forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi iz Mračne šume
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

koze123
Average Member

932 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 23/10/2020 : 17:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam gde bih pisao utiske pa ih ostavljam ovde:

Spajdermen: Porodična posla

Scenario: Mark Vejd i Džejms Robinson
Crtež: Verter Del'Edera i Gabrijel Del'Oto

Nabavio sam ovog Spajdija sasvim slučajno, na Darkvudovoj akciji dok sam uzimao neke druge stripove. Cena je smešna, izdanje fenomenalno, no tek kad sam video crtež sam se odlučio da kupim te se razmišljam što do sad to nisam već uradio. S druge strane priča nije na tom nivou, ali opet je dosta interesantna, u duhu dobrih, zabavnih Spajdija.

Na samom početku vidimo Fiska kako razgovara sa Mentalom i poziva ga da mu se pridruži u nekom budućem planu. Priča se onda vraća u sadašnjost (tri meseca kasnije) gde Piter pokušava da plati kiriju, kad shvati da se pored njega odvija pljačka. Ta banalna pljačka polako postaje okidač gde će Spajdermen ubrzo saznati da ga jure neke specijalne paramilitarne organizacije (što ne bi bilo ništa novo da oni traže Spajdermena, a ne Pitera Parkera!), ali još važnije da možda ima davno zaboravljenu i skrivenu sestru. Tereza je potpuno novi lik koji dolazi odjednom i predstavlja se kao Piterova sestra, istovremeno agent CIE koji traga za sudbinom svojih roditelja i razlozima zbog kojih su je napustili. Dakle veoma interesantna premisa, koja na neki način uključuje nešto sasvim novo, do sada neviđeno i meša ga sa već dobro utemeljenim momentima koji su karakteristični za ovog junaka.

Meni je lično priča do određene granice pila vodu, ali imam neke zamerke - pre svega činjenica da nam je na prvoj strani otkriveno ko stoji iza svega (što znači da cilj scenarista uopšte nije bio da se to drži kao misterija). Razmišljam koliko bi učinkovitije i generalno bolje bilo da se to otkrilo u poslednjih 20 stranica, kada i dolazi do obračuna: da nam je pokazano da je neko oslobodio Mentala a ne da je to Fisk, sigurno bih imao još pozitivnije utiske. Dalje, sam epilog mi je bio u najbolju ruku čudan - kako to ima smisla, i da li će uopšte doći do nekog razrešenja (tj. da li je do njega došlo) u nekom sledećem stripu ne znam, ali ostavljanje stvari ovako je prilično jeftin potez, kao "evo vam veliki preokret ali nećemo ništa učiniti sa njim niti ga više ikad pomenuti". Nadam se da se varam. S druge strane ceo tok priče deluje filmski - u 96 stranica stripa sadržan je bukvalno jedan akcioni superherojski film, koji ima donekle špijunsku atmosferu te podseća i na Bondove filmove (sa putovanjem oko sveta, lepom devojkom koja prati glavnog junaka, opasnim protivnikom koji ima velike planove itd.) tako da sam time izuzetno zadovoljan. Da mi neko kaže da će neki od budućih filmova biti adaptacija ove grafičke novele (što znam da je nemoguće) bio bih presrećan.

I za kraj da se osvrnem i na najjači deo stripa: njegov fenomenalni crzež! Svaka stranica je lepša od prethodne, a stil Gabrijela Del'Ota neodoljivo podseća na Aleksa Rosa, što će nekom odgovarati a nekome ne. Ja sam lično oduševljen, posebno početkom i kišovitom atmosferom kojom nas uvlači u strip, ali i poslednjim obračunom gde je Spajdi u novom odelu. Postaviću jednu sliku dole čisto kao "tizer", ima mnogo lepših, ali nisam želeo da išta spojlujem.

Ako kao i ja do sada niste nabavili ovaj strip, savetujem vam da iskoristite Darkvudovu sajamsku akciju i kupite ga. Cena od 500 dinara je smešna, a sama priča je dovoljno zabavna i siguran sam da će vas zainteresovati. Možda nije emotivno nabijena koliko i neke druge Spajdijeve priče, te je mogla biti još bolja, ali sam siguran da će vam ovih 96 stranica proleteti kao i meni, i da ćete se (kao i ja) vraćati ovom stripu, makar zbog fenomenalnog crteža.

Edited by - koze123 on 23/10/2020 17:44:32
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/10/2020 : 17:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ovo neke celicne ruke koje ne krvare. :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/01/2021 : 23:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote

MI3
Grant Morison/Frenk Kvajtli

Imam ovaj strip odavno ali tek sad je dosao na red za citanje.
MI3 je delo čuvenih škotskih autora Granta Morisona i Frenka Kvajtlija (autora koji su zajedno mnogo puta saradjivali, a njihovo najpoznatije delo je Supermen Medju zvezdama). Ovo je prica o tri oteta kucna ljubimca koji su podvrgnuti uzasavajucim eksperimentima, kojima su izmenjeni i pretvoreni iz ljupkih kucnih ljubimaca u opasne masine za ubijanje.
Prica je prilicno pravocrtna, ne opterecuje dijalozima i suvisnom pricom, vec se prica prica crtezom i to jako dobro. Moram priznati da one 3d kadrove koji u stvari predstavljaju macju ili pasju perspektivu bitke i nisam skapirao da to predstavljaju, nego sam mislio da su samo kao ,,kul" kadrovi.
Dosta nasilja, brutalnog i krvavog, jako dobro ispripovedano, sa dovoljnom dozom emocija, mada sam kraj je mogao da bude bolje izveden i efektniji. Svidja mi se kraj, kao ideja, samo mislim da je mogao da bude izveden bolje.
SPOJLER PITANJE: Pas sve vreme govori da zeli ,,kuci" , ja sam mislio da ce otici kod svojih bivsih gazdi kuci, ali on i macka stizu do neke nedovrsene kuce, gradilista? Nisam tacno siguran zasto su bas tu dosli? Moze li neko da mi pojasni to.
KRAJ SPOJLERA

Crtez je odlican, Kvajtli vrhunski crta okolinu, sto gradsku, sto prirodnu, zivotinje takodje, jedino su mi njegovi ljudi nekako cudni, cudne su im glave.

Strip koji je donekle slican u smislu da su glavni junaci zivotinje u covecjem ludilu je Bagdadski copor, koji mi je i bolji strip, jedan od najboljih koji sam procitao prosle godine, tako da apsolutna preporuka za Copor ako vam se svideo MI3.

Da zakljucimo, MI3 je dobar strip, ali nije ni blizu remek dela, kako vidim da su negde neki spominjali. Medjutim on je jako dobra uzbudljiva voznja koja vozi od prvog kadra do poslednjeg, ispricana na interesantan nacin zahvaljujuci Kvajltijevom neobicnom kadriranju i rasporedu kadrova i montaze stranice. Tako da ga vredi procitati!

6,5/10

Darkvudovo izdanje je vrhunsko i iskreno mi je zao sto se ovaj strip nije bolje prodavao, vec je doziveo sudbinu da se prodaje na rasprodajama za 300 ili 400 dinara.

Izdavacke zelje: Voleo bih da vidim naravno Morisonovog Betmena u omnibusima u domacem izdanju, a jos vise Animal Mana, a takodje mislim da bi bio interesantan jos jedan zajednicki rad Kvajtlija i Morisona a to je Flex Mentalo, koliko sam razumeo ima samo 4 nastavaka, tako da deluje kao jako interesantan strip i nije predugacak za objavljivanje jedan integral i to je to, a po Djoletovom opisu u predgovoru MI3 deluje kao strip bas po mom ukusu.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2021 : 20:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
slabašan je MI3

ma Morison je generalno slabašan scenarista

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1163 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 24/01/2021 : 20:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

slabašan je MI3

ma Morison je generalno slabašan scenarista

složio bih se samo s prvim dijelom
a drugi dio je očito zajebancija
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2021 : 20:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
tako nekako

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/01/2021 : 09:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Meni se Mi3 baš svidio, čisto OK strip.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 25/01/2021 : 14:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

BAŠ ti se svideo, a OK ti strip? Kako ti se svide oni koji su ti do jaja stripovi? Onako?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/01/2021 : 15:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

BAŠ ti se svideo, a OK ti strip? Kako ti se svide oni koji su ti do jaja stripovi? Onako?

A jbg, glupo (nespretno) se izražavam, hoću reći da mi je dobar, ali ne dovoljno za kolekciju. ;)
Nikad ne dajem ocjene, ali ako ti je lakše ovo bi cca bilo 3/5.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8303 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 25/01/2021 : 16:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
I meni je Mi3 bio dobar... a morrison mi opcenito onako nit smrdi nit mirise - za procitat o.k, za past na guzicu nikad.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 25/01/2021 : 17:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

A jbg, glupo (nespretno) se izražavam, hoću reći da mi je dobar, ali ne dovoljno za kolekciju. ;)
Nikad ne dajem ocjene, ali ako ti je lakše ovo bi cca bilo 3/5.

Ma shvatio sam te odmah, ali mi bilo žao da propustim zicer za šalu
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2021 : 03:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
U koliko knjiga bi trebalo da bude objavljen ceo Korto Malteze?
Go to Top of Page

jogurt
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/02/2021 : 04:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
12 najverovatnije
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2021 : 04:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Hvala Jogurte!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6888 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 05/02/2021 : 07:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Gdje Kalvin više?

loading...
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5435 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 05/02/2021 : 08:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Gdje Kalvin više?

Da,gdje je Kalvin...poslednje sto znam je da se prevodi...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2021 : 16:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Gdje Kalvin više?

Da,gdje je Kalvin...poslednje sto znam je da se prevodi...

Nadam se uskoro. Ja ga zeljno iscekujem od oktobra.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/02/2021 : 01:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote

Modesti Blejz knjiga #1
(apsolutna preporuka, nabavljajte ovo ljudi!)

Auh ljudi moji kakvo je ovo otkrice za mene!
Citam prvu knjigu Modesti Blejz i sada sam pri kraju trece price i ovo je predobro. Do sada nisam imao kontakta sa Modesti Blejz, znao sam za nju po cuvenju, ali nikada ranije citao tako da nisam imao pojma sta da ocekujem. Nabavio sam je jos kad je izaslo prvo Darkvudovo izdanje 2018. godine zato sto sam verovao u DW izbor naslova i znao sam da je Modesti kultni strip, plus jedan drugar starije generacije (od mene) mi je pricao kad god mu spomenem moju ljubav prema stripu, da je on bio zaljubljen u Modesti kao klinac i da je uzivao citajuci strip. Tako da uzeh i njemu kad sam i sebi uzimao prvi integral za rodjendan, taman se potrefilo da je izasao oko njegovog rodjendana, i bas mi je drago da sam ga obradovao, inace ne prati aktivno covek strip scenu.

Nego da se vratim na moje citalacko iskustvo sa Modesti Blejz. Znajuci da je u pitanju novinski strip i da je izlazio pocetkom 60ih brinuo sam se da ga je pregazilo vreme i da mi nece leci, kao sto je bio slucaj s Rip Kirbijem ciji prvi integral vec godinama nikako da zavrsim. Pa sam zato izgleda oklevao i s Modesti skoro 3 godine od nabavke.
Ali kako sam se prevario. Modesti je tako sarmantan lik i tako sarmantno napisana, dijalozi su vrhunski, vrcavi; hemija izmedju Modesti i njenog prijatelja i kolege Vilija Garvina (koji je crtan po uzoru na tada mladog i nepoznatog Majkla Kejna) je opipljiva, a price su interesantne spijunsko/akcionog zanra ala zenski James Bond (mada ne bas u potpunosti), malo se nadmudruju sa KGBom, malo se obracunavaju s mafijom iz pariškog podzemlja. Barem je tako za sad.

Darkvudovo izdanje je vrhunski uradjeno, stampano u Rotografici, na kao novinskom papiru a ustvari vrlo kvalitetnom, sa prelepim prevodom Sergeja Karova (svaka mu cast), sjajnim predgovorom, tekstualnim dodacima izmedju prica, intervjua sa Piterom O`Donelom i njegovim predgovorima ispred svake price (sto bih licno savetovao da se citaju posle procitane price jer ume da uleti sa nekim spojlerom Piter).
Zao mi je sto ovo nisam citao 2018. pa da mi bude prvi na listi sa maksimalnim brojem bodova na izboru za strip Oscar.

