Author |
Topic |
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 05/01/2021 : 13:38:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
Prvo sto mi je zapalo za oko na naslovnici su dvoje Indijanaca iz drugog reda, zagazili u travu do koljena, dok se svima ostalima stopala vide. Cudno izgleda.
Sad stvarno cepidlacite i za najprostije objasnjive stvari. Zagor i prvi indijanci gaze po negazenoj travi, a oni pozadi po vec ugazenoj i zato im se vide noge. Nema tu nista ni cudno ni nelogicno. :D |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 05/01/2021 : 16:35:57
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Kolona Indijanaca savršeno pozicionirana, vidi se ta poslušnost Zagoru, koji ih, vjerojatno, predvodi kao vodič na neku novu, dodijeljenu im lokaciju...
Zagor izumija etničko čišćenje |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 05/01/2021 : 17:24:03
|
Zasto se patuljasti praljudi iz "vrata straha" smiju kad hodaju po travi ?
Zato sto ih trava skaklji po jajima!😁 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7110 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/01/2021 : 21:56:27
|
quote: Originally posted by cat claw
quote: Originally posted by King Warrior
Prvo sto mi je zapalo za oko na naslovnici su dvoje Indijanaca iz drugog reda, zagazili u travu do koljena, dok se svima ostalima stopala vide. Cudno izgleda.
Sad stvarno cepidlacite i za najprostije objasnjive stvari. Zagor i prvi indijanci gaze po negazenoj travi, a oni pozadi po vec ugazenoj i zato im se vide noge. Nema tu nista ni cudno ni nelogicno. :D
I meni je to upalo u oci kao KW-u, pa sam morao tražiti objašnjenja. Znaci da bas i nije najbolje riješene našao Pici, ili smo mi lijeni i sve želimo na tacni. |
www.epicentercomics.com |
|
|
nellesky
Junior Member
410 Posts
Member since 25/08/2009 |
|
nellesky
Junior Member
410 Posts
Member since 25/08/2009 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7709 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 09/01/2021 : 22:01:09
|
quote: Originally posted by hua
Na Facebook-u sam video kmentar da je ovo poslednji MAXI i da se izdanje posle ovoga pauzira. Zna li neko nešto o tome?
Evo i ja sad na fb citam o tome...navodno bi iduci maxi koji ide u maju trebao biti drugaciji..neke su spekulacije da bi se moglo desiti kao i sa dilanovim maxijem, koji je resetovao numeraciju, smanjen je broj strana, ide dvomjesecno, i ima novi naziv : old boy....e sad, kako ce to sa zagorom ici, vidjecemo... |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9387 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 18/01/2021 : 20:37:11
|
Mora da je dogadjaj izmedju avantura iz SA odiseje na am.jugozapadu. Kad je sa sivim vukom trazio komancerose,pa ce tu negdje i mladi Tex uletiti na kavu uz logorsku vatru. Super za team-up! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7110 Posts
Posted - 18/01/2021 : 22:11:07
|
quote: Originally posted by emirem
Mora da je dogadjaj izmedju avantura iz SA odiseje na am.jugozapadu. Kad je sa sivim vukom trazio komancerose,pa ce tu negdje i mladi Tex uletiti na kavu uz logorsku vatru. Super za team-up!
Samo da sve ne ostane na flashbacku, ono da je Zagor normalnih godina kao na ovoj tabli, a Tex je mlad. Bilo bi super da pokažu starijeg Zagora i mladog Texa. Ipak je “Boss” Boselli scenarista tako da je sve moguće i ako netko može staviti starijeg Zagora u scenarij, to je on. |
|
|
doom
stripovi.com suradnik
724 Posts
Member since 28/07/2016 |
Posted - 18/01/2021 : 22:57:44
|
quote: Originally posted by D.J.
Samo da sve ne ostane na flashbacku, ono da je Zagor normalnih godina kao na ovoj tabli, a Tex je mlad. Bilo bi super da pokažu starijeg Zagora i mladog Texa. Ipak je “Boss” Boselli scenarista tako da je sve moguće i ako netko može staviti starijeg Zagora u scenarij, to je on.
Nas D.J. vjeciti optimist, da se skupi sav odron koji izbace Zamberletti, Mignacco I Perniola sa crtezom Mangiantinija i Sediolija on bi nam ovdje rekao "polako momci, mozda ipak bude dobra prica" |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7110 Posts
Posted - 19/01/2021 : 20:13:38
|
quote: Originally posted by doom
Samo da sve ne ostane na flashbacku, ono da je Zagor normalnih godina kao na ovoj tabli, a Tex je mlad. Bilo bi super da pokažu starijeg Zagora i mladog Texa. Ipak je “Boss” Boselli scenarista tako da je sve moguće i ako netko može staviti starijeg Zagora u scenarij, to je on.
