Red Son, ova dva Mooreova i For All Seasons (i držim fige za Secret Identity)
U taj jedan, dva Supermana koji bi možda išli, bi trebao definitivno biti Secret Identity. Najbolje što sam pročitao od Supermana. Totalno Fibrin štih.
Bear is a service dog who would do anything for his owner and best friend Patrick who is blind. But when Bear suddenly loses his vision, he worries he’s lost his purpose in life—protecting Patrick!
Mozda je format malo drugaciji od ostalih Fibrinih izdanja pa ne znam dali bi to radilo problem.
Uh, sićam se Persevana iz Stripoteke - one 4 stranice u boji u sredini. Sjajan strip, bilo bi fantastično kada bi neko izdao serijal na našim prostorima
Uh, sićam se Persevana iz Stripoteke - one 4 stranice u boji u sredini. Sjajan strip, bilo bi fantastično kada bi neko izdao serijal na našim prostorima
Američka firma Fantasy Flight je prije 10-ak godina u drugom pokušaju objavila 12 albuma u 4 knjige (koje sam nabavio) na malom formatu:
Strip je nakon relativno pitomog početka (slično Boneu) krenuo u smjeru epske fantastike, obračuna Dobra i Zla sa sve boljim crtežom i pričom. Može se naći i na webu pa preporučujem da pročitate.
Ako ne Fibra, neki drugi izdavač bi se možda mogao odvažiti.
Svidja mi se sve ovo sto je verab predlozio. The winter of the cartoonist je KuntaKinte na Preporucujem topiku preporucio pre nekih nedelju dana, zajedno sa jos jednim interesantnim stripom. Brubaker i Philips su obavezna lektira. Za Brennu Thummler nisam cuo ali me pogotovo privlaci ovaj Sheets.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud