Najzanimljivija je logika da se ne toleriraju politička prepucavanja,al sportska su ostala.
ma koja sportska prepucavanja? visim po sportskom forumu i tamo nema prepucavanja
ne znam zasto forumaši potenciraju sportski podforum kao problematičan pa koliko često tamo ima sranja? nikada
Ako za politiku i povijesne teme nema mista na forumu o STRIPOVIMA,onda stvarno koji q ima sport radit? Imaš i sportskih i kladioničaskih i svakakvih foruma koliko god oćeš po internetu.
Ne lovim te Jer problem u prepucavanjima ili je problem sport kao tema? Odluči se
Najzanimljivija je logika da se ne toleriraju politička prepucavanja,al sportska su ostala.
ma koja sportska prepucavanja? visim po sportskom forumu i tamo nema prepucavanja
ne znam zasto forumaši potenciraju sportski podforum kao problematičan pa koliko često tamo ima sranja? nikada
Ako za politiku i povijesne teme nema mista na forumu o STRIPOVIMA,onda stvarno koji q ima sport radit? Imaš i sportskih i kladioničaskih i svakakvih foruma koliko god oćeš po internetu.
Ne lovim te Jer problem u prepucavanjima ili je problem sport kao tema? Odluči se
Meni nije problem ništa od toga. Ukazujen na nedosljednost.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Moderatori, treba ih svu trojicu poslati u ropotarnicu forumske povijesti. Imamo razloga vjerovati da bi mlade snage - Tonka, Rakoši i Ante (Šumadija) - bile na visini zadatka, ako im se da prilika.
Kako to misliš? Da bi književno djelo uspjelo, mora biti autentično, živo. Prema tome, ako je priča lokalna, to je samo plus.
Uostalom, jedan od najvećih bestselera u Hrvatskoj posljednjih godina, 'Črna mati zemla' Kristiana Novaka, je upravo takva priča, k tome pisana dijelom na međimurskom dijalektu.
Ne postoji pojam velikograđanina, moraš još puno učiti da bio duhovit. Zašto poltronski nastupaš? To je prijezira vrijedno.
Ti to misliš da ja tako nastupam, isto kao što misliš da je se većina foruma podudara s tvojim mišljenjem. Isto tako nastupaš da si pametniji od većine ovdje. To je zapravo u redu. Ja moram učiti još jako puno toga, nisam savršen kao što si ti savršen, da ne moram učiti.
Autorov svjetonazor - malograđanština i konformizam - ne može donijeti ništa dobro u literarnom smislu.
Ma te lokalne priče slabo prolaze. Pogotovo danas. Evo naprimjer Smoje,ko to danas čita? A neke njegove stvari su i ekranizirane.
Meni je naprimjer odvratno to što likovi imaju anglosaksonska imena, Henry i Sonny. To je isto izraz malograđanštine, o kojoj je govorio još Krleža tamo 1926., ali tad je u điru bio njemački, jezusnaht i kistdihant milostiva.
Autorov svjetonazor - malograđanština i konformizam - ne može donijeti ništa dobro u literarnom smislu.
Ma te lokalne priče slabo prolaze. Pogotovo danas. Evo naprimjer Smoje,ko to danas čita? A neke njegove stvari su i ekranizirane.
Meni je naprimjer odvratno to što likovi imaju anglosaksonska imena, Henry i Sonny. To je isto izraz malograđanštine, o kojoj je govorio još Krleža tamo 1926., ali tad je u điru bio njemački, jezusnaht i kistdihant milostiva.
Kvaliteta i uspjeh nekog djela mjere se količinom hejtera koje pisac ima Sve dok ti hejtaš, znači da pišem dobro
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero