Author |
Topic  |
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 10/02/2021 : 19:57:25
|
Ajde da velim onda do kraja...s obzirom da je Gobac dobar s Davorom Slamnigom koji je oženio susjedu moje rodbine na zagrebačkoj Knežiji znam ponešto i njegovom privatnom životu. Čovjek ni približno nije takav, ali kad je pred publikom onda glumi šarlatana i opuštenog lika. Privatno je nadrkan, umišljen i nadasve gramzljiv. Ako je to po tebi nije glumatanje, onda očigledno na istu stvar gledamo drugim očima. Lik pije sokiće, a na sceni je opaki rocker :)
Nije mi samo jasno da se to ne vidi...imaš autentičnog Gorana Barea i lažnjka zvanog Gobac. Razlika se vidi iz aviona tko je glumac a tko je jednostavno to što vidiš. Naglašavate pozitivu (i to stoji) ali zar gluma ne služi upravo da zabavi gledatelja? Koncerti PMP-a su zabava a ne glazbeni događaj koji se pamti zbog glazbene izvedbe. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
Edited by - BeaGea on 10/02/2021 20:01:09 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 20:06:27
|
A u vezi Akija!
On je pokazal kakav je rocker jedne godine na Pagu. Kad su imali koncert na Zrcu (kad još nije bilo ovo kaj je zadnjih 10 godina) koji je završil oko 3 ujutro, a Aki navrne u birtiju u šest ujutro na konjak i kavu! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 10/02/2021 : 20:08:18
|
Ja se nikad nisam zabavio na Psihomdopopu. Dapace, ubilo bi me. Kako ide ona rijec; smorilo bi me! E ta rijec, pravo opisuje stanje stvari. Doduse uvijek bi mi ih uvalili u paketu s necim, (nekim), kudikamo boljim, pa bi se to moralo izdrzati. Tipa predgrupa Ramonesima, Billy-u Idolu... ili bi pogledao bolji bend prije, pa prije njihovog izlaska na scenu, uspio bi pobjeci. Inace, imali sto odvratnije od pridjeva; zabavna glazba? Da, zabavna...Bog te nece... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 20:11:32
|
Jednom pricamo mi podgrijani dobrano maliganima sa Canetom, i moj prika kaze njemu; Cane, on ti uopce ne slusa Partibrejkerse, slusa samo Parni valjak... a on se okrene, mrtav ozbiljan i otegne kroz zube; pa istaaa su poocetna slova jeeebote... |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 20:18:33
|
Rock bendovi s vremena na vrijeme surađuju na albumima ili koncertima, ali nikog nisam vidio da je surađival s PMP-om. Ako ima neki primjer slobodno napišite. |
Edited by - BeaGea on 10/02/2021 20:19:05 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 10/02/2021 : 20:35:03
|
quote: Originally posted by BeaGea
Ajde da velim onda do kraja...s obzirom da je Gobac dobar s Davorom Slamnigom koji je oženio susjedu moje rodbine na zagrebačkoj Knežiji znam ponešto i njegovom privatnom životu. Čovjek ni približno nije takav, ali kad je pred publikom onda glumi šarlatana i opuštenog lika. Privatno je nadrkan, umišljen i nadasve gramzljiv. Ako je to po tebi nije glumatanje, onda očigledno na istu stvar gledamo drugim očima. Lik pije sokiće, a na sceni je opaki rocker :)
Nije mi samo jasno da se to ne vidi...imaš autentičnog Gorana Barea i lažnjka zvanog Gobac. Razlika se vidi iz aviona tko je glumac a tko je jednostavno to što vidiš. Naglašavate pozitivu (i to stoji) ali zar gluma ne služi upravo da zabavi gledatelja? Koncerti PMP-a su zabava a ne glazbeni događaj koji se pamti zbog glazbene izvedbe.
