Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
dylan_dog12
Starting Member
86 Posts
Member since 19/11/2013 |
Posted - 20/02/2021 : 02:01:12
|
Svi događaji kojima svjedočimo posljednjih godinu dana počevši sa zatvaranjem cijele zemlje sinkronizirano sa kako znamo većim dijelom svijeta, pokazuju koliko su ljudi istinski slobodni, promišljajući, osvješteni. naravno od 2. svjetskog rata masa je obrazovanija, ide prema takozvanoj budućnosti, nametnutoj budućnosti futurizma ditalnog fašizma ili bolje reći tiranije, jer iskreno pomalo već osjećam smiješno i zamorno tiraniju zvati fašizmom, kada imamo još i nacizam , komunizam i tako dalje. Uvijek je to ponavljajuća povijest brutalne tiranije raznih imena, a zakašnjela točka pucanja mase, upravo dovodi do masovnih stradavanja. Zlo će postojati zauvijek, kao i neosvještenost i opći idiotizam na koji upravo zlo uvijek računa u provedbi svojih ciljeva, od male privatne do najviše razine.
Stiže vijest kako Izrael počinje sa kampanjom bedževa,
Vlada je najavila sustav bedževa, ljubičaste za one koji nisu cijepljeni, ili su primili samo jednu dozu i zelene za one koji su primili i drugo cjepivo ili su preboljeli covid.
Trgovački centri, knjižnice, muzeji, kafići i neka mjesta za vjerske službe bit će otvoreni za "ljubičaste", dakle za sve.
Teretane, sportske i kulturne priredbe i restorani bit će otvoreni za one sa zelenim bedžem, tj. one s potvrdom da su primili dvije doze cjepiva ili da su preboljeli covid.
Zašto Izrael? Pa u duhu medijsko sinkroniziranog uobličavanja STATISTIČKI NEOSNOVANE ZNAČI NEPOSTOJEĆE EPIDEMIJE Izrael se zbilja pametno stavlja kao svojevrsni primjer slijedeće točke ponašanja u epidemiji jer tko će smoći hrabrosti u svijetu uplašenih štakora da prigovori širenje fašizma odnosno tiranije zemlji koja održava opravdano sjećanje na holokaust i značajke toga doba kao što je prišivena žuta zvijezda, pandan današnjim usranim bedževima koje su u ranoj fazi usvojili i bestidnici sa Hrvatske televizije.
Simulacije inverzije laži
Zato stavljam ovaj odličan intervju, uvijek kažem kako se čovjek ne treba naravno složiti sa svim iznesenim stavovima, ali u kaljuži tiranije čiji plan netremice ide svakim danom sve brže potrebno je osvještavati ljude na razinu barem bazičnog životnog preispitivanja. Promišljatelj a ne sljedbenik. Što više moguće za svakoga od nas.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/02/2021 : 03:28:06
|
Dobro, post ti je identičan kao i post u Bonelli pdf-u: Serijal Nathan Never i REALNE DISTOPIJE. I kao i tamo odgovaram:Dobro, dobro, hajmo bez politike... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 20/02/2021 : 16:10:03
|
Kakvu to ti budućnost iščekuješ dilan dože? Uz ovakav broj ljudi i uništavanja planeta super se i živi. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dylan_dog12
Starting Member
86 Posts
Member since 19/11/2013 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 21/02/2021 : 05:40:36
|
Ljudi kroz povijest i jesu blesava masa,al nije isto ima li ih milijardu ili 8 milijardi. Pogotovo sad kad je dosegnuta golema destruktivna moć. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/03/2021 : 13:32:06
|
Navodno su djeca u rvackoj ovo dobila na vjeronauku. 

Ja za sebe znam da ne bi Jehovca htio, dosadni su do zla boga, jedino ako bi cuteo celo vrijeme (je li to uopste moguce?), za druge mi je potpuno svejedno, samo da mi daju mir. Sa prostitutkom bi znalo biti zabavno. :D
Pitanje je tko je treca osoba koju bi djeca po difoltu trebala izabrati...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 05/03/2021 : 19:05:18
|
quote: Originally posted by Poli

