I to s Ayrolesom za kormilom. Ja sam mislio da je Ayroles surađivao na novim epizodama Zvjezdanog dvorca, a to im je zapravo ovo išlo kao dodatak. Veselim se.
Naletio jucer u trgovini na neke nove naslove, inace slabo ih gledam u centrima, jedino ako je kakav festival.. Kako volim western u fr-be skoli tako su mi zapeli ovi naslovi...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
U zadnje vrijeme sam ih bas slabo pratio,ono sto sam vidio preko "splitter"-ovih kataloga sta ima novog u zemlji Bordeauxa je uglavnom sve. Njihove stranice i nisam posjecivao jedno vrijeme,malo ovdje na BD novitetima i to je to. Imaju strasnih albuma,ja se previse oko bonellija pozabavio,a riznica je pred nosom. Nema cega nema od zanrova,izlaze svakih par mjeseci,neki i u duzim intervalima,ali ponekad mi zao sto ih ne ispratim,bar neke serijale.
Naletio jucer u trgovini na neke nove naslove, inace slabo ih gledam u centrima, jedino ako je kakav festival.. Kako volim western u fr-be skoli tako su mi zapeli ovi naslovi...
pitanje je,koliko će albuma imati ovaj treći ciklus? između prošlog i ovog albuma je proteklo sedam godina,pa sa obzirom da oba autora imaju po 73 godine,pitanje je da li će iko videti kompletnu priču,ako se ne ubrza rad na Kopcu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!