Eto, a ja imam par bliskih prijatelja koji su si dobri s njim i sa sinom i govore sve suprotno od toga kaj ti navodiš. Uostalom tko nije ponekad nadrkan. Ja sam osobno pričao s njim u par navrata. Sokiće pije tamo negdje od 2004e i to je bio prvi nastup bez cuge jer ga je žena izjebala, kako mi je rekao poslije nastupa kad je došao proćakulat malo sa nama klincima. Umišljenost 0, rockstar attitude 0. Ista stvar i u par navrata poslije, što svirki što kad bi ga sreo u kvartu/busu. Inače jako voli strip, BD klasike i takoto. U glazbenu kvalitetu ne ulazim jer meni i Ramonesi idu na živce ali ovo što PMP radi je ionak rokenrol ekvivalent mjesne veselice. I dobro je što ima i toga. |
Bok, kako si.
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/02/2021 : 20:40:42
|
Kakve pizdarije se tu pišu. Odjednom se rockerstvo mjeri alkoholom u ranu zoru. Poserem se ja na to. Kao da je glumatanje u svrhu zabave nešto negativno. E pa draži mi je triput takav od autentičnih debila koji "žive rokenrol" pa ih moram mrtve iznosit iz kafića u 3 ujutro i borit se s njihovim bolesnim ispadima. Jedan od utemeljitelja modernog r'n'r-a Chuck Berry je glazbu shvaćao isključivo kao biznis, a sebe zabavljačem i ništa više. Gobac je koliko ja znam surađivao i Zdenkom Kovačićek i sa Yayom, ali kao da je to mjerilo ičega, totalne vrhunske pizdarije... |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 20:46:58
|
Eto, i sam potvrđuješ da lik nema veze s rockom i ponašanjem rockera a živi od imagea rockera. Treba li veci dokaz da je lažnjak ;)
PMP i Gobac su jako slični Općoj Opasnosti i njihovom lideru. Ili ih ljudi vole jer su pozitivci ili ih prepoznaju kao glumce koji su daleko od onoga kaj predstavljaju - rockere. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:00:00
|
quote: Originally posted by Tonto
Ajd napusti topic molim te, s krugerom je lakše pričat.

...imaš ignore ako vec nemaš tolarate na drugačije od sebe! |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:07:51
|
Toleriram ja i poštujem svakog i svačije mišljenje ovdje. Nikoga bjesomučno ne uvjeravam u svoje stavove. Nije problem što pišeš gluposti, problem je što siluješ kao i svugdje gdje se pojaviš bio u pravu ili u krivu. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:17:08
|
Toleriram ja i poštujem svakog i svačije mišljenje ovdje. Nikoga bjesomučno ne uvjeravam u svoje stavove. Nije problem što pišeš gluposti, problem je što siluješ kao i svugdje gdje se pojaviš bio u pravu ili u krivu.
Onda poštuj i dosljednost*...u svakoj ovoj situaciji nisam ja ništa tupili vec samo objašnjaval različite situacije za koje znam. Znači ne volim biti lažnjak pa svoje tvrdnje potkrepljujem iskustvom (osobnim ili svojih bližnjih),a ne ad hoc zaključcima. Uostalom i na kraju ove debate se pokazalo da je sve rečeno točno, samo ja razlika u tome da netko voli glumce, a netko se ne zamara time vec je bitno da se zabavi.
|
Edited by - BeaGea on 10/02/2021 21:21:36 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:35:24
|
quote: Originally posted by ivanl
Nego, sto fali alkoholu? Ikad? Igdje? Pa i u ranu zoru... dapace... 
Ništa kad se možeš kontrolirati, ali u velikoj većini slučajeva alkohol je taj koji kad tad preuzme kontrolu. Kad vidiš razorene obitelji i uništena djetinjstva zbog tog i isključivo zbog tog poroka, sve. Dovoljno sam toga osobno proživio i doživio da sam jako sretan što je alkohol u mom životu prisutan samo rijetko i rekreativno.