Vidim da je kec rasprodat, pozuricu uskoro sa kupovinom dvojke i zeljno iscekujem trojku. Ova kolekcija treba da ima 12 knjiga, sto ce biti veliki i znacajan poduhvat i zelim Darkvudu svu srecu i nadam se skorom objavljivanju trece knjige! Mozda neko ima informacije da li ce uskoro izaci? I Kalvin i Hobs #2?
Jedva cekam da u 11. integralu vidim ovaj kais toples Modseti:
[/url]

Je l to znaci da nakon smrti Pitera O`Donela niko nije nastavio da pise i izdaje neke nove avanture Modesti Blejz?

P.S. Piterova prica o tome koja devojka ga je inspirisala za lik Modesti je zaista dirljiva i tuzna i strasna a nekako i lepa, i steta sto se nije ostvario Piterov san da Vila glumi Majkl Kejn u naponu snage.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/03/2021 : 09:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Dino Batalja - Covek iz Nove Engleske

Ovaj strip mi je malo bolji od Legionara. Prvo crtacki mi deluje punije i sadrzajnije, mozda je to i do izbora lokacija. Legionar se desava u pustinji i svuda okolo nasih junaka je samo pesak i nepregledne dine. Dok u Coveku iz Nove Engleske imamo sume, indijance, reke, kamenje, brodove, deluje isnpirisanije Batalja i na par mesta me je bas podsetio na Toppija.
Prica je takodje interesantna i da je Batalja imao nekog iskusnijeg scenaristu da mu pomogne u oblikovanju i tempiranju price, verujem da bi krajnji efekat bio mnogo jaci i bolji i da bi se vise osetila i videla ta promena kod glavnog junaka koja je ogromna. Fali ovde i 30ak strana jos, pogotovo pri pocektu i pri kraju. Surov, dobro nacrtan strip. Ali ipak nista vise od toga.

Onima koji vole Toppija i Pratta obavezno preporucujem Bataljinog Coveka iz Nove Engleske, najlepse je to srocio sam Prat: „U životu su me retko ganule scene oživljavanja Indijanaca iz XVII veka, odnosno samo dva puta. Prvi put kad sam procitao katrene poezije Tikonderoga Roberta Luisa Stivensona. Drugi put gledajuci Bataljine table.”

6,5/10

Pre par meseci ja pisah o ovom stripu a sada vidim lep tekst i na Strip Blogu pa resih da ga prenesem u ovaj topik jer nema pojedinacnog topika za ovaj strip i njegovo izdanje. I inace da pohvalim Strip Blog stvarno imaju super clanke i uopste se ne spominju ovde na forumu (sem sto je Komiko pre neki dan okacio tekst o Pahidermu) i ne znam koliko su citani, ali ljudi redovno izbacuju kvalitetne tekstove.

Prikaz stripa “Čovek iz Nove Engleske” autora Dina Batalje u izdanju Darkwooda na Strip Blogu

“Čovek iz Nove Engleske” – Avantura jednog probisveta

Dino Batalja (1923 – 1983) je sa Pratom i Ongarom činio “Venecijansku grupu” i učestvovao u preporodu evropskog stripa posle Drugog svetskog rata. Najpoznatiji je poadaptacijama Poa, Lavkrafta i Šekspira u nama najdražu umetnost.

Nastavak teksta: http://stripblog.in.rs/2021/03/01/covek-iz-nove-engleske/

Edited by - going going on 07/03/2021 09:06:54
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/03/2021 : 15:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

Truman&Đorelo:Konan - Zmajev čas/Osvajač (Darkwood, Kralj Konan #2)

Kad je Darkvud krenuo sa Divljim mačem Simerije,odlično se sećam ogromnog razočaranja nakon pročitane prve knjige;serijal koga sam kao klinac i nešto stariji obožavao,ni približno nije ostavio negdašnji utisak.Već sa drugom knjigom,i baš pričom koja je i u ovom stripu,stvari su došle na svoje mesto,mada mi nijedan kasniji Konjiša iz ove edicije nije bio tako dobar.
U Kralju Konanu numero due,imamo moderniju verziju pomenutog stripa - ono što me je razveselilo u Zmajevom času/Osvajaču je što je smanjena borba sa fantastični čudovištima na minimum,a radnja nije šablonska i predvidiva kao u većini drugih priča.

