forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/01/2021 : 21:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Di je Soldier of Fortune od Dubokog Purpura?
Beva, u klasi 'ljubavnih' nema bolje. Ustvari medu 10 najboljih je. A sve su po vaznosti iste.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/01/2021 : 21:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Uvik mi je bila u sjeni slipca koji place. Zericu presladunjava.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/01/2021 : 21:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kad smo kod 'desetke';
ljubavnih/sporih/tihih/sentiskih/'ljubavnih'...

Evo ih;

Temple of the king/Rainbow
Solitude/Black Sabbath
Udo/I give as good as i get
Soldier of fortune/Deep Purple
Before the down/Judas Priest
Pink Floyd/ the gunners dream
When a blind man cries/Deep Purple
Changes/Black Sabbath
NIN/hurt
Tom Petty/Southern accent

I sad, problem. Opet 10 nije dovoljno. (Di je boss, Young, Cave, Cohen, Uriah...)

I to bez Juge. Gdje ima bar jos 20 ovakve klase...

Ispricavam se na zbrljanom popisu bend/pjesma koje je prvo koje je drugo, ali razumjet cete, znam...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 28/01/2021 21:42:08
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/01/2021 : 21:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Ja ih uvik pustim zajedno.
Ka i hurt NIN/Cash.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 28/01/2021 : 22:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Beva, ima već par dana da dan započinjem sa ovom pjesmom od već spomenutog Morbya. Ko stvoreno za tvoje uši.

A slušao sam neki dan, skupa s Harlem River. Te dvije uz Campfire su mi se baš svidjele. Hvala na preporuci :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 28/01/2021 : 22:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Od tih starijih laganih pjesama, ova mi je savršena, vrijeme joj nije nimalo naškodilo:

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 29/01/2021 : 07:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Kad smo kod ljubavnih, ova je meni i ženi bila za prvi ples :D

Nice, volim tu pjesmu, to je bend na kojem sam odrastao.

Meni je ovo bio prvi ples:

A prethodio mu je izlazak mladenaca uz ovu :)

Edited by - vukozec on 29/01/2021 07:55:02
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/01/2021 : 08:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
He, vjencanje...
Mislim da mi je prva pjesma bila Sinatrina. Bit ce My way, ili Strangers in the night, zaboravih koja.... Druge se sjecam; Toma Bebic/Pjesma Agava...pa sve tako, u nedogled od Toten Hosena do Dia. Cetiri mp3, su bile prepune glazbe i nije se jedan bend ponovio dvaput. (Osim Azre i Stulica, naravno... po bit ce 3 pjesme )
Dobar je to bio tulum. Bez staraca, bez rodbine, rodaka... (njih smo 'siknuli' u restoran) Na otvorenom. Ko je iz ovih krajeva, znat ce gdje je ljetna basta Sore, kraj Gusara. Nas cetrdesetak ekipe, parova... Bas dobar tulum.
Vjencao sam se u majci sa turneje Motorheada, ispod odjela...
Jbt. Bas je bio dobar tulum...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 29/01/2021 : 10:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Mladoženja u majici Motorheada ispod odijela, bio sam i na t(akv)oj svadbi :)
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 29/01/2021 : 10:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jebiga ivanle, opet Tonto bliže pogađa moj ukus, Slipac je bio bliži da upadne...

No zadnja koju sam izbacio s liste je psihodelija Fools, ona je bila najbliže.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4070 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2021 : 10:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Ako ste rockeri cemu onda odjelo!?
Da, naravno da nisam bio u odjelu kad sam se vjencao. Bio sam upravo obucen onako kako idem na koncerte!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 29/01/2021 10:09:14
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 29/01/2021 : 10:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Jbga, meni je ipak Bryan Ferry veći modni uzor od Lemmyja :)
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4070 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2021 : 10:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Jebiga, meni odjelo (košulja, kravata) u obzir dolaze samo ako je maskenbal!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4070 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2021 : 10:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Gore je Beva postavio Neil Younga, e to je taj stil koji preferiram.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/01/2021 : 10:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ja sam za svoje svatove morao s pokojnim starim raditi kompromise oko broja uzvanika, ja i žena smo htjeli manje svatove, a on je htio poprilično velike jer "je red". Na kraju smo se našli na 340 ljudi :D

Ja sam pozvao 30-ak dragih ljudi, žena možda i manje, ostatak su rodbina i oni "koji su se morali zvati" :D

