Author |
Topic  |
verab
Advanced Member

Croatia
3095 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/01/2021 : 20:09:49
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by Kruger Brkaš jednako kao dosada i tinton. Dobro ih je Macon razmontirao. Kafanskim žargonom rečeno obrisao pod s njima.
Jel treba bolji dokaz kako to sve radi promišljeno iz zlobe. Nema ovdje nikakve zbunjenosti, samo namjerno naknadno izvrtanje očiglednog.
Pa to je čovjek koji koristi sintagmu "fašiste antife". Pazi ti samo tu konstrukciju 
pa to ti je kruger, zar očekuješ nešto bolje? prihvati da je lik takav i ne obaziri se...
Očekujem da tome netko stane na kraj.
a daj, i što bi to netko trebao napraviti izbaciti krugera doživotno s foruma? pa ti bi prvi zavapio da ga vrate pusti čovjeka da radi to što radi možeš se smijat njegovim antifa fašistima i govorit mu da li ga je sram.... ali neka njega tu meni bi bilo i dosadno i tužno bez njega |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4021 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/01/2021 : 20:11:45
|
quote: Originally posted by verab
prepucavanje i bacanje fašističkih etiketa oko sebe ne radim. ne uplići me u svoje spike.
Bravo majstore, vidi se da ga znaš. On samo čeka da mu netko naleti pa da se vrte u krug kao hrčci u kavezu. Ali sve je manje onih koji mu na to nasjedaju. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 20/01/2021 : 20:13:45
|
verab, ništa ja nisam počeo niti bilo koga u što uvlačim to je započeo dosada.
A što se tiče poveznice tako je meni djelovalo kako sam napisao. Sad kako si ti mislio ne znam, mogu si pokušat predočiti. Tu smo temu iscrpili. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 20/01/2021 : 20:15:51
|
quote: Originally posted by Macon
quote: Originally posted by tinton
Putin je daleko od lige Iranaca, Sjevernih Korejaca, Saudijaca i još nekih kreatura, ovi su dno dna.
A to slučajno ne bi imalo veze s rasom i/ili religijom? Sori, ali ja ne razlikujem dobre i loše tiranine. Putin, MBS, Khamenei, Assad, Erdogan, Orban, Maduro, Xi, Kim, nitko od njih nije pozitivac, bez obzira kakav odnos s Trumpom imali.
Niko nije pozitivac ali razlikujem nivo života običnih ljudi kod njih i prisustvo ili neprisustvo logora i masovnih eksekucija.
Severna Koreja je u stvari robovlasničko društvo kome vlada faraon, bog na Zemlji.
E pa s tom Sjevernom Korejom je prijateljevao dobri Donald. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 20/01/2021 : 20:17:55
|
Putin je daleko od lige Iranaca, Sjevernih Korejaca, Saudijaca i još nekih kreatura, ovi su dno dna.
A to slučajno ne bi imalo veze s rasom i/ili religijom? Sori, ali ja ne razlikujem dobre i loše tiranine. Putin, MBS, Khamenei, Assad, Erdogan, Orban, Maduro, Xi, Kim, nitko od njih nije pozitivac, bez obzira kakav odnos s Trumpom imali.
Niko nije pozitivac ali razlikujem nivo života običnih ljudi kod njih i prisustvo ili neprisustvo logora i masovnih eksekucija.
Severna Koreja je u stvari robovlasničko društvo kome vlada faraon, bog na Zemlji.
E pa s tom Sjevernom Korejom je prijateljevao dobri Donald.
Nemoj manipulirati. Pružio je ruku pomirenja toj zemlji koja posjeduje jako vojno naoružanje. Po tebi je trebao poslati nuklearni projektil ne bi li se dodvorio tvom razmišljanju. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4021 Posts
Posted - 20/01/2021 : 20:21:13
|
quote: Originally posted by ken2 a daj, i što bi to netko trebao napraviti izbaciti krugera doživotno s foruma? pa ti bi prvi zavapio da ga vrate pusti čovjeka da radi to što radi možeš se smijat njegovim antifa fašistima i govorit mu da li ga je sram.... ali neka njega tu meni bi bilo i dosadno i tužno bez njega
Ne, samo brisati njegove maipulativne upise. Ostalo sve trebalo bi biti kako i je.
Meni te kontrukcije uopće nisu zabavne, a volio bih da ne moram odgovarati na njegove upise tj. da one u tom maipulatorskom obliku ne postoje. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/01/2021 : 20:24:48
|
quote: Originally posted by ken2 a daj, i što bi to netko trebao napraviti izbaciti krugera doživotno s foruma? pa ti bi prvi zavapio da ga vrate pusti čovjeka da radi to što radi možeš se smijat njegovim antifa fašistima i govorit mu da li ga je sram.... ali neka njega tu meni bi bilo i dosadno i tužno bez njega
Ne, samo brisati njegove maipulativne upise. Ostalo sve trebalo bi biti kako i je.
Meni te kontrukcije uopće nisu zabavne, a volio bih da ne moram odgovarati na njegove upise tj. da one u tom maipulatorskom obliku ne postoje.
  za to bi onda trebalo zaposliti nekoga na pola radnog vremena bolje ti je da ga ignoriraš ili staviš na ignore listu, ako već ne možeš proći pored njegovih postova da ne reagiraš |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4021 Posts
Posted - 20/01/2021 : 20:26:14
|
quote: Originally posted by ken2
Meni te kontrukcije uopće nisu zabavne, a volio bih da ne moram odgovarati na njegove upise tj. da one u tom maipulatorskom obliku ne postoje.
  za to bi onda trebalo zaposliti nekoga na pola radnog vremena bolje ti je da ga ignoriraš ili staviš na ignore listu, ako već ne možeš proći pored njegovih postova da ne reagiraš
Ne kene, nema ignoriranja takvih pokvarenih postupka jer sutnja je odobravanje. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25942 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/01/2021 : 20:27:52
|
Društvo, od ovog topica je krenula sva ona zla krv po forumu. Posle toliko traženja da se dozvoli "bezazlena" politika smo popustili, pokazalo se da ipak ne ide. Današnji datum je simbolično izabran, inače je trebalo da se ovo dogodi mnogo ranije.
Od sada se vraćamo pravilima i za politiku i religiju važi nulta tolerancija. Hvala na razumevanju. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|