Nas D.J. vjeciti optimist, da se skupi sav odron koji izbace Zamberletti, Mignacco I Perniola sa crtezom Mangiantinija i Sediolija on bi nam ovdje rekao "polako momci, mozda ipak bude dobra prica"
istina! No ovdje autori stvarno obećavaju: Boss i Piccinelli! |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 19/01/2021 : 20:27:56
|
Mora da je dogadjaj izmedju avantura iz SA odiseje na am.jugozapadu. Kad je sa sivim vukom trazio komancerose,pa ce tu negdje i mladi Tex uletiti na kavu uz logorsku vatru. Super za team-up!
Brijem da je Zagor bar 20 godina stariji od Texa. Mladi Wilding je rodjen pocetkom 19-og stoljeca 1800-1810,u "punoj snazi" je oko Alamoa 1835, Tex je rodjen 1840,kao odmetnik star cirka 20 godina pocinju avanture negdje 1860,postaje Ranger i 1860-tih je u vojci konfederacije,poslije "birokrat" u uredu za indijanska pitanja,ulazi u brak sa Navajo curom,postaje poglavica i 1880-tih je ziva legenda. Zagor je vec u fazi sadasnjeg Chucka Norrisa.😁 Rizicna skupina.😎 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9387 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4510 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16970 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/01/2021 : 21:09:27
|
Brijem da je Zagor bar 20 godina stariji od Texa. Mladi Wilding je rodjen pocetkom 19-og stoljeca 1800-1810,u "punoj snazi" je oko Alamoa 1835, Tex je rodjen 1840,kao odmetnik star cirka 20 godina pocinju avanture negdje 1860,postaje Ranger i 1860-tih je u vojci konfederacije,poslije "birokrat" u uredu za indijanska pitanja,ulazi u brak sa Navajo curom,postaje poglavica i 1880-tih je ziva legenda. Zagor je vec u fazi sadasnjeg Chucka Norrisa.😁 Rizicna skupina.😎
U ovoj epizodi je bila tačna godina Teksovog rođenja, 1838. https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-mx-21-nueces-valley/2233/ |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 19/01/2021 : 21:11:21
|
Ovo obecaje pa makar ispala solidna epizoda, ovaj teamup se ceka vec jako dugo. Meni je samo glupo sto u previewe stavljaju ovakve spojlere samo da podignu ocekivanja fanova. Prica bi ostala daleko dojmljivija sa citatelji kroz citanje price saznaju za teamup umjesto da ovako unaprijed saznamo kroz preview. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 19/01/2021 : 21:55:09
|
quote: Originally posted by delboj
Brijem da je Zagor bar 20 godina stariji od Texa. Mladi Wilding je rodjen pocetkom 19-og stoljeca 1800-1810,u "punoj snazi" je oko Alamoa 1835, Tex je rodjen 1840,kao odmetnik star cirka 20 godina pocinju avanture negdje 1860,postaje Ranger i 1860-tih je u vojci konfederacije,poslije "birokrat" u uredu za indijanska pitanja,ulazi u brak sa Navajo curom,postaje poglavica i 1880-tih je ziva legenda. Zagor je vec u fazi sadasnjeg Chucka Norrisa.😁 Rizicna skupina.😎
U ovoj epizodi je bila tačna godina Teksovog rođenja, 1838. https://www.stripovi.com/recenzije/tex-willer-tx-mx-21-nueces-valley/2233/
Heh,😃 jedini taj maxi nisam citao,a tice se njegove mladosti. Eto vidis, nisam ni citao recku prije,a skoro pogodio. Ono sam otprilike nagadjao. Hvala za info🤠 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26783 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/01/2021 : 00:05:27
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER Meni je samo glupo sto u previewe stavljaju ovakve spojlere samo da podignu ocekivanja fanova. Prica bi ostala daleko dojmljivija sa citatelji kroz citanje price saznaju za teamup umjesto da ovako unaprijed saznamo kroz preview.
A kako će onda povećat prodaju?
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 20/01/2021 : 04:45:58
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER Meni je samo glupo sto u previewe stavljaju ovakve spojlere samo da podignu ocekivanja fanova. Prica bi ostala daleko dojmljivija sa citatelji kroz citanje price saznaju za teamup umjesto da ovako unaprijed saznamo kroz preview.
I to stoji.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/01/2021 : 09:11:05
|
quote: Originally posted by jaki
kvalitetnijim scenarijima? |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4337 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 20/01/2021 : 09:51:33
|
ako se tesk rodio 1838.nema sanse da se sretne za sagorom sem da zagor bude deda...tako bi moglo....a to je sve bez veze.... |
|
|
Topic |
|