Konan je na prestolu Akvilonije,najmoćnijeg carstva tog vremena,ali četiri zaverenika,moćne njuške,uz pomoć magijskog artefakta Srca Ahrimanovog,bude Ksaltotuna,u_pičku_lepu_materinu opasnog baju i čarobnjaka,koji im omogući da pobede Simerijanca,te preuzmu vlast u njegovom kraljevstvu.
E tu se Ksaltotun malo zajebe,i ostavi ga živog ne bi li ga kasnije iskoristio protiv pajtaša,a lepa Zenobija oslobodi našeg junaka iz okova i tu kreće jedna od njegovih najvećih avantura.

Prvi deo,Zmajev čas mi je bio odličan,ali drugi deo,Osvajači,mi nije tako dobro legao;ne znam, možda malo više magije za moj ukus (volim kod Konana kad je magija,kao i učešće monstruma svedeno na što manju meru).A i čitao sam taj deo knjige kasno uveče,prilično umoran,možda je i do tadašnjeg raspoloženja.Sve u svemu jako dobar Konjiša, recimo 4/5, ali i dalje mislim da mi najbolje paše Bjusiekov nanKo.

Izdanje jedno od onih savršenih.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5435 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 07/03/2021 : 21:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Truman&Đorelo:Konan - Zmajev čas/Osvajač (Darkwood, Kralj Konan #2)

Kad je Darkvud krenuo sa Divljim mačem Simerije,odlično se sećam ogromnog razočaranja nakon pročitane prve knjige;serijal koga sam kao klinac i nešto stariji obožavao,ni približno nije ostavio negdašnji utisak.Već sa drugom knjigom,i baš pričom koja je i u ovom stripu,stvari su došle na svoje mesto,mada mi nijedan kasniji Konjiša iz ove edicije nije bio tako dobar.
U Kralju Konanu numero due,imamo moderniju verziju pomenutog stripa - ono što me je razveselilo u Zmajevom času/Osvajaču je što je smanjena borba sa fantastični čudovištima na minimum,a radnja nije šablonska i predvidiva kao u većini drugih priča.

Konan je na prestolu Akvilonije,najmoćnijeg carstva tog vremena,ali četiri zaverenika,moćne njuške,uz pomoć magijskog artefakta Srca Ahrimanovog,bude Ksaltotuna,u_pičku_lepu_materinu opasnog baju i čarobnjaka,koji im omogući da pobede Simerijanca,te preuzmu vlast u njegovom kraljevstvu.
E tu se Ksaltotun malo zajebe,i ostavi ga živog ne bi li ga kasnije iskoristio protiv pajtaša,a lepa Zenobija oslobodi našeg junaka iz okova i tu kreće jedna od njegovih najvećih avantura.

Prvi deo,Zmajev čas mi je bio odličan,ali drugi deo,Osvajači,mi nije tako dobro legao;ne znam, možda malo više magije za moj ukus (volim kod Konana kad je magija,kao i učešće monstruma svedeno na što manju meru).A i čitao sam taj deo knjige kasno uveče,prilično umoran,možda je i do tadašnjeg raspoloženja.Sve u svemu jako dobar Konjiša, recimo 4/5, ali i dalje mislim da mi najbolje paše Bjusiekov nanKo.

Izdanje jedno od onih savršenih.

Predooobar ovaj Konan
Sve preporuke
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/03/2021 : 11:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kralj Konan je izašao samo u HCu? Od mekog odustali??

Bok, kako si.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2021 : 12:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
da

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2351 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 08/03/2021 : 14:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Od mekog odustali??

Ma kome još treba "meki"...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/03/2021 : 14:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pravda za meke cure!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000