Ja za sebe znam da ne bi Jehovca htio, dosadni su do zla boga, jedino ako bi cuteo celo vrijeme (je li to uopste moguce?), za druge mi je potpuno svejedno, samo da mi daju mir. Sa prostitutkom bi znalo biti zabavno. :D
A afrička žena prodaje proizvode od ljudske kože? To bi tek bila baza.  i nemoj pizdit poli,ovo je golemi napredak,izostavili su Židove,muslimana,čak i protestante.  U idučih 200 godina bit će još tolerantniji.  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/03/2021 : 19:10:43
|
Rom, tajkun i Turkinja bi bili moj izbor.
Nogometaš, prostitutka, Indijka, Afrikanka, Jehovin svjedok su dobri kao rezerve. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/03/2021 : 19:15:04
|
Meni bi najbolja opcija za napričat bio srpski vojnik iz Bosne. Al bi se napričali. Ah ... ko da je prvi put, imao sam više takvih susreta. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 06/03/2021 : 00:42:22
|
quote: Originally posted by xilrion
Samo prostitutka iz berlina. Drugo mi ne treba.
Samo da nije ofucana. Ali mogla bi mi raskazati Berlin malo, nisam jos bio. Ah da! Mi se vozimo u Indiju... A nista, onda bi ja njoj pokazao trik ili dva. 
|
|
 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 07/03/2021 : 09:19:24
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli

A afrička žena prodaje proizvode od ljudske kože? To bi tek bila baza.  i nemoj pizdit poli,ovo je golemi napredak,izostavili su Židove,muslimana,čak i protestante.  U idučih 200 godina bit će još tolerantniji. 
Odličan post.
Nego, kad žele da se igramo, ajmo se igrati: budući da je pitanje postavljeno maloljetnicima, doooobro analizirajte i promislite tko bi za ovog putovanja mogao najviše nauditi upravo djetetu. 
|
Humbert Coe |
 |
|
Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 07/03/2021 : 09:24:56
|
Inače, ovaj tip "problema" jedan je od vježbi na radionicama nenasilne komunikacije, za razbijanje predrasuda i sl. Ovdje se vidi da su primjeri pretjerani i da vuku na jedno rješenje (za koje opet dobro promislite, kako sam objasnio gore), a inače se stave ne tako drastični primjeri, tipa vojnik, čovjek koji čita, majka s dvoje djece, pijanac, izvanzemaljac... Sudjelovao sam na nekoliko takvih seminara i uvijek je bilo "fantastično" slušati kako bi neuki puk (činjenica da su neki imali diplome ne mijenja činjenicu da su neuki puk) bez razmišljanja iz kupea izbacio neke klišeje, tipa Cigane. Na moje pitanje zašto, bez problema bi rekli: "A šta ja znam, pa znaš da oni smrde i kradu." Dok bi, recimo, radije putovali sa skinheadima. Vjerojatno zato što ne znaju tko su. Nego, ja sam od strane voditelja bio upitan zašto, npr., ja ne bih htio putovati s tim veselim mladićima. Htjelo se dokazati da i ja imam predrasuda jer, pazi, ne poznajem ih osobno. 
Prvo i prvo, ja kažem da to nisu predrasude, nego RASUDE, ali ono najbitnije - rasu i naciju strogo valja razlikovati od IDEOLOGIJE. Drugim riječima, odgovoran si za ono što biraš, za ideologiju koju izabereš, a ne za ono kakav se rodiš.
Usput, jeste li primijetili da je odgovor iz silnog popisa koji je dan djeci potonje htio navesti upravo na IDEOLOGIJU?! |
Humbert Coe |
 |
|
panzer
Advanced Member

12799 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 07/03/2021 : 10:51:09
|
Ne želim iči u Indiju. Ni s vlakom, ni s ičim drugim.
 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 07/03/2021 10:51:46 |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14548 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 08/03/2021 : 14:04:04
|
quote: Originally posted by GGG
Ja bi išao vlakom u Rusiju. I sve bi ih uzeo sa sobom.
Vlakom do Kamcatke (do Petropavlovska). Gde da se prijavim? 
|
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13076 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 09/03/2021 : 13:43:34
|
Ja bi vlakom do Arhangelska, pa onda ledolomcem na sjeverni pol sa prostitutkom, turskom glumicom i homoseksualcem (da mi ne smeta kod prve dvije).
Za Petropavlosk/Kamčatku mi je prijatelj prije 5,6 godina rekao, da je poprilično turistička zamka - kao unaprijed platiš sve prijevoze, vodiče, trekinge..., a na licu mjesta te onda pelješe sa raznim taksama i doplatama |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
Topic  |
|