forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Vaših Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 112

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/02/2021 : 23:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Nesvrstani jesi poznava Pruga? Meni je njihova muzika bila super, a "In the dark" je odlična stvar.

Evo san ti odgovorija u odgovoru Ladiću.
Ali interesantno je da se zakačija sa svima. Sa Darkon je bija ka pas i mačka. Jedina frka na koncertima u FMu se dogodila kad je nakon koncerta Bambixa, Škic, lik iz te naše ekipe, izaša za mikrofon i reka" Ekipa ne zaboravite glavni moto večerašnjeg događaja-Toni Prug je pička!"
Pa je bilo malo šaketanja

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 09/02/2021 23:52:28
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/02/2021 : 23:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote

Znan dosta ovoga naravno.
Znan i Đalu. Bend mu se ne znan kako zva, ali bija je to odlican tributr to Azra bend. Zaista. Je, svirali su zacudujuce odlicno Ravno do dna. Posli i druge Stuliceve pisme.
Kako zaboravit SDP-e prostorije?
Kako zaboravit Overflow doli?
Kako zaboravit onu jebenu najvecu buru ikad u Splitu, koja je skrsila po grada nakon koncerta.
Bija san tot.
Jebeno je bilo.
Ekipa se stagedavingirala u beton sa pozornice.
Ludilo.
Kraj sijecnja 1994-e. Ovo vrime...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 07:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Edin Đelilovic Đele, se zove covik.
A sitija san se i kako se zva bend. Big Bang. Najcesce su svirali prokleto dobru, istu, kopiju Ravno do dna. Od prve do zadnje pisme. Ali, kasnije i ostale stvari od Johnnya. Meni su bili prokleto dobri i dragi. A najbolji su bili jednom, ne sicam se godine, u pokojnoga Admirala.
A brat od zene je jos dobar sa Đelom. Vis' ne znam jel jos sviraju. Ima je prokleto dobrog bubnjara, koji je nenormalno skinija Leinera. Za pripast se koliko tocno...
Uopce te ljude ne vidam vise po gradu.
Btw, sad mi je jasno i zasto No comment. To nisan zna.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4074 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/02/2021 : 10:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Jere svak ti čast za ono kaj si delal 90-tih!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2021 : 10:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

MOTORHEAD, 'dvadesetica'!

This is it:

- prvih 10:

Motorhead
Overkill
No Class
Ace of Spades
(We Are) The Road Crew
Shine
Killed by Death
Iron Horse/Born to Lose
Bomber
Metropolis

- sljedećih 10:

White Line Fever
Stay Clean
Damage Case
Dead Men Tell No Tales
Please Don't Touch
Iron Fist
Tales of Glory
1916
R.A.M.O.N.E.S.
Hellraiser
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2021 : 10:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Edin Đelilovic Đele, se zove covik.
A sitija san se i kako se zva bend. Big Bang. Najcesce su svirali prokleto dobru, istu, kopiju Ravno do dna. Od prve do zadnje pisme. Ali, kasnije i ostale stvari od Johnnya. Meni su bili prokleto dobri i dragi. A najbolji su bili jednom, ne sicam se godine, u pokojnoga Admirala.
A brat od zene je jos dobar sa Đelom. Vis' ne znam jel jos sviraju. Ima je prokleto dobrog bubnjara, koji je nenormalno skinija Leinera. Za pripast se koliko tocno...
Uopce te ljude ne vidam vise po gradu.
Btw, sad mi je jasno i zasto No comment. To nisan zna.

A pazi kako je svit mali.
Taman je Libellus izda 32 Kena kad san se na Kena zakačija, i na aukcijama nađen komplet 32 broja kod nekog lika iz Splita. Dogovorimo se isprid suda, a lik koji je prodava komplet Đele.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 10:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote

Di je sad? Znas li?
Nisan ga vidija masu. Volija sam mu ic na te sulude, fanaticne koncerte. Covik je bija doslovan. Frenetican. Tribalo je to vidit i osjetit pa znat cijenit. I to ja, tvrdokorni, dugogodisnji, cijelozivotni Azra fan. Pazi, nije mi to izustit tek tako... To sam mu i reka. I objasnija. Bilo mu je masu drago. Skuzili smo to obostrano ludilo. Ubrali smo se. Pita me je i koju ce mi pismu odsvirat na koncertu. Ali oni bubnjar sta ga je ima, koji majstor. Nevideno. To je zaista bilo nesto.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2021 : 10:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ajde da malo začinimo i stanemo jedni drugima na žuljeve. Top 10 izvođača koje ne možemo čuti, a ljudi ih u pravilu vole. Hejtanje na najjače!

