Ponukan gledanjem Lego filma, koji je BTW predobar, ja i brat smo se malo vratili u LEGO svijet.
A ja sam malo zabrazdio i nabavio ovo:
Nakon 3 sata slaganja:
Nakon 3 sata slaganja:
Nakon 4 sata
Nakon 6 sati:
Nakon 7 sati:
Nakon 9 sati:
Nakon 11 sati:
Nakon 13 sati, gotovo!!!
Nakon 13 sati, gotovo!!!
Brojke:
1869 kockica Dužina: 43,6 cm Visina: 15,1 cm Cijena: Googlajte
Ajde, da vas sad vidim, ko je veći fan!! :) I nemojte mi svoje figurice pokazivat, koje vam ponosno stoje u kutijama.
Inače, vrlo brzo izlazi nešto zbilja fenomenalno, ali dosta skuplje, tako da to neću uzimati u ovom trenutku, ali da sam se napalio, jesam. Pogledajte: https://www.youtube.com/watch?v=3O422YCyzjs
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
nisam fan tog da se moraju franšize tipa star wars, batman, pirati s kariba i da dalje ne nabrajam ubacuju kao lego, umjesto da lego radi svoj đir kao nekad sa svojim vrstama gusara, sf verzijama itd.
al evo i mog neki dan složenog broda, nakon 15 godina izvađen iz podruma
Nije Lego, ali kad je prije par godina krenulo u nastavcima izlaziti izdanje za sastavljanje drvenog jedrenjaka, ja sam ambiciozno i s puno entuzijazma počeo to uzimati svaka dva tjedna.
U prilogu je bila i knjižica s uputama za sastavljanje, i sve skupa je izgledalo jako lijepo, a ja sam sebe već vidio kao Dylana koji će jednog dana ipak sastaviti jedrenjak.
Ali onda sam pročitao da edicija ima više od 100 nastavaka, što znači da bi trebalo 4 godine samo za (s)kupiti sve potrebno, pa me to obeshrabrilo i odustao sam.
Ipak nemam toliko strpljenja, živaca i vremena.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
zar nije ta varijanta s jedrenjakom gdje si morao ili čekati četiri godine ili odjednom naručiti sve?
@zlotvor ima na njuškalu, ebayu i sličnim stranicama starih svih mogućih modela, cakum-pakum neotvoreni modeli, ali su cijene dosta paprene.
Krenuo sam uzimati na kioscima kako je izlazilo svaka dva tjedna, nisam ni znao za moguće naručivanje, pa sam odustao kad sam vidio da će trajati godinama.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
za Lego nije baš bilo para, mada sam imao neke osnovne kockice. Al jednom sam dobio na poklon od family prijatelja osnovni Fischer Technik set - evo baš ovakav:
Kolko je samo veselja bilo, još i sad mi zaigra srce kad sam našo ovu gornju sliku.
to trole, sjecam se i ja toga (prve 2 slike), mada sam generaciju mlađi (:D), samo se ne sjecam da li iz vrtica/skole (vjerojatnije) ili sam imao doma, dobra stvar, mocna medicina, howgh!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
+ desetak manjih Spiderman/Harry Potter/Indiana Jones setova, 50+ običnih, 3 kutije rifuzo kocaka, dodatne ploče, jedan oveča kutija za vijke sa ladicama u kojima držimo specialne kocke. Uz to još 3 veče kutije sa Lego Duplo koskama i jedno 25 setova Lego Friends... Zadnjih nekoliko godina zbog pomankanja prostora više ni ne kupujemo kompletne setove, več samo razne specijalne djelove, figurice i životinje. U Legolandu u Njemačkoj sam bio četri puta.