forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/01/2021 : 12:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marko R

Neverovatno mi je koliko ljudi ima potrebu da negativno kometariše kako nešto NE treba objavljivati, iako par ljudi kaže da bi bilo zainteresovano. Kao da bi vam dva izdanja godišnje Hellblazer-a (u narednih nekoliko godina) od stotine i STOTINE drugih stripova koje Fibra objavi u tom periodu maltene otelo poslednje parče hleba iz usta rođene dece... Fascinantno.

meni je ovo još fascinantnije.

btw, koliko to ljudi negativno komentira i zaziva neobjavljivanje?

i zašto bi netko objavio nešto za što jedva par ljudi kaže da je zainteresirano?
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 20/01/2021 : 12:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Četiri:

quote:
Originally posted by panda

Ne sumnjam da ima publike za Hellblazera, ali meni licno je ovo sto je objavio Beli Put puna kapa - u prvom trejdu pocetak (Original Sins, Delano) da vidis te prve epizode i shvatis da ne zelis jos i u drugoj najpoznatiji Ennisov arc (Dangerous Habits) da sutra u raspravi mozes da kazes da si procitao i to i da je tja :)

quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Ne sumnjam da ima publike za Hellblazera, ali meni licno je ovo sto je objavio Beli Put puna kapa - u prvom trejdu pocetak (Original Sins, Delano) da vidis te prve epizode i shvatis da ne zelis jos i u drugoj najpoznatiji Ennisov arc (Dangerous Habits) da sutra u raspravi mozes da kazes da si procitao i to i da je tja :)

Baš to. Puna kapa.

quote:
Originally posted by night

Mislim da od Konstantina nema ništa. Predugačko je to i pitanje je koliko bi ljudi kupovali.

quote:

(...) zašto gubiti vrijeme, energiju i novce na još jedan serijal čija će prodaja biti vrlo upitna, da ne kažem skoro pa zagarantirano tragična.

i da izbrojimo

quote:

i zašto bi netko objavio nešto za što jedva par ljudi kaže da je zainteresirano?

tih par...

quote:
Originally posted by ivanl

Pa se zapitah, Marko mislis li mozda o objavi Hellblazera na hrvatskom mozda? Pod uvjetom naravno, da ti se svida strip.

quote:
Originally posted by Kerempir

Ima smisla, imali smo susrete sa Constantineom u Sandmanu, Čudovištu iz močvare, vrlo upečatljiv lik.

quote:

Ovome se ja potajno nadam već duže vreme.

quote:
Originally posted by risbozg

+1 za Hellblazera

quote:
Originally posted by sumohrvat

Hellblazer definitivno ima moju podršku. Uzeo bih to sigurno u Fibrinom izdanju.

quote:
Originally posted by fler

Kompletan serijal je meni osobno generalno sjajan, uz diskutabilne oscilacije u kvaliteti
(u neku ruku očekivano, obzirom na 300 brojeva + kojekakve specijale/mini serije i hrpu autora).

Volio bih uz Ennisa vidjeti i Ellisa, Azzarella, Jenkinsa ..
ma, najbolje sve redom -
iako, mislim da nije baš realno.

quote:
Originally posted by alexts

Ja sam za Hellblazera kompletno, od početka. Odličan je bio Original Sins.

Ako ne može od početka, redom, ni izabrane priče nisu na odmet. Ali ne bih voleo samo izvikanog Ennisa, jer Hellblazer nije autorski serijal jednog scenariste, zanimljivi su serijal i lik u nekom kontinuitetu, kao i razni scenarističko-crtački doprinosi.

quote:
Originally posted by dicmanjac

Strip je vrhunski, po kvaliteti nesumnjivo u gornjoj polovici Fibrina opusa....problem je što ima toga mnogo (preko 20 trejdova).
Ja obećajem da ću kupovati ako izađe, i to direkt od izdavača.

quote:
Originally posted by Korg

quote:

Strip je vrhunski, po kvaliteti nesumnjivo u gornjoj polovici Fibrina opusa....problem je što ima toga mnogo (preko 20 trejdova).

Tako je!

Edited by - Marko R on 20/01/2021 12:24:26
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 20/01/2021 : 12:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Hellblazer (baš kao i npr. Swamp Thing i još neki naslovi, da ne nabrajam) jednostavno traži meke korice, novinski papir i old-school kolor. Takva oprema mu daje jednu dodatnu draž koja uvelike pridonosi dojmu cjelokupnog stripa. Ne mogu prljave engleske ulice s kraja 80-ih ići na sjajnom papiru i s drečavim bojama.