Za usporedbu, kad mi se najstarija sestra udavala, bilo je 650 uzvanika :D

Da budem on topic, ovo je bila pjesma iza prvog plesa:

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4070 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 29/01/2021 : 10:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neki bendovi cijelu karijeru nemaju toliko gostiju na svojim nastupima

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 29/01/2021 : 11:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Što se R.E.M.-a tiče The One I love mi je uvijek bila njihova najdraža pjesma... a ova akustična verzija je još draža od originala.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/01/2021 : 12:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
REM mi imaju jako drage pjesme i uspjesnice. Orange Crush je moj neponovljivi favorit. Ali ima ih jos.
New adventures in Hi Fi, mi je najbolji album. Svaka pjesma mi se svida u kontinuitetu, sto ne mogu reci za ostale njihove albume. Tekstovi su im nazalost suludi, cesto bez znacenja, ali bili su mi drag bend.
Odgledao sam ih dvaput, 1999-e u Izoli i 2005-e u Zagrebu. Oba puta je bila jako kvalitetna i na trenutke uzbudljiva svirka. U Domu sportova su mu skandirali 5 minuta Stipe, Stipe... a on je pokusao objasniti da je on njemackih korijena, ali da moze biti da ima i hrvatskih za koje ne zna. Dobra je bila vibra i zajebancija. Dobar bend, posten u zivo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/01/2021 : 12:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kicoski al stoji mu. Lemmy je cesto svirao u odjelu i kravati, ali obavezno u kaubojskim cizmama.
Kao ovdje;

https://youtu.be/2ZpRXQlkTYs

Btw. Tekst pjesme fenomenalan.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/01/2021 : 12:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mladoženja u majici Motorheada ispod odijela, bio sam i na t(akv)oj svadbi :)

Moja je kupljena u Klaonici, sa turneje 2006-e. Kakav koncert... na Whorehouse blues su sjeli na rub pozornice i klateci nogama odsvirali sa dvije akusticne gitare i usnom harmonikom, tu zadnju pjesmu. Nikad nisam vidio nonsalantniji i bolji kraj koncerta. Mnogi su s njim poslije popili pivo. Ja sam uzeo koncertnu set listu. Evo mi je doma...
Inace tu majcu se nosi za svece i praznike.

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 29/01/2021 12:41:34
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2021 : 12:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
početna pisma na mom piru je bila ključ života...zašto?pa poslušajte pismu...kad je pir-onda je fešta...malo tu ima mjesta za rock stvari...bilo ih je, naravno...od, ne znam, 200 otpjevanih pjesama koje je band svirao,30 ih je bilo o hajduku
čak mi je i tenor vladimir garić otpiva par pisama-inače dobar prika

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/01/2021 : 10:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam za svoje svatove morao s pokojnim starim raditi kompromise oko broja uzvanika, ja i žena smo htjeli manje svatove, a on je htio poprilično velike jer "je red". Na kraju smo se našli na 340 ljudi :D

Ja sam pozvao 30-ak dragih ljudi, žena možda i manje, ostatak su rodbina i oni "koji su se morali zvati" :D

Ja kad sam se ženio išli smo na kompromis sa starcima - ili će mali pir i vjenčanje u crkvi ili će veliki pir bez crkve. Pobijedio je veliki pir, 250 ljudi od kojih bar 150 nisam poznavao.

Kad sam se rastavio ekipa mi je pustila Die, die my darling.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/01/2021 : 10:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je punac jedva nakon svatova otišao na posao jer mu je kći / moja žena zabranila pozvati dosta ljudi s posla. I svi su ga poprijeko gledali :D A vjerojatno im je većini bilo olakšanje što ne moraju ići :D To su te neke naše kontradiktornosti.

A stari mi je isto imao problem, brat mu je rekao da se jedan zajednički poznanik baš naljutio što ga nije pozvao. Pa je onda našao negdje pozivnicu, otišao do toga i glumio: "Šta pričaš da te nisam zvao?" Kao, on je bio uvjeren da mu je odnio pozivnicu :D

On topic, jutros se sluša:

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/01/2021 : 12:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
16 Horsepower - Sackcloth 'n' Ashes

Jutros na repeat. David Eugene Edwards je genijalac.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 30/01/2021 : 13:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Današnji caveov pogled na jedan od njegovih najboljih albuma.

https://www.theredhandfiles.com/what-were-you-disgusted-by/

Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.85 seconds. Snitz Forums 2000