forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2021 : 14:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Sad je bar jasnija mlađina iznenadna želja za trčanjem

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/03/2021 : 14:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
zar se moze moderator ignorirati

i meni je onaj izdavački levat prijetio nakim šakama u makarskoj... hahah a gnušam se tih okupljanja

kakvi likovi postoje

znaci od 1999. sam na internetu niko mi tučom nije prijetio

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2021 : 14:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

i meni je onaj izdavački levat prijetio nakim šakama u makarskoj... hahah a gnušam se tih okupljanja

kakvi likovi postoje

Ček Ja?!
S nekim si me zamenil, ja te nikada nisam vidio

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2021 : 14:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
A ako misliš na ovoga lalu - ništa čudno

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2021 : 14:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

kakvi likovi postoje

Aha, pročitao sam"ovaj", pa rekoh kad sam te tukel bogati, ne sećam se uopće

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/03/2021 : 14:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Ne tucem slabice :D
Al eto za sve postoji prvi put :P

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/03/2021 : 14:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Prije tučnjave vaganje:D
Glupo mi je mlatit nekoga iz perolake kategorije:D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/03/2021 : 16:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Super kako smirujete situaciju..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/03/2021 : 17:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Jednostavno mora minjat taktiku, neka se malo ugleda na Paru koji se voli ulizivat moderatorima i imat će dug forumski život .

Globinji bi moga kupit pašte i poslat mu ih na kuću adresu

Poslao sam mu ovnujsku glavu, to on najviše voli, kao naknadu za pošteno moderiranje. Ali džabe, nastavilo se po starom...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2021 : 23:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Hehhheee!!!

Još mi ostala u sječanju sawitcheva faca i hvatanje pogledom prijatelja, kad sam mu se javio u listopada 2019. na Sajmu knjiga u Beogradu da ga pozdravim :)

Pojma nemam ko si niti o cemu se radi

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/03/2021 : 23:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Natripa se pa je vidija tebe,šilju i paju patka

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/03/2021 : 00:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dana White traži očajno teškaše.
Momci prijavite se.
Ja bi ali bi me pojeli s ovim godinama još lightweight.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/03/2021 : 00:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Da li netko zna zašto na mobitelu ne želi promijeniti komentar?
Zaboravio sam staviti zareze i ne želi promijeniti. Prije par dana isto tako.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/03/2021 : 06:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Hehhheee!!!

Još mi ostala u sječanju sawitcheva faca i hvatanje pogledom prijatelja, kad sam mu se javio u listopada 2019. na Sajmu knjiga u Beogradu da ga pozdravim :)

Heh, pa i mene si zabunio kad si se predstavio na crš-u. Na prvu sam mislio da je tinton neku zajebanciju složio

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/03/2021 : 06:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Pa bila bi fora da se recimo mladjo i sawitch uživo pomlate...a ti moderiraš. Iako bi najvjerojatnije forumaši opet tebe okrivili za sve

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 13/03/2021 06:21:29
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4072 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/03/2021 : 08:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Hehhheee!!!

Pojma nemam ko si niti o cemu se radi

Ne nemas...jos si (u odslasku izdaleka) onako na glas dobacio "kakve smo mi borbe vodili".

A da sam te vidio imam dokaz, znaci subota 2019. na Sajmu knjiga (taj je dan i Seselj boravio na svom standu), negdje oko 14h si bil na standu sa stripovima u dnu hale gdje su tri strip izdavaca na okupu, mislim CK i striparnica Alan Ford i treci bocno od njih. Bila je neka ekipa i ti si bil s njom, u bijoloj kosulji (dva broja manjoj) djelujuci pomalo kao jedan od tri nacelnika iz AF.

P.S.
ne znas me jedino ako jos nisi skuzil da sam ja dosada...inace grdo lazes

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 13/03/2021 10:15:07
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4072 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 13/03/2021 : 08:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Hehhheee!!!

Heh, pa i mene si zabunio kad si se predstavio na crš-u. Na prvu sam mislio da je tinton neku zajebanciju složio

Jesam, isto ti je bilo i ova situacija sa Sawitchem. Samo kod tebe je u ocima bilo iznenadenje a kod Sawitcha panika.
Vidis da je od straha i zaboravio da smo pricali

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/03/2021 : 08:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Pa bila bi fora da se recimo mladjo i sawitch uživo pomlate...a ti moderiraš. Iako bi najvjerojatnije forumaši opet tebe okrivili za sve

Pa ko bi drugi bio kriv?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2021 : 09:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Znači dosada je u stvari Šešelj?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/03/2021 : 10:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

BAM-BAM-BAM-BAM...
Sawitch (na podu) u boga ti miloga...
Hunter:Bez religije u tučnjavi!!! Prvo i poslednje upozorenje!!!

:D:D

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/03/2021 : 11:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Ne nemas...jos si (u odslasku izdaleka) onako na glas dobacio "kakve smo mi borbe vodili".

A da sam te vidio imam dokaz, znaci subota 2019. na Sajmu knjiga (taj je dan i Seselj boravio na svom standu), negdje oko 14h si bil na standu sa stripovima u dnu hale gdje su tri strip izdavaca na okupu, mislim CK i striparnica Alan Ford i treci bocno od njih. Bila je neka ekipa i ti si bil s njom, u bijoloj kosulji (dva broja manjoj) djelujuci pomalo kao jedan od tri nacelnika iz AF.

P.S.

Nisam skontao da si Dosada. Ne bavim se tim. A da me ubijes nemam pojma o cemu pricas. Nijedne scene od tih nema u mojoj memoriji. Bez zezanja.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/03/2021 : 11:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

P.S.

Nisam skontao da si Dosada. Ne bavim se tim. A da me ubijes nemam pojma o cemu pricas. Nijedne scene od tih nema u mojoj memoriji. Bez zezanja.

Tako je i meni jedna u mene zaljubljena cura opisivala kada me je prvi put vidjela. Sve u detalje, ja se cak ni tog dana ne sjecam.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/03/2021 : 11:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Dvije tužne ljubavne priče odjednom. Previše za mene, šmrc ...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/03/2021 : 12:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
zaima po jajima
miću po glaviću :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/03/2021 : 12:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

A i to mi je malo smiješno, prijetiti preko foruma

Pa pusti ti to, jedan je doslovce pobjegao kad me vidio na crš-u prije nekoliko godina. Čovjek ozbiljno shvatio.
Jedino ako je išo trčat po gradu ko mladjo.

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000