Nemoj gledat Audrey Rose, ima i gledljivijih i zabavnijih filmova ispod sestice. Meni su na listi neki slasheri iz osamdesetih i par azijskih borilackih ispod sestice. Da se malo zabavim dok traje izazov.
Evo raznih žanrova i odličnih filmova. "3 a.m." je zanimljiva drama o njujorškim taksistima, a nama bi posebno je zanimnljiv trebal biti i lik iz Mostara. "The last border - viimeisellä rajalla" je postapokaliptična avantura na tragu "Drumskog ratnika". "Masked and Anonymous" je film koji režiserski najvjerotnije potpisuje glavom i bradom Robert Zimermann. Ako imalo volite Dylana (i Brendu) pogledat će te ovaj film.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Ja sam mislio da će 10 filmova s ocijenom manjom od 6.0 biti najteži izazov. Ali uz pomoć porodice (npr. "The Meg je na TV, idemo pogledati") i Netflixa (npr. za vikend preporučili "Outside the Wire") bit ću gotov s tom kategorijom u siječnju :-) . Morao sam ponovo pogledati Life of Brian i Parazit kako bih se oporavio.
Ja sam mislio da će 10 filmova s ocijenom manjom od 6.0 biti najteži izazov. Ali uz pomoć porodice (npr. "The Meg je na TV, idemo pogledati") i Netflixa (npr. za vikend preporučili "Outside the Wire") bit ću gotov s tom kategorijom u siječnju :-) . Morao sam ponovo pogledati Life of Brian i Parazit kako bih se oporavio.
Evo ja ti dajem preporuke odličnih filmova, pa ih ignoriraš
Evo ja ti dajem preporuke odličnih filmova, pa ih ignoriraš
Evo i ja ću se priključiti čisto iz zabave jer neću pola od ovog ispuniti. Domaće gledam rijetko a dokumentarne još i manje. Mogli ste i za serije smisliti izazov.
- 10 domaćih (yu ili ex-yu) filmova 0/10 - 10 azijskih filmova 2/10: Parazit, Jue Ji - 10 filmova iz 2021. i/ili 10 filmova pogledanih u kinu (možete kombinirati) 0/10 - 10 crno-bijelih filmova 0/10 - 10 filmova koje su režirale žene 1/10: Bachelorette - 10 glazbenih filmova (računaju se i mjuzikli i filmovi na temu glazbe, odnosno svi filmovi koji pod žanr imaju navedeno "music") 0/10 - 10 ratnih filmova 1/10: 1917. - 10 dugometražnih (60+ min) dokumentaraca 0/10 - 10 filmova sa IMdB ocjenom manjom od 6.0 (uz minimalno 1000 pojedinačnih imdb ocjena) 10/10: Future World, Knock Knock, Iron Sky 2, Behaving Badly, Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul, Countdown, Lying and Stealing, Dead Shack, Nacho Libre, Maggie - 10 filmova mjesečno u prosjeku (drugim riječima 120 ukupno u godinu dana) 17/120
a preporuke... imaš horora koliko hoćeš ispod 6, glupi su ali gledljivi, to je najjednostavnije
Film koji sam gledao možda najviše puta u životu pošto se na lokalnoj televiziji vrtio bar jedanput tjedno. Divovski zečevi teroriziraju gradić. Remek djelo.
Harvi Kajtel mi je omiljeni glumac (i Zli Porucnik medju omiljenim filmovima) tako da se Holy Smoke obavezno gleda, a i 3 A.M. deluje interesantno, kao i ostali spomenuti filmovi.
Holy Smoke mi je bio odlican kada sam ga prvi put gledao, a i kasnije mi se dopao. A ovaj tandem Smoke/Blue in the face sam gledao zajedno u kinu kada su izasli i sjecam se samo da mi je bilo zabavno sve skupa (bilo je to jos u gimnaziji i od tada ih jos nisam obnovio, mozda je sada vrijeme).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pam Grier je zakon, a Clerks, Swingers i Smoke su prave poslastice za ljubitelje filmova o svemu i ni o čemu.
Onda ne propuštaj! 3 A.M. is a 2001 crime film written and directed by Lee Davis and starring Danny Glover, Pam Grier, Sergej Trifunović, and Michelle Rodriguez.
Zadao sam si izazov u sklopu izazova, da nadjem film koji pokriva sto je moguce vise kategorija i da me naravno zanima. Dvije pa i tri kategorije odjednom nije pretesko naci, ali onda postaje komplicirano. No, naletio sam na totalno bizarni All This and World War II (1976) https://www.imdb.com/title/tt0132679/, koji pokriva cetiri kategorije.
U pitanju je dokumentarni film u reziji Susan Winslow u kojem pjesme Beatlesa prepricavaju Drugi svjetski rat pomocu filmskih zurnala i isjecaka iz klasicnih ratnih filmova. Seeing is believing. Kako zvuci, tako i jest. Brijem da ovo treba gledati napusen.