Uh, koja je ovo brutalna pobjeda bila. Nevjerojatnih 39 Goingovih bodova bilo je i više nego dovoljno za uvjerljivu pobjedu. Čestitke na odličnoj recenziji koja će zahvaljujući pobjedi biti u konkurenciji za skorašnji izbor recenzije godine. I naravno, zaslužena nagrada u obliku Fibrine knjige.
Poredak za 12. mjesec:
1. Zatamnjenje by going going - 39 bodova 2. Hellingenova sudbina by igor 12 - 22 boda 3. Beli vrač by tex2 - 6 bodova 4. Three Jokers by Paka01 - 4 boda 4. Tjeskoba by Spock - 4 boda 4. My Friend Dahmer by Paka01 - 4 boda 7. Gospodarica tajne by Koresh - 3 boda 8. Okrutni Kid by Hercule Poirot - 1 bod 8. Nestao je BuBu by Kila Banana - 1 bod
Čestitke Going Going na zasluženo osvojenoj nagradi Naš Paka je lijepo zaključio prethodnu godinu, a tvoja nije mogla bolje započeti Nadam se da ćeš nam u budućnosti pružiti još lijepih i zanimljivih tekstova, samo naprijed!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
A sad valjda konačno slijede izbori za recku i recenzenta godine. Mislim da već znam kamo će ić moji glasovi, al ću preletit još jednom sve mjesečne pobjednike za svaki slučaj.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Hvala mnogo momci! Znace pohvale od velikih recezentskih imena ovog sajta! Hvala i svima koji su glasali! Bice jos recenzija ubuduce naravno, ali pitanje kad ce neki strip ovako da me inspirise kao Zatamnjenje.
Možemo reći da na početku godine Tex i Mark čvrsto drže uzde i njihove recenzije većinom dominiraju na sajtu. Pozdravljamo novu mladu spisateljsku nadu. GItaristRoko je debitirao s Maxmagnisovom recenzijom dok se ostali prekaljeni recenzenti većinom drže svojih provjerenih junaka. Izuzetak je kozeova recenzija jednog poznatog francuskog integrala.
Originally posted by Spock
Po serijalima bi to bilo: Tex - 4 Zagor - 2 Martin Mystére - 1 Nick Raider - 1 Mister No - 1 + Komandant Mark - 4 Maxmagnus - 1 Riđobradi - 1 Strip integrali (Veliki Mrtvac) - 1
1. Veliki mrtvac 2. Krater strave 3. Smirnoffova osveta
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
4 boda- Veliki mrtvac 2 boda- Buđenje Tiamat 1 ubod- Jezero čuda
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
4 boda - RIĐOBRADI: Sablasni brod by Hercule Poirot (Ne mogu vjerovati da još nitko nije glasao za ovu recenziju!) 2 boda - NICK RAIDER: Umorstvo u Central Parku by ReemCP (Simpatično - po dobrom, starom, reem običaju!) 1 bod - MAXMAGNUS: Jezero čuda by GitaristRoko (Velika pohvala na premijernoj recenziji za trinaestogodišnjeg Roka! )
A sto se tice glasanja ovog meseca, meni je svakog meseca pretesko da se odlucim kako da dodelim bodove a jos zalije mi je sto moram da izostavim neke sjajne recezencije i recenzente. Ne znam da li je takav slucaj i sa ostalima, da li mozda da se uvede da se boduje svaka recenzija ili neki drugaciji vid glasanja, ne znam.
Ovog meseca bih glasao ovako: 4 boda Veliki Mrtvac by koze123 2 boda RIĐOBRADI: Sablasni brod by Hercule Poirot 1 bod MAXMAGNUS: Jezero čuda by GitaristRoko
Zao mi je sto sam morao da izostavim odlicnu recenziju kolege Koresha MISTER NO: Prvak i ReemCPovu recenziju za Nika. A i cak 4 odlicne recenzije Herculea i Igora 12 i jos 2 od tex2. I standardno kvalitetnog Dee Caya i novog Martija.
Ja sam protiv, oduvijek je bilo tri i zašto to mjenjat. Dobrih recenzija je bilo kroz ovih 11 godina ohohoho.