...alkohol i droge su sastavni dio rockerskog života, ali sasvim sigurno nisu ono što te čini rockerom, a pogotovo ne umjetnikom. To je jedna odvratna predrasuda. Zato tvrdim da dosada piše pizdarije. |
Edited by - Tonto on 10/02/2021 21:36:36 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:37:40
|
A vidiš da ima onih kojima smetaju pijanci 
Alkoholu ne fali nikad ništa, jedino ga može falit. Inače, za dugovječan život ujutro obavezno trgnut jednu dvije rakije. |
Edited by - BeaGea on 10/02/2021 21:42:28 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 21:41:56
|
quote: Originally posted by Tonto ...alkohol i droge su sastavni dio rockerskog života, ali sasvim sigurno nisu ono što te čini rockerom, a pogotovo ne umjetnikom. To je jedna odvratna predrasuda. Zato tvrdim da dosada piše pizdarije.
Čine te rockerom i umjetnikom jer si možeš priuštiti tu slobodu da konzumiraš što želiš u bilo koje doba dana. Naravno da to što si alkohličar ne znači da si umjetnik. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 10/02/2021 : 22:09:42
|
Kakve su ovo pizdarije na topicu?
Buldožer:
Blus gnjus Yes my baby no Ne brini, mama Dobro jutro madam Jovanović Helga Jeste li vidjeli djevojčice Okrutni bogovi istoka Novo vrijeme Žene i muškarci Odmah kaži da
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts
Posted - 10/02/2021 : 22:12:03
|
Ništa kad se možeš kontrolirati, ali u velikoj većini slučajeva alkohol je taj koji kad tad preuzme kontrolu. Kad vidiš razorene obitelji i uništena djetinjstva zbog tog i isključivo zbog tog poroka, sve. Dovoljno sam toga osobno proživio i doživio da sam jako sretan što je alkohol u mom životu prisutan samo rijetko i rekreativno.
...alkohol i droge su sastavni dio rockerskog života, ali sasvim sigurno nisu ono što te čini rockerom, a pogotovo ne umjetnikom. To je jedna odvratna predrasuda. Zato tvrdim da dosada piše pizdarije.
Meni je alkohol blagodat isto kao i gastronomija, bogata trpeza i lipi bokuni ali necemo sad u te i takve rasprave. Nepotrebne su na ovom mjestu. Iskreno mi je zao ako te dotakla neka devijantna, losa situacija izazvana njime, kako osobno kazes. Ja ti mogu samo reci da je moja obitelj sretna, vesela, zdrava i zadovoljna, i ne fali nicega. Samo tako se kuha u nas i gusta i nedaj Boze da nema 'cuge' svaki dan. I ima je i mora je bit. A i R'n r se slusa svaki, svaki bozji dan. Kao i ja dobro znas da tko sto cini, sebi cini. Pa nek se svatko i ravna po toj maksimi. Meni alkohol dobro cini i cinit ce mi jos dugo... Rock i cuga. Jbg. ne moze to jedno bez drugog. Niposto ne mora ispasti lose. Dapace... Znas kako je Keith Richards odgovorio novinaru, na upit zasto ima problema s drogom? Kazao mu je; da on nema problema s drogom, vec samo s policijom.  Odo, citat, to jest zavrsiti cijeli opus Tardija. Uz njega sam preslusao dosta vasih postavljenih prijedloga zadnjih dana, bilo je ugodno... Cujemo se sutra... |
Edited by - ivanl on 10/02/2021 22:17:42 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
Posted - 10/02/2021 : 22:18:42
|
Bravo Ivanl, to je to hedonizam je blagodat.
Uživam u ovim "pizdarijam" na dnevnoj bazi i pišem kako živim. Ako su to vam pizdarije neka su, meni nisu. Inače nesvrstani me dvaput vidio na kavi i tekili (on je pio mineralnu) i vjerojatno može potvrditi da se na meni vidi koliko se zabavljam, svaki put sam bio neispavan, blijed i iscrpljen a takav sam skoro svaki dan. Bila to pizdarije ili ne ! |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 10/02/2021 : 22:18:43
|
Ni ja nikad nisam imao problem sa alkoholom, moja okolina zbog mene da, al meni uvek bilo do jj. Živeli! |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4069 Posts
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts