Al ako uz tu jednu ženu, nabaviš još jednu ženu, Antiša nema nikakve šanse u ovoj utakmici. Čak ni ovaj hrvoje što sad prijavio pet komaTa. Vas tri ko da ič ne brinete za probleme prenaseljenosti
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Originally posted by Dr. Zistis Sta si citao citao si
imaju zene neku repliku koja se u sirem smislu moze primeniti i na ovo. ona glasi: pa ako je ozenjen nije kastriran . sad to malo treba modifikovati za ovaj moj slucaj
pogotkom u 20 časova i neki minut (49cm,2950g,pišulja),kasper izjednačava
anto:kasper - 4:4
amos i dalje neprikosnoven
Čestitke kasperu i mami. Ništa anto sad znaš šta ti je činiti ne može biti neriješeno
moja žena me stalno podozrivo posmatra u vezi ovoga - ubeđena je da ću "na kvarno" napraviti peto;joj koja je to paranoja kad dođe do seksa - gde ti je kondom,ovo,ono...kao da ću joj pogledom napraviti dete.
a kad smo kod dece,mislim da nikad nisam pročitao na ovom forumu nešto jače nego kad si ti opisao dolazak iz Nemačke sa sestrine sahrane u razoreni dom,i kad zagrliš decu i kad sve druge brige nestaju.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
@Lwood: a nismo mi balkanjerosi holivudska krema. ;) :P
@Ostali: Ja nemam još djece, ali smo skužili da kod frendova koji većinom imaju jedno...žene žele drugo, ali muški ni čut. Sada mi je ovo čudno čut, da muški nagovaraju ženu za još djece. :)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...