Meni je recimo Fibrino izdanje Mooreovog Swamp Thinga stvarno lijepo, no ništa se ne može mjeriti s Vertigovim trejdovima di je papir baš pogođen. Stvarno čini razliku.

istina,jedino ne meke korice
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2021 : 12:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Marko R, ovo si se zaista potrudio jasno i citko elaborirati. Svaka cast!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2021 : 12:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
U svezi naslova, spomenutih na prosloj stranici; Skalpiranih, 100 metaka i Posljednjeg muskarca na zemlji, zaista bi se zacudio da se ne prodaju. U izdanju Fibre, jel...pricam.
Ako se to ne prodaje, onda sve u 'suhe smokve'! Doduse nedavno sam potonji naslov/serijal ponovo iscitao u cugu i nije me se dojmio kao prvi put. No, 100 metaka i nakon treceg citanja mi je vrhunski strip. Skalpirani, brutala! (Pozitivna)
Te bi naslove/serijale, bome, svima preporucio.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/01/2021 : 13:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Četiri:

quote:

quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

Baš to. Puna kapa.

quote:
Originally posted by night

Mislim da od Konstantina nema ništa. Predugačko je to i pitanje je koliko bi ljudi kupovali.

quote:

(...) zašto gubiti vrijeme, energiju i novce na još jedan serijal čija će prodaja biti vrlo upitna, da ne kažem skoro pa zagarantirano tragična.

i da izbrojimo

quote:

tih par...

quote:

Pa se zapitah, Marko mislis li mozda o objavi Hellblazera na hrvatskom mozda? Pod uvjetom naravno, da ti se svida strip.

quote:
Originally posted by Kerempir

Ima smisla, imali smo susrete sa Constantineom u Sandmanu, Čudovištu iz močvare, vrlo upečatljiv lik.

quote:

Ovome se ja potajno nadam već duže vreme.

quote:
Originally posted by risbozg

+1 za Hellblazera

quote:
Originally posted by sumohrvat

Hellblazer definitivno ima moju podršku. Uzeo bih to sigurno u Fibrinom izdanju.

quote:
Originally posted by fler

Kompletan serijal je meni osobno generalno sjajan, uz diskutabilne oscilacije u kvaliteti
(u neku ruku očekivano, obzirom na 300 brojeva + kojekakve specijale/mini serije i hrpu autora).

Volio bih uz Ennisa vidjeti i Ellisa, Azzarella, Jenkinsa ..
ma, najbolje sve redom -
iako, mislim da nije baš realno.

quote:
Originally posted by alexts

Ja sam za Hellblazera kompletno, od početka. Odličan je bio Original Sins.

Ako ne može od početka, redom, ni izabrane priče nisu na odmet. Ali ne bih voleo samo izvikanog Ennisa, jer Hellblazer nije autorski serijal jednog scenariste, zanimljivi su serijal i lik u nekom kontinuitetu, kao i razni scenarističko-crtački doprinosi.

quote:

quote:
Originally posted by Korg

quote:

Tako je!

tih par ljudi si ti spominjao, ja sam se samo nadovezao...

quote:

negativno kometariše kako nešto NE treba objavljivati, iako par ljudi kaže da bi bilo zainteresovano.

koliko si ih na kraju izbrojao? 7? 8? (jel' to dovoljno da netko odriješi kesu i pljune, bubam, 60-70 000 $ za tu avanturu, mislim, budimo realni)

i dalje ne vidim da je bilo tko zazivao neobjavljivanje, nekoliko ljudi je reklo što misli o Hellblazeru (i pitali se je li isplativ projekt) i to je sve.

meni je strip odličan, imam 20-tak trejdova i ne bih kupovao domaće izdanje. zašto bih duplao pored toliko drugih nadolazećih izdanja? ništa u tome nema negativno i stvarno mi nije jasno što je tebi tu fascinantno.

Edited by - verab on 20/01/2021 13:12:42
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2082 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 20/01/2021 : 13:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Hellblazer (baš kao i npr. Swamp Thing i još neki naslovi, da ne nabrajam) jednostavno traži meke korice, novinski papir i old-school kolor. Takva oprema mu daje jednu dodatnu draž koja uvelike pridonosi dojmu cjelokupnog stripa. Ne mogu prljave engleske ulice s kraja 80-ih ići na sjajnom papiru i s drečavim bojama.

Meni je recimo Fibrino izdanje Mooreovog Swamp Thinga stvarno lijepo, no ništa se ne može mjeriti s Vertigovim trejdovima di je papir baš pogođen. Stvarno čini razliku.

S ovim se slažem, nekakve deluxe varijante sjajnog papira
naprosto nemaju smisla ..
na kraju krajeva, i sam je lik radnička klasa,
većinu vremena efektivno klošar.
Uz to, nešto bi se izgubilo i u prijevodu,
jer ima pregršt specifičnog britanskog slenga.

Već sam komentirao: fenomenalan strip, jedan mi od najdražih (lako moguće i br. 1) -
ali realno, nije za mase (što je pokazao i nedavno ugašeni revival pokušaj,
koji je baš bio na tragu originalne serije)
i ne bi se to prodavalo kako spada.

Split your lungs with Blood and Thunder

Edited by - fler on 20/01/2021 13:15:55
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 20/01/2021 : 13:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je strip odličan, imam 20-tak trejdova i ne bih kupovao domaće izdanje. zašto bih duplao pored toliko drugih nadolazećih izdanja?

Pa ko tebe tera da kupuješ, čoveče?

