su razlozi sasvim drugaciji i ne ticu se preostalih, sasvim legitimna odluka. Tacka.
A kad je Gand bas nabasao, javlja se, ima li neki film da te izuo u zadnje vrijeme? I strip naravno.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Nego, Zorane, sad kad si već tu, kad će novi roman?
Ili još bolje, kad će ukrajinska ekranizacija?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
BeaGea postaješ pomalo iritantan s takvim "provociranjima s visoka".Kad si se vratio bio si čak i normalan i ok. Ostani takav inače ide udaljavanje s foruma. O ovom postu nema rasprave i nema tvojih ni ičijih komentara. Prvo i posljednje upozorenje.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
bagi, dižeš tenzije nepotrebno forum je lud u zadnje vrijeme i bez toga
Jedno vrijeme sam bio odsutan sa foruma, tj "digao ruke" od njega. Navratio unazad nekoliko dana, čitam i ne mogu vjerovati na kakve teme se vode polemike. Smiješno i žalosno. Svađe kojih je i prije bilo uvijek te u kojima sam nemalo participirao su nekad bile puno bezazlenije i zabavnije od ovih sad koje su ništa nego očajno otužne i pune "zle krvi".
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.