1. Phil Collins
2. Alice in chains
3. Abba
4. Blondie
5. Pips chips & videolips
6. Nirvana
7. Massimo
8. Thin Lizzy
9. Arcade fire
10. Foo fighters

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 10:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Vukozec, isto za tebe ka i za Nesvrstanog...
Motorhead je to. Tribali bi stavit barenko 50 pisama. I opet bi falilo.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/02/2021 : 10:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Uff... tesko, ali onako na brzaka iz glave, random order...

Foo Fighters (ali mislim da je Dave ok lik, zato mi je nekako "zao" da ih ne mogu progutati),
Lana Del Rey (mada ok, na pocetku sam je i nekako mogao slusati),
Dire Straist - ali samo Walk of Life (doslovno mi se povraca svaki put kad krene na radiu i samo trcim sto brze mogu da ga iskljucim),
power metal - kao zanr opcenito (valjda se moze naci i neki band koji bih mogao prezivjeti... kazem valjda jer svemir je beskrajan pa...),
turbo folk,
dalmatinske pjevaljke i pjevaljkici,
rave i HC techno - kao zanr opcenito,
hmmm, 99% stvari sto se pusta na radiu, da li to vazi? :D :D

Ma, sigurno ima jos izvođaca ali uhvatio si me nespremnog! :P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 10/02/2021 11:25:28
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2021 : 10:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Tonto

Ajde da malo začinimo i stanemo jedni drugima na žuljeve. Top 10 izvođača koje ne možemo čuti, a ljudi ih u pravilu vole. Hejtanje na najjače!

1. Phil Collins
2. Alice in chains
3. Abba
4. Blondie
6. Nirvana
7. Massimo
8. Thin Lizzy
9. Arcade fire
10. Foo fighters

Svi su dobri do (tu i tamo) odlični što si nabrojao, uključujući i ABBAu (nedavno sam shvatio da je to sam vrh, zlatni standard, u svojoj kategoriji).

Zapravo su mi od nabrojanih najbezvezniji FFighters, premda mi je Grohl skroz simpatičan lik. Radiofonični američki punk-pop, bljak, daj radije sećerne Švede, gledaj moje ruke Massima i AOR Phila.

Ja ne mogu sastaviti svoju listu. Ono što ne volim izbjegavam, nit slušam, nit mi se da razmišljati o tome.

Edited by - vukozec on 10/02/2021 11:00:47
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 10:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Phil Collins
2. Alice in chains
3. Abba
4. Blondie
6. Nirvana
7. Massimo
8. Thin Lizzy
9. Arcade fire
10. Foo fighters

Gledao sam Thin Lizzy uzivo sa Gorhamom i Downeyem. Naravno jbg. bez Lynotta. Vrlo dobri su bili.
Gledao sam originalnu Nirvanu uzivo, kurca nije valjala. Osim Grohla.
Gledao sam Foo Figters dvaput. Predobri su bili. Odlicni, izvanredni, pace...
Gledao bi rado Phill Collinsa, Abbu, Blondie. (Da mogu, da sam mogao)
Pips, Massima, Arcade fire ne bi nikad nizasto gledao uzivo.
O Alice in chains nemam misljenje. Ajd imaju jednu dobru pjesmu, da kazem.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2021 : 11:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Phil Collins
2. Alice in chains
3. Abba
4. Blondie
6. Nirvana
7. Massimo
8. Thin Lizzy
9. Arcade fire
10. Foo fighters

Nužno ovim redoslijedom:

1.Đorđe Balašević
2.Đorđe Balašević
3.Đorđe Balašević
4.Đorđe Balašević
5.Đorđe Balašević
6.Đorđe Balašević
7.Đorđe Balašević
8.Đorđe Balašević
9.Đorđe Balašević
10.Parni valjak

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Svi su dobri do (tu i tamo) odlični što si nabrojao, uključujući i ABBAu (nedavno sam shvatio da je to sam vrh, zlatni standard, u svojoj kategoriji).