Evo objasniću ti šta je fascinantno. Zamisli da sad SVI krenemo redom po predlozima svih stripova koji NAS ne zanimaju i koje ne bismo kupovali da pišemo:

"
- Ma kome to treba?
- Ja već imam jedno (tamo neko) izdanje, neću da dupliram.
- To se sigurno neće prodavati!
- Ko bi to uopšte kupio?
- Nemoj to da štampate, sigurno nije isplativo...
- Ima nešto bolje: ->predlog
"

itd. Svašta.

Edit: ok, ovaj posledenji primer sa predlogom je još i konstruktivan.

Edited by - Marko R on 20/01/2021 13:36:23
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/01/2021 : 13:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

meni je strip odličan, imam 20-tak trejdova i ne bih kupovao domaće izdanje. zašto bih duplao pored toliko drugih nadolazećih izdanja?

Pa ko tebe tera da kupuješ, čoveče?

Evo objasniću ti šta je fascinantno. Zamisli da sad SVI krenemo redom po predlozima svih stripova koji NAS ne zanimaju i koje ne bismo kupovali da pišemo:

"
- Ma kome to treba?
- Ja već imam jedno (tamo neko) izdanje, neću da dupliram.
- To se sigurno neće prodavati!
- Ko bi to uopšte kupio?
- Nemoj to da štampate, sigurno nije isplativo...
- Ima nešto bolje: ->predlog
"

itd. Svašta.

Edit: ok, ovaj posledenji primer sa predlogom je još i konstruktivan.

eto vidiš, a meni to nije nimalo čudno još manje fascinantno. sasvim normalna reakcija, štoviše, sve te reakcije, svi plusevi i minusi, sve kupujem/nekupujem priče dobro dođu izdavaču kao pokazatelj pulsa njegovih kupaca.

i jasno da me nitko na ništa ne tjera, kao ni tebe, pa evo nas svejedno tu, razgovaramo o stripu, izdanjima, izdavačima...
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 20/01/2021 : 13:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto vidiš, a meni to nije nimalo čudno još manje fascinantno. sasvim normalna reakcija, štoviše, sve te reakcije, svi plusevi i minusi, sve kupujem/nekupujem priče dobro dođu izdavaču kao pokazatelj pulsa njegovih kupaca.

Ok, onda je 10 : 4 za nas (za sada).
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/01/2021 : 13:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ok, onda je 10 : 4 za nas (za sada).

8:3
kad dogurate na 150 (al' da u javnog bilježnika ovjerite da kupujete cijeli serijal) ne sumnjm da će ga Fibra objaviti. Sretno!
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
528 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 20/01/2021 : 13:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi morali napraviti zvaničnu anketu sa posebnim topikom da bi dostigli ozbiljnije cifre :).
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/01/2021 : 14:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Hellblazer me ne zanima.
Čisto da se ubacim u raspravu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/01/2021 : 14:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Hellblazer me ne zanima.

Bolje hellblazer nego svi ovi glupavi šišmiši.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/01/2021 : 14:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hellblazer me ne zanima.

negativcu i hejteru puj puj
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9594 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/01/2021 : 14:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Zašto provocirate Markosa? Sada kad se bude javio i rekao da neće raditi Hellblazera ćete plakati. Zar nije bolje da živite u lažnoj nadi?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 20/01/2021 : 14:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hellblazer me ne zanima.

Onaj film za Keanutom je nikakav. Da i ja dodam koju mudru :)
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/01/2021 : 15:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
a i ako gazda nece da objavi konstantina uskoro, za par godina nece imati sta vise da objavljuje
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/01/2021 : 15:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baš me zanima šta Marko Š ima za reći

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2021 : 16:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pa sad se vec skupila grupica daka, koje to isto interesira...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/01/2021 : 16:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
hellblazer je sami vrh američkog stripa
koga drugi trejd 'opasne navike' nije oborio s nogu, onda neka ni ne pokušava
kreni s time marko
barem sve od ennisa

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
455 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 20/01/2021 : 16:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
Plus za Hellblazera, ako ništa drugo barem Ennisov run. Ali ne kako su to Ameri napravili da su strpali 1400 strana u jednu knigu. Barem u dvije
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/01/2021 : 17:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

iako je jedino bitno što Marko S misli
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
528 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 20/01/2021 : 17:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Renky

quote:

iako je jedino bitno što Marko S misli

Pa što se onda ne javi, a toliko ljudi ga ovde traži :)?
Marko Š, javi se!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/01/2021 : 17:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Budite realni ljudi..
Hellblazer nije Sandman pa da ima artsi farsi publiku a i dosta njih ga je čitalo i ima ga tako da za manji dio ionako male publike ne isplati se izdavati tako dugačak serijal.
A ionako ovi šta zazivaju HBera bi isto tvrdili i za Shang Chija,Jonaha Hexa a koji su nesumnjivo bolji serijali a vidili smo kako oni kotiraju kod Gazde:)
Iako onaj Corbenov trade u zatvoru bi moga:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000