u pretplati je naša četvrta knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Prokleta zemlja, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario su napisali Džon Vagner i Pet Mils, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu i Miku Makmahonu.
Ovo će biti naša najobimnija knjiga o Sudiji Dredu do sada - na preko 200 strana - biće velikog formata i u tvrdom povezu, poput knjiga Presuda je smrt!, Dan kada je zakon umro i Dete pravde. Prokleta zemlja izlazi u svojoj necenzurisanoj verziji i sadrži i poglavlja koja decenijama nisu smela da se objave pod pretnjom tužbe velikih lanaca. Sa promenom zakona u Velikoj Britaniji, napokon smo u prilici da dobijemo kompletnu sagu i svom originalnom ruhu.
Dizajn i ovog puta potpisuje Ivica Stevanović, a prevod Kristijan Relić.
Cena u pretplati je 2000 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti i poklon print štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.
Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu". Poziv na boj nije potreban. Pretplata traje do 10. aprila 2021.
Oho, lijepo! Mislio sam da se ova edicija odavno zaustavila, ali super je što ide dalje!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sto vise ovo gledam to sto prije jedva cekam ovu knjigu... obozavam suca Dreadda. Nadam se da ce ga biti jos, Vuce. Sto prije. Da ne kazem cijelokupnog...
Nego reci ti nama Vuce,kakvi su planovi sa 'sucem'? Koliko ga uopce mozemo ocekivati u buducnosti? Od 77-e do 2000-te, toga ima za cijeli jedan 'Tamic' napuniti...
Nisam vidio to. Slozio bi se i s tim, nema problema... no, nek nam kaze sam nakladnik. Volio bi zaista znati. Dredd mi je top topova, jos od djetinjstva i Lasera, onomad. Bollandov, naravno.
@ ivanl - Sori, mislio sam da sam odgovorio, bilo je isto pitanje negde drugde, valjda na fejsari.
Daklem, plan je sledeći - ovo je 4. velika knjiga, uraditi još 2 i time je ova edicija zatvorena. Moooooožda se uradi i kutija za ovih 6 knjiga. Nastavlja se mala kvadratna mekih korica sa kompilacijama od oko 100ak strana, i pokrećemo novu ediciju, u boji, sa modernim materijalom. Dakle, Dredčina nastavlja svakako, nadam se i intenzivnije.
Jel su prva dva broja bas totalno rasprodata ili se mogu naci jos u nekoj striparnici?
Da, stvarno bi trebalo uzeti u razmatranje reprint makar keca, to bi ohrabrilo ljude da skupljaju kolekciju. Izašao je 2012-te, a edicija se nastavlja u 2021-oj, i još treba da izađu 2 broja nakon ovog...
Jel su prva dva broja bas totalno rasprodata ili se mogu naci jos u nekoj striparnici?
Da, stvarno bi trebalo uzeti u razmatranje reprint makar keca, to bi ohrabrilo ljude da skupljaju kolekciju. Izašao je 2012-te, a edicija se nastavlja u 2021-oj, i još treba da izađu 2 broja nakon ovog...