Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja sam jesnom ovdje pitao gdje ste nasli takve supruge ali niko nije odgovorio Takodjer sam pitao kako izgleda nagovaranje na 4.dijete ako imate 3 Ona nece ti hoces :D Isto su svi pobjegli s topika Pitao sam onog sa 6 djece je li neokatekumen i on je pobjegao Bjezim i ja
Ja sam jesnom ovdje pitao gdje ste nasli takve supruge ali niko nije odgovorio Takodjer sam pitao kako izgleda nagovaranje na 4.dijete ako imate 3 Ona nece ti hoces :D Isto su svi pobjegli s topika Pitao sam onog sa 6 djece je li neokatekumen i on je pobjegao Bjezim i ja
Sestra mi ima dvoje djece i uskoro će roditi blizance, i to je jedan od načina :D
Ja koji isto imam dvoje djece, ponukan njenim primjerom odlučio sam da je to i više nego dovoljno :D
da di su našli?? Pa na internetu di bi drugdi.
Da na internetu, i još dobiješ dvoje djece gratis u paketu sa mamom