Ja nikome ovdje ne osporovam kvalitetu ili značaj. Pričam isključivo o ukusu, ono od čega me bole uši.

... i da, Grohl ni meni nije nesimpatičan kao osoba samo mu je glazba za mene užas.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2021 : 11:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Di je sad? Znas li?

Neznan. Nisan ga vidija 100 godina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani šaljivdžija.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2021 : 11:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesvrstani šaljivdžija.

Jok.
Niko me ne iritira ka Balašević.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ali ajd da sad ne odgovaramo svi svima...
Sto ne bi nikada isao vidjeti uzivo, a ljudi to vole.

Hm. Nase i strano. Pa toga masu ima, vise nego peterostruko onog sto volim. A volim masu glazbe...

Ajd da probam;

1. Rave/tehno/sintetiku
2. Srpske cajke/narodne/turbo folk (ali i sve podzanrove cajki, ukljucujuci Severinu, Suput i ine)
3. Pop-zabavni-dalmatinsko-grcko-meksicki melos tu tu tam, tu tu tam, tu tu tam...pa ponovo...
4. Latino pizdarije (sve)
5. Reggae (uh ajme majko, spasavajme toga loseg dira)
6. Zagorske popevke
7. Death metal (sve sta rigaju, kad pivaju, a i ostale)
8. Takozvani americki rhytam & blues. Sramotno je sto je rijec blues u toj postapalici meketave i cicave nazovi glazbe
9. Radio frendly, komercijalu, koja se vrti bespostedno izmedu reklama za laksativ i oglasa o izgubljenim mackama.
10. Toma Waitsa i Bob Dylana. To je zasebna, uzasna kategorija. Sam deveti krug pakla. Na ovog potonjeg mi je cak bilo i zabranjeno ici. Fizicki zabranjeno, uz prijetnju. I bolje. Ko zna sto bi ucinio, da sam tome mucenju prisutan bio...

Valjda je to deset. Ali naslo bi se jos.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nesvrstani šaljivdžija.

Jok.

To je zato što si usraša, priznaj.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2021 : 11:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesvrstani šaljivdžija.

:)

Panonskog go.., ovaj mornara, poslušam tu i tamo, ali mu koncerte izbjegavam.

Ne nervira me zapravo on, nego njegova publika, to prenemaganje i padanje u patetični zanos. Vjerojatno su izvor antipatije one večeri sa gitarom na plaži koje bi se pretvorile u Đole-maraton. Zavrti li još jednom netko taj ringišpil u mojoj glavi krvi ću mu se napit.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5077 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2021 : 11:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Nesvrstani šaljivdžija.

Jok.

To je zato što si usraša, priznaj.

Ne provociraj, tek se vratio iz pržuna :)
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
jbt. Zaboravio, premrski Parni valjak!
Oni su isto posebna kategorija. Ne mogu reci da mrzim nesto u zivotu. Zaista ne mogu to prevuci preko usta, takvu rijec, ali oni su blizu toga...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Nesvrstani šaljivdžija.

:)

Panonskog go.., ovaj mornara, poslušam tu i tamo, ali mu koncerte izbjegavam.

Ne nervira me zapravo on, nego njegova publika, to prenemaganje i padanje u patetični zanos. Vjerojatno su izvor antipatije one večeri sa gitarom na plaži koje bi se pretvorile u Đole-maraton. Zavrti li još jednom netko taj ringišpil u mojoj glavi krvi ću mu se napit.

Tako je oslobodi se, pusti bijes. Ja Balaševića baš volim, gotovo svaku pjesmu, 70 posto repertoara znam u notu... to je ono srcu drago.

...ali eto ne volem Motorhead, samo Whorehouse blues mi se nalazi na listama. Naravno da ivanl ne može sastavit top 10 kad im je svaka pisma ista.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/02/2021 : 11:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Balašević
- Azra
- Tool
- Mastodon
- klape
- tamburice
- Opća Opasnost

Ne znam, ne mogu se više sjetiti ovako na prvu Nekad davno sam znao reći da mrzim cajke i turbofolk, međutim s vrimenom sam postao skroz indiferentan. Ne slušam, ne zanima me, a bome ni ne dolazim u doticaj s time (za razliku od gore navedenih).

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2021 : 11:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Cekaj cas, prominicu trenutni avatar, za sliku Tomice koji ceka...(ne znam koga)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 112 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000