Author |
Topic  |
morski
Senior Member

2665 Posts
Member since 09/08/2014 |
Posted - 06/02/2021 : 18:03:01
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by morski
Mlađo, Shvati da si iznošenjem svog stava, sa kojim god objašnjenjem želeo da ga pokriješ, ti prvi razjebao koncept koji zastupaš. Ako se ne povučeš ili ne izviniš, pogotovo nacionalnoj manjini u tvojoj zemlji, tj. većini u mojoj, niko neće jebati ni 2% tvoja upozorenja, a ti možeš celi forum da isprazniš. Shvati da su neke teme osetljive i pipave i da uopšte nije na tebi, pogotovo sa tog mesta da iznosiš svoje viđenje, stav ili mišljenje, ekstra zato što si druge zbog toga sancionisao. Eto.
Sve sam već rekao, a tebi ide kazna zbog nepoštivanja mjera.
P.S. Koja patetika, majku ti milu...Kao da pričam s djetetom od dvije godine.
I kao što rekoh - dosta s politikom!
vidim da je prica sa tobom cisto natezanje pravi politicar/pandur (grdna kombinacija) najmudriji i najpametniji nema greske
a tek ovo pederski izbacim te pa ti jos napisem nesto da ne mozes da odgovoris "Koja patetika, majku ti milu...Kao da pričam s djetetom od dvije godine." znaci prvo majku pa onda da sam retard super bas onako kako treba sila
sad me slobodno banuj na 100 godina ako hoces ja sam sa ovim forumom zavrsio
drago mi je sto sam "upoznao" gomilu finih i pristojnih ljudi od kojih sam puno naucio i sa kojima sam lepo saradjivao (sa nekima saradjujem i dalje)
jako mi je zao sto nemamo mogucnosti (barem ja) i da se upoznamo i da nastavimo druzenje "kao da nista nije bilo" ali ipak imam nadu da ce barem nasa deca (nas normalnih, jel) da zive kao sto smo mi mogli/trebalo da
s druge strane, lepo je i kad ovi neki drugi koji se kriju iza nekih parola, floskula, zabrana u trenucima slabosti pokazu pravo lice samo ti se potvrdi da nista nisu naucili kroz sve ove godine kroz sve ove gomile stripova na policama tuzno
 |
Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 07/02/2021 : 10:08:49
|
Mlađo, Shvati da si iznošenjem svog stava, sa kojim god objašnjenjem želeo da ga pokriješ, ti prvi razjebao koncept koji zastupaš. Ako se ne povučeš ili ne izviniš, pogotovo nacionalnoj manjini u tvojoj zemlji, tj. većini u mojoj, niko neće jebati ni 2% tvoja upozorenja, a ti možeš celi forum da isprazniš. Shvati da su neke teme osetljive i pipave i da uopšte nije na tebi, pogotovo sa tog mesta da iznosiš svoje viđenje, stav ili mišljenje, ekstra zato što si druge zbog toga sancionisao. Eto.
vidim da je prica sa tobom cisto natezanje pravi politicar/pandur (grdna kombinacija) najmudriji i najpametniji nema greske
a tek ovo pederski izbacim te pa ti jos napisem nesto da ne mozes da odgovoris "Koja patetika, majku ti milu...Kao da pričam s djetetom od dvije godine." znaci prvo majku pa onda da sam retard super bas onako kako treba sila
drago mi je sto sam "upoznao" gomilu finih i pristojnih ljudi od kojih sam puno naucio i sa kojima sam lepo saradjivao (sa nekima saradjujem i dalje)
jako mi je zao sto nemamo mogucnosti (barem ja) i da se upoznamo i da nastavimo druzenje "kao da nista nije bilo" ali ipak imam nadu da ce barem nasa deca (nas normalnih, jel) da zive kao sto smo mi mogli/trebalo da
s druge strane, lepo je i kad ovi neki drugi koji se kriju iza nekih parola, floskula, zabrana u trenucima slabosti pokazu pravo lice samo ti se potvrdi da nista nisu naucili kroz sve ove godine kroz sve ove gomile stripova na policama tuzno

Zavrsio s forumom, pateticno. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17891 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/02/2021 : 14:08:04
|
poštovani, 23.1. sam uvređen i iznenađen na topiku o golkondi vi ne samo da čitate taj topik nego očito moderirate samo određenu skupinu ljudi ostali mogu pisati šta hoće i gdje hoće |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/02/2021 : 15:09:41
|
Je li zabilježeno da je tko koga ikada tužio zbog uvrede na ovom forumu? Sjećam se da je žderač palente jednom prijetio tužbom, ali ne u svoje ime, već se radilo o neumjesnom komentaru na račun izdavača, zbog kašnjenja jednog izdanja za Interliber.
|
Edited by - VALTER on 07/02/2021 15:10:10 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 07/02/2021 : 16:56:59
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino

Zavrsio s forumom, pateticno.
Ma najvažnije da đomla nije patetičan kad ga škartiro pa mu drži predavanje! Ili kad političario na temi na koju došao da zabrani politiku. Ili kad je kuko na pollu da sam uključio opciju everyone za glasanje, političarčiću ni na trenutak nije palo na pamet da i oni koje ćorkiro imaju pravo glasa, to valjda nije bio u školi kad su obrađivali tu lekciju. Tolko je čvako editovanje da umal nije trajno srušio forum. Glasanje zaključava kad video da i sa members only stižu novi glasovi. Kako ja kao običan korisnik imam neograničenu mogućnost zloupotrebe foruma, a moderator nema, otvara novo glasanje u nadi da neće ispasti seljačina. Zaključava kad je krenula da se topi prednost jer eto ga podne stiglo. Fascinantno da se prvom pendreku scoma nije upalila lampica da neće rezultat pokazati glasanje već njegovi biseri tokom glasanja. Da, nije đomla patetičan, Morski je. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
Edited by - Chief Warhead on 07/02/2021 16:58:21 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 07/02/2021 : 17:06:23
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Anketa je gotova, red je da se objave rezultati. Glasovima većine forumaša, Mladjo nije seljačina.
Kao satisfakcija onih koji su tvrdili suprotno predlažem da im se dodijeli svakom po na osob jedna seoska koza za razbibrigu 
Najgrlatiji bi gratis dobiti i gumene čizme 
A smanjider malo doživljaj sa tom dodelom utešnih nagrada, nije to još gotovo, izbori bi morali da se ponove zbog silnih neregularnosti na biračkim mestima. Al ko sad da organizuje treći krug |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4021 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/02/2021 : 17:49:18
|
A da prihvatite činjenice i ne zabijate glave u pijesak možda bi vam bilo lakše prihvatiti što ljudi oko vas ne nisu slijepi! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 07/02/2021 : 18:09:47
|
quote: Originally posted by BeaGea
A da prihvatite činjenice i ne zabijate glave u pijesak možda bi vam bilo lakše prihvatiti što ljudi oko vas ne nisu slijepi!
Dosadan si. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4021 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/02/2021 : 18:12:59
|
Jesam, ali mi glava nije u pijesku i nemam problem sa svijetom oko sebe koji dobro vidi. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/02/2021 : 18:15:27
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
Dosadan si.
Imaš apsolutno poslednje upozorenje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 07/02/2021 18:16:31 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 07/02/2021 : 18:23:16
|
Slabo sam školovo Policijsku akademiju, to je Mlađin reon. |
Edited by - Chief Warhead on 07/02/2021 18:23:31 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25968 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/02/2021 : 21:17:06
|
Šta li ti imaš?
Svašta nešto. Kako god, poslednje upozorenje važi. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 07/02/2021 : 22:14:13
|
Anketa je gotova, red je da se objave rezultati. Glasovima većine forumaša, Mladjo nije seljačina.
Kao satisfakcija onih koji su tvrdili suprotno predlažem da im se dodijeli svakom po na osob jedna seoska koza za razbibrigu 
Najgrlatiji bi gratis dobiti i gumene čizme 
A smanjider malo doživljaj sa tom dodelom utešnih nagrada, nije to još gotovo, izbori bi morali da se ponove zbog silnih neregularnosti na biračkim mestima. Al ko sad da organizuje treći krug
Malo šale, da se amortiziraju napetosti 
Potpuno podržavam taj stav jer u sprdnji je istina, ne u vinu. Rimljani su se tu mnogo zajebali, zato su i propali. |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 07/02/2021 : 22:16:59
|
quote: Originally posted by manhunter
Šta li ti imaš?
Svašta nešto. Kako god, poslednje upozorenje važi.
Verujem, al definitivno najbolje opskrbljen s poslednjim upozorenjima čim se tako razbacuješ, čak dva u jednom danu. Udeli to malo i drugima, misliće da ih ne voliš. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40929 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/02/2021 : 22:57:56
|
OK, razumem zakljucavanje topica. Ali cekam odgovor i realizaciju zahteva. Da se “iskusni politicar i pandur” nadju ovde na listi |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40929 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 13/02/2021 : 08:56:05
|
Dobro jutro. Moderatori na stripovi.com se ne izbacuju, čak ni kada krše pravila (kao što je mladjo napravio kada je političario na onom topicu). Iako to nije službeno pravilo, radi se o dugogodišnjoj praksi i common senseu. Eto, i to sam ti riješio.  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 13/02/2021 08:56:28 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29642 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 13/02/2021 : 10:25:35
|
quote: Originally posted by tinton
Dobro jutro. Moderatori na stripovi.com se ne izbacuju, čak ni kada krše pravila (kao što je mladjo napravio kada je političario na onom topicu). Iako to nije službeno pravilo, radi se o dugogodišnjoj praksi i common senseu. Eto, i to sam ti riješio. 
pa ti si pričao o politici mjesecima pa te nitko nije izbacio kako ono ide sa balvanom u oku? |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29642 Posts
Posted - 13/02/2021 : 10:48:23
|
pa onda ne možeš krivit druge što se ne drže pravila, ako se ti ne držiš pravila, zar ne? mislim, ne bi trebao ako imaš srama
ja npr mogu pametovati drugima što se ne drže pravila, jer se sam držim pravila |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19901 Posts
Posted - 13/02/2021 : 11:00:54
|
quote: Originally posted by supermark
pa onda ne možeš krivit druge što se ne drže pravila, ako se ti ne držiš pravila, zar ne? mislim, ne bi trebao ako imaš srama
ja npr mogu pametovati drugima što se ne drže pravila, jer se sam držim pravila
Koga sam ja krivio? Ja sam samo objašnjavao zašto mladjo nije izbačen - jer se moderatore ne izbacuje. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29642 Posts
|
Topic  |
|